|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
21.1.2012 22:42:50   
Ilhana RR
idina mama, kakve imas ostave? Jesu li visokog plafona ili niskog?

ja sam vidila svede koji su pravili police jer su im visoki plafoni pa gore stavili kolica i tako te stvari...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Idina mama)
Neposredna veza do poruke: 1201
21.1.2012 22:56:26   
Idina mama
Plafoni nam nisu tako visoki da bih mogla napraviti police visoko gore...

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1202
21.1.2012 23:00:04   
Ilhana RR
Hmm... a jesi li gledala u IKEA, ima onaj sistem Antonius ili kako se vec zove... bas za ostava su predobri...

morat cu vam slikati moje rijesenje da postavim ovdje...

A velika kolica, mozes li ih "zakociti" da se ne otvaraju kad su sklopljena? Ja sam kupila dvije kuke da postavim moja na njih, da mi vise na zidu a ispod imam komodicu...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 1203
21.1.2012 23:06:48   
Ilhana RR
Poslala sam ti PP sa jednim linkom, pogledaj taj sistem moze se fino isplanirati al treba malo vremena za to... ;)

Ako imas kakvih pitanja u vezi sistema samo reci, imas cak i "tool" za planiranje ovog ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 1204
21.1.2012 23:12:39   
Idina mama
Znam za sve sisteme i Ikea-i, ali bas mi ne odgovarju trenutno. Kao sto rekoh, imam ideja, ali mi nedostaje volje. Postavi moilm te to sto si ti napravila, kad vidim kako je lijepo i ja cu se natjerati da nesto sredim

Neposredna veza do poruke: 1205
21.1.2012 23:13:40   
Idina mama
Gdje ti vise kolica? U sobi, ostavi podrumu?

Neposredna veza do poruke: 1206
21.1.2012 23:16:47   
Ilhana RR
Moja vise na zidu ona mala trenutno a i velika trebam iznad jedne ove "komodice" antonius da okacim... kupila cetri nosece kuke i zasarafila za zid... bice slike nakon sledeceg vikenda kad uradimo male wc i kad konacno sav materijal iz kuce izbacim =))

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 1207
21.1.2012 23:24:14   
Ilhana RR
zaboravi reci u veseraju koji je u jedno i ostava jer je povelik... ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 1208
24.1.2012 10:09:38   
leli§
mozda je neko ranije pitao ali ja zaista ne mogu da nadjem: koje prodavnice namjestaja u sarajevu i okolini preporucujete? trazim namjestaj modernijeg dizajna ali da je i kvaliteta zadovoljavajuca....

evo ja bih zapoecal listu pa da se dopuni da ne hodam bezveze kad na ljeto dodjem (jeste daleko do ljeta ali ja nas zivotni prostor opremam od proslog septembra user posted image )

1. Belona
2. Malagic
3. Ecco inside
4. Dallas
5. Natuzzi
6. Living

ovo su tvornice/prodavnice za koje ja znam a o kvaliteti nemam pojma tako bilo kakav prilog sa vase strane je dobro dosao

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

Neposredna veza do poruke: 1209
24.1.2012 10:15:06   
mamine oci
ne znam bas koliko ti mogu pomoci, ali po onome sto cujem i vidim dosta njih se hvali na ."Ecco inside",ja iz svog iskustva mogu reci da mi je ne kvalitetan namjestaj iz konpanije "Udobnost" tu nebi vise ni jastuk kupilauser posted image a kamoli nesto vise:)e imas i Domaviju oni isto imaju dobar izbor:)mislim da i "Dalas" raspolaze kvalitetom ali mozda su i malo jace cjene,stretno u kupovini novog namjestaja;)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 1210
24.1.2012 10:23:49   
maja_86
Kaleauser posted image !

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1211
24.1.2012 11:41:48   
Galicia
Mi imamo koznu garnituru od Natuzzi. I posle 2 godine izgleda kao nova. Sve pohvale za Natuzzi, koji je jedan od najboljih za kozne garniture. A i cijene su pomasne, ali vrijedi svih para.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu maja_86)
Neposredna veza do poruke: 1212
24.1.2012 11:50:34   
palachinken
Ećo inside ima divan dizajn, fino ljudi podjonili od talijana. Ne znam kakvi su kvalitetom, ali izgleda pismeno.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1213
24.1.2012 11:58:52   
hampsi
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ećo inside ima divan dizajn, fino ljudi podjonili od talijana. Ne znam kakvi su kvalitetom, ali izgleda pismeno.

user posted image Ja cu ti reci - kvalitet za 10! Stof se ne haba, spusva na "sjedalnim" djelovima je cvrsta kao i kad tek kupis, ... Ne znam sta jos. Cijene jesu vece u odnosu na ostale salone ali si miran godinama. Kod njih sve mozes izabrati sam- garnituru koja ti odgovara, stof, ukrase, hoce 5 fotelja i jedan dvosjed i sl, daju savjete a bila je cak i garancija za neke proizvode i to do 5 godina.
Ja sam prezadovoljna i kad bih kupovala opet opet bih kod njih user posted image

Takva sam kakva sam

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1214
24.1.2012 12:09:42   
Miimy
ja bi preporucila Fis vitez, ja sam kupila ugaonu garnituru i prezadovoljni smo, imas u rajlovcu u sarajevu... a Udobnost nikad vise ormar 1200 km rucke se sve izlizale nakon 3 mjeseca..

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 1215
24.1.2012 12:11:17   
Blue rose RR
Ovisno šta tražiš: udobnost, kvalitet, ljepotu, da ti se uklapa u određeni prostor/boje, ili cijenu ...moraš biti svjesna da sve u jednom nećeš naći.

