Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Kako izgleda u vasem domu? 11.11.2014 22:18:55
Edita1989
Medic,ja samo Dimu cekam ,vec je pocela da pomaze,otvara ladice,pa izbacuje stvari
Salmy,ne moze drugacije,ja sve probala ,ovo sto je slobodno,tu sam ih pobacala,na jednoj strani ima sank,na jednoj vrata,tv je dole,soba ide u duzinu,pa malo komplikovano,ako si me skontala...inace ova soba nije bila planirana,dogradili smo je na vec gotovu kucu,pa eto,ispalo je tako...
RE: Kako izgleda u vasem domu? 11.11.2014 22:21:29
elmaL
d mi je jasno sta vazda cistis
Svidja mi se sto je sve bas prostrano, vrijedilo je i cekati. Al za tetu ne cekaj
I moram reci, zavidim ti na ormaru
RE: Kako izgleda u vasem domu? 11.11.2014 22:57:42
Galicia
Ogroman prostor, svaka cast. Licno ne volim crvenu boju, ali sve ostalo je za 10. Jedinu sto bih ja bracni krevet pomjerila na desno da nije ispod prozora.
RE: Kako izgleda u vasem domu? 11.11.2014 23:58:05
sara123
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: Edita1989
Evo malo i mog doma :)
Kuhinja,boravak...Spavaca,kupatilo i ormar(to je u sklopu sa spavacom),pregradjeno je kliznim vratima sa ogledalima :)
šta mi učini u ove sitne sate....razboli se kad vidjeh kupatilo......pa koliko imaš ženo da čistiš nije ni čudo što te ruka boli.....ali svaka čast...sve je po mom ukusu....
hahaah, sad kontamo sta ti cistis masallah, prelijepo ti je da u rahatluku provedete vrijeme i da vam ta kuca bude dom
Lijepo je Edita mislim da imamo iste kade a na garerobi ti zavidim, moja nikad neće bit takva, očito teži da se u ostavu pretvori
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Edita divnoooo , kuhinja je ogromna ja jos ni kod koga ne vidjeh toliko kuhinju :))))) dobro se ti snadjesdivno je prostrano .
RE: Kako izgleda u vasem domu? 12.11.2014 22:02:13
Edita1989
Hvala zenice drage...i hvala na prijedlozima, bit će akcija ovih dana
hannice, već sam pisala, soba ide u ddužinu pa je zato i tv tako kako je, nema drugacije, a i da ima, majstor je tu izveo kablove, tako da on ostaje..kupili smo veći Tv, tako da dođe taman...
RE: Kako izgleda u vasem domu? 16.11.2014 17:58:50
jasmin
Edi sestro brate vrh .
salmy, Arapi voLu da imaju dosta sjedaljki, tako da ovdje nema nikakvog viška, već je to naša Edita odlično poslagala. Ne može ništa staviti s druge strane stola kako ne bi zaklonila tv. I ja nisam neki jaran s crvenom, ali ovdje to dobro leži .
I sterilno je, živite li vi tu uopće .......