|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
13.3.2010 14:37:39   
luna77
malo kupatilo  tek da stane perilica+sušilica,kada i lavabo ,od dna do vrha ogromne zelene pločice  na vrhu ukrasna lajsna za koju bas sad i nevidim svrhu user posted image ,kada obična ali ima dio za one koji zele sjediti user posted image ..iskreno meni sasvim dovoljno za sad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 376
13.3.2010 15:48:53   
myb@by

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Hvala vam user posted image ...mymb@by, postavi slikice...kod mene i muby je isti dnevni-šta ćeš kad sve imamo dobar ukususer posted image

postavicu cim uspijem malo stan uljuditi.Princeza mi neda mira pa nista ne stignemuser posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 377
13.3.2010 16:04:26   
acudesa
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

user posted image user posted image user posted image user posted image ....
to je dobra priča, al hajde da probam zamisliti neko klasično kupatilo, vala ne mogu...nego, farbam pločice u crveno i hajd....

kod mene je crveno-bijelo kupatilo,imaju slike na temi uređenje kupaonice

a 2-3 slike iz kuhinje imaju u mom albumu

Da, da...to je to kupatilo...nisam sa mogla sjetiti čije je, tvoje znači-extra jeuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 378
13.3.2010 16:09:55   
Anoniman
hvala mila, svi su se oduševili kad su vidjeli

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 379
13.3.2010 20:29:43   
teacher75

IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

hvala mila, svi su se oduševili kad su vidjeli

joj i ja voli crveno-bijelo, meni je takva kuhinja!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 380
13.3.2010 21:44:31   
škorpija

user posted image

Evo ovo je moja kuhinja, i stavljam je da pohvalim mm, jer kad smo se tek vjenčali nismo imali nikakvu kuhinju a bogami ni novca, pa je mm sa prijateljem koji pravi namještaj napravio ovu, sam je izradio nacrt i izabrao boju (stratveni navijač Želje). Aparate smo kupovali mjesecima prije toga postepeno, pa je tako rerna ljubičasta gorenje, vrlo kvalitetna ali na sniženju je bila zbog bojeuser posted image .
Nismo imali ni trpezarijski sto i stolice pa je mm uzeo neki birvaktilski narandžasti komplet od sveki (stare su najmanje 25 godina) i sam ih prefarbao i tapicirao. ja sam rezultatom prezadovoljna i dan danas nas služe - i kuhinja i trpezarijski set, a boja je vrlo zahvalna, ne prlja se i lako se čistiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 381
13.3.2010 21:46:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image

Evo ovo je moja kuhinja, i stavljam je da pohvalim mm, jer kad smo se tek vjenčali nismo imali nikakvu kuhinju a bogami ni novca, pa je mm sa prijateljem koji pravi namještaj napravio ovu, sam je izradio nacrt i izabrao boju (stratveni navijač Želje). Aparate smo kupovali mjesecima prije toga postepeno, pa je tako rerna ljubičasta gorenje, vrlo kvalitetna ali na sniženju je bila zbog bojeuser posted image .
Nismo imali ni trpezarijski sto i stolice pa je mm uzeo neki birvaktilski narandžasti komplet od sveki (stare su najmanje 25 godina) i sam ih prefarbao i tapicirao. ja sam rezultatom prezadovoljna i dan danas nas služe - i kuhinja i trpezarijski set, a boja je vrlo zahvalna, ne prlja se i lako se čistiuser posted image

hahaha, cim sam je ugledala pao mi je zeljo na pamet. i moj je strasni navijac zelje, mozda se i znaju, a i ja sam user posted image pokazi mu slike mm, mozda ga prepozna sa utakmica... slatka je kuhinja

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 382
13.3.2010 21:50:10   
škorpija
heheh baš ću ga pitati zna li TM, a na ovoj se slici ne vidi, čak je i jedna zid plav, po onoj narodnoj- kad je bal nek je maskenbaluser posted image , imam sreće što mi nije šalove razapeo po kuhinji

