|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Laparaskopija
1.10.2009 8:35:07   
riba78
Ledy sretno user posted image user posted image user posted image
neka to bude posljednja prepreka do tvoje user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 426
1.10.2009 10:03:31   
ledy blue
E hval cure user posted image ..ma bit ce to dobro ...abd.

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 427
1.10.2009 10:27:14   
Anoniman
Draga, sretno, drzimo ti fige i molimo za tebe.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledy blue)
  Neposredna veza do poruke: 428
1.10.2009 16:27:52   
lamama
Ledy sretno, ako ti šta bude trebalo javiuser posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 429
12.10.2009 11:22:01   
mali
Evo došao red i na mene za laparoskopiju i malo me trema spucala.Sutra aBd idem u bolnicu,a 14.10. op.
Sve sam pročitala šta ste pisale i sada se laganini spremam.Definitivno ću morati uzeti nešto za smirenje user posted image ..
Pozz....

Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje.
http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 430
12.10.2009 11:23:34   
Zoe
Maliuser posted image , došlo vrijemeuser posted image
Sretnooouser posted image user posted image user posted image  i aBd da budeš korak bliže user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu mali)
Neposredna veza do poruke: 431
12.10.2009 11:25:38   
ledy blue
E Mali  sretno!!!
Ma vidjet ćeš da nije ništa strašno...Malo je neugodno buđenje iz narkoze...al i to traje par sati i gotovo..a ja sam ih prespavala...
Sretno jos jednom!!!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu mali)
Neposredna veza do poruke: 432
12.10.2009 11:29:31   
mali
Ej hvala ti puno,znaći ti si sve završilauser posted image user posted image user posted image
Drago mi je da je sve ok,i sad samo da nam poslije ovog dođe bebarauser posted image
Zoe hvala i pomilki pupu od meneuser posted image
pozz

Neposredna veza do poruke: 433
12.10.2009 14:02:48   
vjestica
Mali sretno na laparo, da prođen sve ok, da se brzo oporaviš i zatrudniš nakon laparo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mali)
Neposredna veza do poruke: 434
12.10.2009 14:04:55   
Leva
Sretno mila!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Brzo se oporavi i javi nam se da znamo da si dobro user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 435
12.10.2009 19:21:41   
ena0002
Mali sretno user posted image ,
ma kakva trema, kad smo do sad sve prosle to je maciji kasalj za nas user posted image user posted image user posted image , salim se user posted image , nego da na nakon laparo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 436
12.10.2009 23:17:03   
lamama
mali mila sretno, i neka se odmah iza laparo desi user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 437
13.10.2009 20:57:26   
baby_joy
IZVORNA PORUKA: mali

Evo došao red i na mene za laparoskopiju i malo me trema spucala.Sutra aBd idem u bolnicu,a 14.10. op.
Sve sam pročitala šta ste pisale i sada se laganini spremam.Definitivno ću morati uzeti nešto za smirenje user posted image ..
Pozz....

Sretno mila  i uskoro nam javila da si user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mali)
Neposredna veza do poruke: 438
17.10.2009 9:33:49   
baby_joy
Jel se nekom Mali javilauser posted image
kako je sve prošlo?
Mali javiiiiiiiiiiii seeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 439
20.10.2009 20:34:39   
mali
Evo mene tek danas iz bolniceuser posted image ...
Neću sad nešto dužiti uglavnom radila sam laparo u srijedu,a u čet. sam ponov završila na op. stolu.
Čitavu noć sam krvarila i naravno kad su me htjeli prebaciti iz intenzivne na odjeljenje ja u kolaps.
Na UZ vidjeli da mi je stomak pun krvi i pravo opet u salu.Dr. kaže da je vjeovatno zakačio krvni sud i to je to.Uglavnom ja sam sad
hvala Bogu dobro mada osim rupica na stomaku imam i dva reza user posted image
Neznam ni šta da vam više kažem ili je to stvarno tako trebalo da bude ili sam ja jedan veliki peh...
Puno pozz za sve i hvala što ste mislile na meneuser posted image

