Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje ima kupiti navlake /haljine za stolice??trazimo dugo nigdje nema
Na ovaj fazon
Ja sam to prije 15-ak dana vidjela u Jysku(pogledaj i na Pofalicima i na Stupu), bile su, cinimi se, na akciji 15KM. A ako ne mozes da nadjes, sto ne odes nekome da ti sasije...Mozda bi ti one zene na pijaci sto prodaju zavjese i materijal sasile...? Ili u Uniprometu i sl. radnjama...?
ako nisi kupila možeš naručiti, izabereš materijal i sašiju ti, ne vjerujem da bi bilo skupo
salmy jel ovo tebi treba za neku priliku il za stalno... ako je za priliku znam ja gdje ima iznajmiti...mi to smao u svatovima iznajmljujemo mislim za doček svatova itd
salmy mozda ti je najbolje da ti neko sasije ove navlake.. jer koje god sam gledala uglavnom se klizu a ovako ti bi sebi izabrala platno koje ti odgovara..
salmy mozda ti je najbolje da ti neko sasije ove navlake.. jer koje god sam gledala uglavnom se klizu a ovako ti bi sebi izabrala platno koje ti odgovara..
U pravu si...kontam jeftinije mi je kupiti presvlake nego tapacirat stolice..jer je eko koza fuj sva popucala
Gdje ima kupiti navlake /haljine za stolice??trazimo dugo nigdje nema
Na ovaj fazon
Ja sam to prije 15-ak dana vidjela u Jysku(pogledaj i na Pofalicima i na Stupu), bile su, cinimi se, na akciji 15KM. A ako ne mozes da nadjes, sto ne odes nekome da ti sasije...Mozda bi ti one zene na pijaci sto prodaju zavjese i materijal sasile...? Ili u Uniprometu i sl. radnjama...?
ako nisi kupila možeš naručiti, izabereš materijal i sašiju ti, ne vjerujem da bi bilo skupo
Vesela, moj cojo ti nakve one francuske novine cita o uredjenju, odatle ideja za grede, a i zbog drveta u kuci, a et i ako s epozelim objesiti, ne moram dalje iz kuce
salmy jel ovo tebi treba za neku priliku il za stalno... ako je za priliku znam ja gdje ima iznajmiti...mi to smao u svatovima iznajmljujemo mislim za doček svatova itd
Za stalno mi treba..gledali smo u Yisku tanke su i klizu se ..stolice koje trebam obuci su eko koza klizave..Tako da jos uvijek tragam za njima
Salmy, ako nisi nasla ove presvlake, imas u peniju u Velesicima, 8 KM komad.
divno, na ovoj temi odavno nisam vidjela nesto ljepse, tj. po mom ukusu bas je super, a jastuci i ja kontam napraviti jastucnice, samo nikako da nadjem neko fancy platno koje mi se svidja gdje si kupila ogledalo? i kakva je ovo korpa sta li vec pored klupice, koji materijal? izvini ako smaram
a sesir je bas upotpunio dojam slike
RE: Kako izgleda u vasem domu? 11.11.2014 22:05:32
bebaa
IZVORNA PORUKA: Edita1989
Evo malo i mog doma :)
Kuhinja,boravak...Spavaca,kupatilo i ormar(to je u sklopu sa spavacom),pregradjeno je kliznim vratima sa ogledalima :)
šta mi učini u ove sitne sate....razboli se kad vidjeh kupatilo......pa koliko imaš ženo da čistiš nije ni čudo što te ruka boli.....ali svaka čast...sve je po mom ukusu....