Neposredna veza do poruke: 383
13.3.2010 21:55:20   
teacher75

heheh baš ću ga pitati zna li TM, a na ovoj se slici ne vidi, čak je i jedna zid plav, po onoj narodnoj- kad je bal nek je maskenbaluser posted image , imam sreće što mi nije šalove razapeo po kuhinji

mm je prije mene kupatilo opremio u plavo, wc u bordo (kao nek se obavlja nuzda u boji sarajeva), zidovi dnevne su bili iste boje kao tovja kuhinja (zamisli kako je to depresivno bilo) a planirao je uz bijelu kuhinju staviti plave plocice, iste kao u kupatilo. ali sam mu ja pokvarila planove. prvo sam rekla da nema sanse da moja kuhinja bude plava, pa su kupljene crvene zidne i sive podne plocice, a zatim smo jedva uspjeli prefarbati zidove u dnevnoj sobi u pastelne boje (zuti i narandzasto), toliko je bila jaka ta plava boja-njom je ofarbao i zidove u kupatilu, tako da je sad ostalo kupatilo i wc koji nisu po mom ukusu, mada sam i ja navijac zelje:) a mm je inace bio u skupini Urban Corps, pa mozda skonta ko jeuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 384
13.3.2010 21:56:31   
muby

user posted image

skorpija super ti je kuhinja
i muzic ti je za svaku pohvalu, svaka mu cast
a to za plavu boju valjda je to u muslim genima
moj ne navija za zelju ali plava mu je omiljena boja :)

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 385
13.3.2010 21:57:05   
teacher75

a pogledaj samo prve lanine slike sa zeljinim salovima i suvenirima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 386
13.3.2010 21:57:59   
teacher75

IZVORNA PORUKA: muby

user posted image

u muslim ili u muskim?user posted image user posted image

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 387
13.3.2010 21:59:03   
muby

jos nam samo reci kako se snalazi u kuhinji, hoce li sta skuhati, kad ju je vec uredio po svom ukusu :)

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 388
13.3.2010 22:01:10   
acudesa
Škorpija, super ti je kuhinja...posebna je stvarnouser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 389
13.3.2010 22:01:23   
muby
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: muby

user posted image

u muslim ili u muskim?user posted image user posted image

muskim :)
stamparska greska, "k" i "l" su jedno pored drugog :)

Neposredna veza do poruke: 390
13.3.2010 22:02:15   
škorpija
wc u bordo (kao nek se obavlja nuzda u boji sarajeva),

joooj kralja,user posted image

moj je bio meš" čini u joint union, šta god to značilouser posted image

Hvala mubyuser posted image

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 391
13.3.2010 22:02:47   
teacher75
znam, nego mi shega bilo u prvi mah user posted image kontam, pa nije zelena user posted image a ja volim crveno iako navijam za zelju

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 392
13.3.2010 22:04:15   
škorpija
jos nam samo reci kako se snalazi u kuhinji, hoce li sta skuhati, kad ju je vec uredio po svom ukusu :)

kakvo crno kuhanje, ne zna ni jaje ispećiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 393
13.3.2010 22:04:35   
Hanady RR
e škorpija ovo mi se dopada do bola...ja inače volim restauraciju namještaja...ono kad se od starih djelova napravi nešto u modernijem stilu...ovo moram svom hajvanu od mm pokazat...ja nedam da izbaci trpezariski stol od njegovih roditelja sa stolicama ima divne izrezbarene noge i stolice isto izrezbarene sa vanjske strane...a kod nas u kući samo 3 stolice ostale 3 u garaži plaču i haman čekaju mene da kakvog stolara dovedem da mi majstorski sredi ovu trpezariju jer je baš super. On bi samo novo kupovao...a ovi noviteti sa staklom i gologuzim stolicama mni se ne dopadaju.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 394
13.3.2010 22:08:11   
salmy
Ilhana kupili smo dekice h&m kupis jednu druga gratisuser posted image user posted image  (kao sto si rekla) i jastukeuser posted image user posted image user posted image user posted image magma home user posted image user posted image user posted image
osvjezili smo prostor HVALA TIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 395
13.4.2010 22:07:14   
marny
ovo je moja dnevna soba, cvijeće, lampu i četvrtasti stolić smo sklonili zbog bebca.

user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 396
13.4.2010 22:24:55   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: marny

ovo je moja dnevna soba, cvijeće, lampu i četvrtasti stolić smo sklonili zbog bebca.

user posted image

Prelijepoooo

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 397
14.4.2010 8:12:50   
muby
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

IZVORNA PORUKA: marny

user posted image

Prelijepoooo

slazem se
a najljepsa dekoracija je ovaj detalj na sredini slike :)

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 398
14.4.2010 11:21:13   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: salmy

Ilhana kupili smo dekice h&m kupis jednu druga gratisuser posted image user posted image  (kao sto si rekla) i jastukeuser posted image user posted image user posted image user posted image magma home user posted image user posted image user posted image
osvjezili smo prostor HVALA TIuser posted image user posted image user posted image

Hajde postavi slikice da vidimo =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 399
14.4.2010 11:44:21   
salmy
bih ja ali u zadnje vrijeme sliku nikako nemogu da postavim! kako se promjenio izgled rr

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *