Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mishkice, sada znamo iz kojeg kutka planete se javljas...
Je li ovo potkrovlje?
Cini mi se da je veliki prostor...
Trebaju li ti ovi paravani?
Bilo bi mnogo drugacije bez njih...
Paravane izabrao djuvegija, meni se svidjalo i bez njih, nije potkrovlje, kosi plafon, na najvisem dijelu ne mogu dohvatiti cose za ocistiti nego sa stolice i to najduzim džogerom kucu mm radio sebi, a po sebi, veliko jeste, ovo je dnevni i dio kuhinje...
nedi...bas si zlocesta sram te bilo kod mene se rijtko sta mijenja posljednih godina. rob sam navika pa cak i onaj tepih ima neku sentimentalnu vrijednost meni i mojoj hajduciji je frizider prioritet
Ukljuci ih na 90 stepeni...
Bitno je imati prostor... lakse je i za namjestaj i za raspored...
Prostora ima, a ja bas ne volim natrpano, kako bi mi onda M trcala, vidis i dvosjeda nemamo, sklonili ga u sobu, da ona vise ima prostora za igru, ...Reallove hvalaaa
Hvala...Kod mene je kuhinja lani bila odvojena zidom od dnevnog, onda je mm probio zid i radili ovaj kao sank i sastavili, puno bolje, prije recimo dodju gosti, sami sjede, nit me vide nit cuju, dok ja pravim kafu i donesem stogod A volim i ja promjene, ako nista, ja svako malo stoljnjak promijenim, i ofarbamo po zid
Gdje ima kupiti navlake /haljine za stolice??trazimo dugo nigdje nema
Na ovaj fazon
Ja sam to prije 15-ak dana vidjela u Jysku(pogledaj i na Pofalicima i na Stupu), bile su, cinimi se, na akciji 15KM. A ako ne mozes da nadjes, sto ne odes nekome da ti sasije...Mozda bi ti one zene na pijaci sto prodaju zavjese i materijal sasile...? Ili u Uniprometu i sl. radnjama...?
ako nisi kupila možeš naručiti, izabereš materijal i sašiju ti, ne vjerujem da bi bilo skupo
slabo bogami... da ti sad pomognem da je potkrovlje pa ''otvoreni'' dio da se vide grede neki fol...ovako nije mi jasno šta podupitu ove vještačke grede...možda je ovo radi kompozicije drveta u domu itd...