Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje ima kupiti navlake /haljine za stolice??trazimo dugo nigdje nema
Na ovaj fazon
Ja sam to prije 15-ak dana vidjela u Jysku(pogledaj i na Pofalicima i na Stupu), bile su, cinimi se, na akciji 15KM. A ako ne mozes da nadjes, sto ne odes nekome da ti sasije...Mozda bi ti one zene na pijaci sto prodaju zavjese i materijal sasile...? Ili u Uniprometu i sl. radnjama...?
Visnja, ovo super izgleda! Svaka cast tvojoj mami. Btw, gdje ste kupili ove stolice? Cini mi se da je ovo boja tresnje, a sada rijetko nailazim na stolive i stolice u toj boji.
da je to je tresnja...hm taj salon je bio prije 11 g pored Tvina tj Natucija na C. Vili... zvao se ako se ne varam Svea... jedna stolica je bila 270 km.... i nakon toliko godina ko nove i cvrste
Visnja, mozes li se ikako raspitati mogu li ti ljudi presvuci ugaonu seciju na kucnoj adresi, mislim da se secija ne odvlaci?
Hvala
Anidla, ti si to pogresno skontala, cini mi se. Visnjina mama je sasila navlake za te stolice koje su kupili u tom i tom salonu prije ihihi godina. Dakle, ne radi se ni o kakvom salonu koji presvlaci namjestaj...
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Anidla, ti si to pogresno skontala, cini mi se. Visnjina mama je sasila navlake za te stolice koje su kupili u tom i tom salonu prije ihihi godina. Dakle, ne radi se ni o kakvom salonu koji presvlaci namjestaj...
ja vazda pogresno shvatim, ili budem pogresno shvacena, jbg
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
molila bih da mi neko stavi neki link isl.gdje mogu sama raditi uredjenje stana,da bar mastam dok en dodje zaoprave:-) i da,vase misljenje..sta mi savjetujete da uradim,imam dnevnu sobu i trpezariju ujedno,ustvari bile su odvojene nekim drveno staklonim vratima koje sam skinula i sad bih stavila mozda sank sa nekom izvedbom..ili sve sazidat pa napraviti dal kockasti,ili kakav vec otvor...sirina je skoro cetiri metra sobe a problem je sto od ulaznih vrata ide se hodnikom ravo,prolazi kroz trpezariju i ulazi u dnevnu..znaci mo9ram istaviti prostor i za vrata tj.obicnu razninu...nadam se da ste me skontale... i jos ensto,prozore sam odlucila u smedjoj boji ,ja sma za da stavimo i roletne,mada mi je minus smedje roletne jer su u zgradi sve biojele..a mm je za zalzine ili jos vise za te rimljanke ili kako s evec zovu...