veeseelaa -> RE: Prebrižna mama (20.6.2013 12:49:34)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: veeseelaa bilo bi poželjno da se tema izbriše dok mi dijete nije naučilo čitati [sm=jezicek.gif] Šta fali,nek' vidi dijete ko je nekulturan [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. il ko živi u dokolici [sm=smiley36.gif] "a komšija sa sprata snima siituaciju.... gdje si komšija, opet ti nešto privodiš, ha *ebaču" [sm=jezicek.gif] Ovo spada po nekulturno [sm=jezicek.gif]. to spada u opis komšija koje gnjave druge komšije snimajući šta, ko , gdje, šta si kupio, gdje si bio, koliko si trudan, jesil rodio e vala sam im dala jutrso predstavu hahahahah i to je Gru opisao u jednom dijelu pjesme "Biću tu" :)) i svak ima svoje, ja zaista ne vidim potrebu da se dozivam sa komšijama, ne volim tu spiku preko ograde, ne volim da mi se dijete provlači kroz istu tamo - amo... po cijeli dan sam odsutna i kad dodjem doma nemam vremena za komšije, možda je neko u tome našao smisao, ajd znaj i mogla bi 100 godina da živim pored nekog a ne s njim, nemam s tim problem vidim da drugi ljudi imaju, drugačije potrebe, bitno je da svak sebi potrebu zadovolji :)))
|
|
|
|