Ako budeš dolazila oko aprila ili maja (ne znam tačno kada je) kada u SA bude sajam namještaja, možeš naći vrlo lijepih, i kvalitetnih stvari.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1216
24.1.2012 12:39:56   
zagy
Boma, AP interijeri, Šipad na Socijalnom, Mebl, svi oni uglavnom uvoze namještaj i imaju od jeftinog do skupljeg i kvalitetnijeg, a nije pretjerano. U lukavici imaš Simpo rade dostavu u Sarajevo. Dallas je opao s kvalitetom, užas, a living ima cijene, bolje da ne ideš. Natuzzi iskreno precjenjen, ima u Malagiću i u Meblu domaćih i srpskih proizvođaća, dizajn extra i cijena dobra. Za Eću sam čula da je dobar. U bomi ima dostava slovenaca (aples i sl).
Ja sam stan opremala godinu dana i potrajalo bi još da user posted image  nije došla user posted image

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1217
24.1.2012 12:40:45   
mamabb
http://imageshack.us/photo/my-images/269/dsc05982gs.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/513/dsc05983a.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/706/dsc05987g.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/140/dsc05989w.jpg/

http://img163.imageshack.us/img163/3280/dsc05899w.jpg
http://img408.imageshack.us/img408/6615/dsc05897an.jpg

http://img846.imageshack.us/img846/5715/dsc05895cw.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/2872/dsc05891q.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/5192/dsc05892f.jpg

Sličice mog doma, jo je to sve u doradi ali polako.

< Poruku je uredio mamabb -- 24.1.2012 12:49:57 >

04.12.2008.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1218
24.1.2012 15:21:12   
milenium
mamabbuser posted image  a najsimpatičnija i najzanimljivija mi je ova peć.grije li ovo kako i kolika je uživo?

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1219
24.1.2012 15:25:25   
palachinken
mamabb, kuhinja je preslatka, ja tako volim prljavo bijele fronte, visoki sjaj i onda neke jače pločice ili boju, da bijeli elementi iskoče. Krasno!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1220
24.1.2012 15:27:55   
damma
mamab prelijepo ti je, mirise na novo user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1221
24.1.2012 15:30:31   
ena23
mamabb preiepo, bas mirise nanovo. kuhinja mi je vrh!user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1222
24.1.2012 16:56:21   
leli§
IZVORNA PORUKA: leli§

evo ja bih zapoecal listu pa da se dopuni :

1. Belona
2. Malagic
3. Ecco inside
4. Dallas
5. Natuzzi
6. Living
7. Udpbnost---mamine oci ne voli bas :)
8. Domavija
9. Kalea
10.Fis Vitez
11. Boma---lokacija?
12. Ap Interijeri--- je li voo na dobrinji?
13. Sipad
14. Mebl---lokacija?
15. Simpo--je li moze malo preciznije lokacija u Lukavici, ja cim predjem u Dobrinju 4 nije mi bas najbolje tako da ne lutam (sad sam se sjetila da sam gledala namjestaj simpo ali samo izlistana bila prodajna mjesta u Srbiji, nije nista bilo za biH)

ovo su tvornice/prodavnice za koje ja znam a o kvaliteti nemam pojma tako bilo kakav prilog sa vase strane je dobro dosao

natuzzi---ja sam ga onako stavila na listu nije to za mene, malo je "nezgrapan" za prostor sa kojim raspolazemo (zena klaustrofobicna-sta cu) da bi se uklopio onako kako ja hocu... a za kvalitet a i dizajn "thumbs up"

I can feel it everywhere

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 1223
24.1.2012 16:59:01   
leli§
mamabb---i ja bih pohvalila ormar ---uspijela sam samo vdijeti do cetvrte slike nece ostalo da otvori, a bas bih volila da vidim kuhinju i kuhinja mi treba user posted image

I can feel it everywhere

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 1224
24.1.2012 23:24:20   
Ilhana RR
mamabb, prelijepo sve izgleda =) Neka ti je hairli u novom domu i kako nasi stari kazu i bolje promjenila ;)

Eh sto se tice nasih salona ovako mogu reci...

Imam ormar i kauc iz Udobnost... dosta jeftino placeno prije nekih 8 godina... ormar ko nov je i dan danas a i kauc takodjer...

Ormar iz Domavije, katastrofa... nakon dvije sedmice nisu se vrata mogla vise "klizati"... uzas...

Ljetos smo uzeli jos jedan kauc u Udobnost sa kojim je moja zaova prezadovoljna, izgleda i dan danas ko nov a ugodan za spavanje...

Ormar i onaj jel no bi francuski lezaj onaj sto se dize? koji smo kupili u Fisu smo takodjer prezadovoljni, to je kupljeno mozda prije nekih 5 godina al i dan danas bolje se naspavam na njemu nego na ovom krevetu sto imam ovdje u Swe...

Eto moji iskustva... a u Domaviju od ljetos sam odlucila da vise nikad necu ici jer na svim stvarima pise "molimo vas da ne sjedate"... prvo ja nebi mogla kupiti ni krevet ni kauc nit nesto drugo na cemu se sjedi ili lezi a da ne probam... a drugo tako su im radnice bile ne ljubazne da Bog sacuva...

Eh ima i jedan mali "salon" iza onog konzuma sa onom bijelom fasadom koja je sa onim zelenim tackama... nedzarici ili gdje vec... eh tu rade po narudzbi i moj kauc u djevojackoj sobi je odatle... sa njim sam prezadovoljna... =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *