chuci -> RE: Prebrižna mama (19.6.2013 8:44:31)
|
jedna poznanica je sliÄno curici trpala sve kad je bila mala jer eto vidi kako gleda, ona je slatkohrana, Å¡ta ću kad traži da joj dam, dijete mirno sjedi i igra se a ona eto možda je gladna, i trpaj pa trpaj. mala je sad Äini mi se u predÅ¡kolskom ili je prvi razred. sad joj je doÅ¡lo u glavu pa sad sklanjaju od djeteta sve živo a maloj Å¡to kažeÅ¡ razvaljen želudac, može pojesti viÅ¡e od mene a oÄito ne može toliko preraditi pa je pretila. sad se sikiraju a kad je dijete imalo izmeÄ‘u 3-4 mj pa do neke 2-3 godine tada su je trpali. meni je isto neprirodno da neko toliko vezuje dijete za sebe, to poslije izrasta u nezrelu osobu, koja za sve pita mamu i ne zna sam razmiÅ¡ljati, alki to će tek vidjeti njegova buduća žena. ja volim da su moja djeca samostalna koliko mogu biti u svojim godinama. mislim da nemaÅ¡ Å¡ta ti pomagati, tuz bi eventulano mogao neÅ¡to uÄiniti njen muž, ali on to oÄito ignoriÅ¡e i radi po svom. ona priÄa Å¡ta hoće a kad zatreba on dijete uzme i obavi Å¡ta treba. možda nema drugog naÄina. mene inaÄe nervira kad neko misli da je tito i partija pa eto samo on ili ona zna kako je to roditi i biti vezan za dijete, eto znaÅ¡ moje dijete mene najviÅ¡e voli, samo u mene gleda, samo ga ja uspavljujem, samo ga ja lijepo hranim a valjda ostali ga hrane samo da preživi dok mene nema. treba se malo opustiti, ne treba nikom dijete biti centar svemira.
|
|
|
|