Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ma to je najgore,nebi se plasila da nema tu bolest i stalno mi na umi da je dr rekla da i obicna prehlada za njega moze biti kobna ali ja sam optimisticna i necu da mislim najgore. On je moj borac kad je onako mali sve prebrodio i izborio se sve ce uspjeti
Ma to je najgore,nebi se plasila da nema tu bolest i stalno mi na umi da je dr rekla da i obicna prehlada za njega moze biti kobna ali ja sam optimisticna i necu da mislim najgore. On je moj borac kad je onako mali sve prebrodio i izborio se sve ce uspjeti
Bili smo juce kad doktora.kaze nema nista na plucima i samo da stavljam kapi u nos. On manje hropti nego juce ali kaslje. Ne znam kako da mu olaksam i nosic i kasalj kad samo doji? Negdje sam citala al davno pa se ne sjecam nesto da se stavi da vri u vodi pa se to isparava u sobi gdje beba boravi,al ne znam koje kapi sta?
Bili smo juce kad doktora.kaze nema nista na plucima i samo da stavljam kapi u nos. On manje hropti nego juce ali kaslje. Ne znam kako da mu olaksam i nosic i kasalj kad samo doji? Negdje sam citala al davno pa se ne sjecam nesto da se stavi da vri u vodi pa se to isparava u sobi gdje beba boravi,al ne znam koje kapi sta?
nama je pomagao crveni luk. to sam nasla ovdje na rr. presjeces na pola, malo izgnjecis i stavis u najlonsku carapu pa na krevetic negdje zakaci. pomirisi ti prvo da ne bude prejako. procisti nosic a prirodno je
imas dobar melem u dm-u dr Tahirovic maze se ispod nosa,i bas fino procepi nos a ide i na pluca
Prirodno sam uvijek primjenjivala i velikoj i maloj vrela voda + eukaliptus, crni luk narezan na tanjiriću pored kreveta gdje spava, ispod dušeka stavim par debelih knjiga tamo gdje ide glavica da bude uzvišena glava da se manje zapuši nosić, i uz to Loli se od kako se rodila spasavam sa NOSI usisivačem za nos (što se zakači na usisivač), znači našpricam fiziološku u nosić pa izvlačim sekret usisivačem i hB uvijek je pomoglo!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
imas dobar melem u dm-u dr Tahirovic maze se ispod nosa,i bas fino procepi nos a ide i na pluca
Sonja abs super da je bebac zdrav i da je sve ok. JA koristim uvjek melem namazem naprjed i pozadi navecer posle kupanja hvala BOgu nisu nikad nista imali a imas i neke kapi stavis na jastuk i djete udise cijelu noc i tako procisti sve je na biljnoj bazi probaj naci kod nas u apoteci sto a evo bebach rece da ima .
Drage moje nisam se dugo javila jer nisam mogla da se prijavim preko mob.a evo sad je uspjelo :) moj Darian je puno bolje,nalazi isto idu na bolje,krajem 9 og mj je primio terapiju i sad cekam nalaze . Doktorica ce mi u ponedjeljak javiti rezultaze,takodje je odnijela danas njegove nalaze na neki kongres il seminar ne znam sta da pogledaju najbolji szrucnjaci imunolozi za te primarne imunodeficijencije i da daju svoje misljenje. Za sad doktorica njegova smatra da ce ovo sve proci do 6.mj zivota...zamislite to! :) Ja ne amijem puno ni da se nadam i radujem jer bojim se razocarenja. Jos ne znam ni hoce li opet dobijati terapiju dok mi ona u ponedjeljak me javi sta je bilo i sta su rekli. Tsko da sam kao na iglama.. Danas smo i prvi put izasli napolje :D bili smo sat i pol u setnji,jedva sam se usudila,ali moram priznati da sam uzivala :) ljubim vas sve i javit cu vam se u ponedjeljak cim saznam nesto,a ako ne mognem uci a vijesti budu dobre stavit cu na fb samo smijesak da znate :)
pa da samo pokazuje da je to najhrabrija forumska beba bice to ako bog da sve uredu zelim od sveg srca da nalazi budi dobro i da uskoro ovo bude iza vas
Drage moje nisam se dugo javila jer nisam mogla da se prijavim preko mob.a evo sad je uspjelo :) moj Darian je puno bolje,nalazi isto idu na bolje,krajem 9 og mj je primio terapiju i sad cekam nalaze . Doktorica ce mi u ponedjeljak javiti rezultaze,takodje je odnijela danas njegove nalaze na neki kongres il seminar ne znam sta da pogledaju najbolji szrucnjaci imunolozi za te primarne imunodeficijencije i da daju svoje misljenje. Za sad doktorica njegova smatra da ce ovo sve proci do 6.mj zivota...zamislite to! :) Ja ne amijem puno ni da se nadam i radujem jer bojim se razocarenja. Jos ne znam ni hoce li opet dobijati terapiju dok mi ona u ponedjeljak me javi sta je bilo i sta su rekli. Tsko da sam kao na iglama.. Danas smo i prvi put izasli napolje :D bili smo sat i pol u setnji,jedva sam se usudila,ali moram priznati da sam uzivala :) ljubim vas sve i javit cu vam se u ponedjeljak cim saznam nesto,a ako ne mognem uci a vijesti budu dobre stavit cu na fb samo smijesak da znate :)