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 440
20.10.2009 20:38:46   
ena0002
Mali bas mi je zao user posted image user posted image user posted image .
Kako se sad osjecas?
Nadam se da ce se ipak taj trud i sve kroz sta si prosla isplatiti i rezultirati user posted image user posted image

(odgovor članu mali)
Neposredna veza do poruke: 441
20.10.2009 20:38:56   
Leva
Zao mi je sto je sve tako ispalo jer nije trebalo tako sigurna sam user posted image
Hvala Bogu sve to je iza tebe, ti si dobro, za oziljke postoji fantasticna stvar tako da ni zbog toga ne moras brinuti. Za sada se dobro cuvaj da ojacas.
Ljubim te user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu mali)
Neposredna veza do poruke: 442
20.10.2009 20:40:45   
mali
Hvala vam drage moje,ma dobro sam fizički nego sam nekako razočarana...
Proćiće to....
Pusicauser posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 443
20.10.2009 23:11:33   
ledy blue
A joj Mali ..bas mi je zao sto si to morala sve proci ..i sto se tako desilo...user posted image ..Hvala Bogu da si sad dobro i najiskrenije se nadam da ce taj bol i svo maltretiranje biti abd nagrađeno sto prije jednom user posted image .
Cuvaj mi se..i javi se ponekak..
Velika pusa za tebe !!!

(odgovor članu mali)
Neposredna veza do poruke: 444
20.10.2009 23:18:46   
lamama
Mali evo i ja sada pročitah šta se desilo, baš mi je žaouser posted image , ali hvala Bogu opet je dobro prošlo, odmaraj se i brzo oporavi i nadam se da će ubrzo bitiuser posted image pusa za tebe!

1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

Neposredna veza do poruke: 445
20.10.2009 23:31:02   
ledy blue
evo mozda je off topic al ne znam gdje drugo da pitam..
dobila sam nalaz biopsije endometrija i glasi ovako:
Primljeni materijal je abradat kavuma uterusa u kome se vidi krv izmjesana sa partikulama sluznice kavuma uterusa čije su žljezde  izvijugane oblozene jedno i višerednim cilindricnim epitelom sa jezgrama na bazi .Citogena stroma je srednje gusta fokalno rastresita i prožeta krvlju.Nalaz odgovara 6 danu sekretorne faze.

Eto to  je to...ako se neko razumije u prilozenu tematiku..nadam se da ce malo pojasniti...Hvala !!!

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 446
21.10.2009 7:47:42   
Zoe
IZVORNA PORUKA: ledy blue

A joj Mali ..bas mi je zao sto si to morala sve proci ..i sto se tako desilo...user posted image ..Hvala Bogu da si sad dobro i najiskrenije se nadam da ce taj bol i svo maltretiranje biti abd nagrađeno sto prije jednom user posted image .
Cuvaj mi se..i javi se ponekak..
Velika pusa za tebe !!!

Evo ja potpisujem ledy blue, baš se iznenadih kad pročita, i sama sam mislila da je to jedna rutinska op. i da se ništa loše ne može dogoditi, žao mi je što si morala proći kroz to, al hB pa je sve dobro završilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

Neposredna veza do poruke: 447
21.10.2009 7:58:21   
lilix
mali žao mi je što ti se to malo iskomplikovalo, da te malo tješim, moja prijateljica je vrlo brzo nakon laproskopije ostala trudna i sada ima jednu malu preslatku princezu...nadam se da ćeš i ti tako, i da će tvoji napori ubrzo da rezultiraju  user posted image ! Sretno!

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu mali)
Neposredna veza do poruke: 448
21.10.2009 8:50:44   
vjestica
Mali žao mi je što ti se to desilo i nadam se da ćeš se što prije oporaviti i da ćeš nam se aBd uskoro javiti sa lijepim vijestima user posted image
lady blue nalaz je uredan, radila si laparoskopiju 6 dana iza ovulacije (ovakav je i meni bio nalaz, u isto vrijeme radila laparo)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 449
21.10.2009 9:37:18   
ledy blue
Vještice  hvala na odgovoru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *