Amam
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka IZVORNA PORUKA: Amam ' Jutro. Malo je reci da sam ocajna. Bebi je 36 dana,doji,a prije 2 dana sam zavrsila terpaiju nistatinom,medjutim kod mene na dojci nije proslo i vidim juce kod njega opet na usnici s unutarnje strane bijela nakupina koju sam ocistila blagim rastvorom sode,medjutim mene uzasno boli i evo jutros sam budna cca 2,5 h,bol za poludit koja se siri dojkom,pa kao svrbi. Bol je probadajuci,ostar,ne znam vise sta bih radila pa sam kvasila vodom i stavljala led na bradavicu da utrne,osim te bijele promjene koja nekada izgleda kao nakupina,a nekad kao plik,pos dojenja(mozda kako on vuce) nemam drugih promjena,i to je samo na D.dojci,L nista,sve ok od pocetka. Sad sam mu dala ponovo da doji,bol je smanjila a ja sam na bradavicu nanijela Daktanol,oralni gel. ja neznam sta bih vise,pa ako neko ima kakav savjet ,neka mi pomogne. Taman sam mislila da smo se uhodali s dojenjem. Eh i da kazem da beba lijepo doji,ne odbija,nije uznemiren,ne pusta,ne place za vrijeme podoja,samo ima eksplozivne stolice . Hvala... Amam, kako i koliko dugo si provodila terapiju Nistatinom? Gdje se nalazi ta promjena na bebinim ustima, unutar usta ili na usnama? Može se desiti da vam terapija Nistatinom nije bila uspješna. Odgovori mi molim te na ova pitanja pa da vidimo šta dalje. Nistatin koristila 7 dana,bijela promjena kod bebe je na unutarnjem dijelu donje usnice,i evo danas vidim i na obrascicu,isto s unutarnje strane,a kod mene tacno na sredini bradavice.