|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
29.4.2010 19:05:34   
malena27 RR
malo OT dok nas Sahbaz nije najurio user posted image kad smo se mm i ja poceli tek zabavljati kaze dolazi nam hala,  ja ono ostanem user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image   kakva bolan hala? pa kako ce ti wc doci user posted image user posted image user posted image user posted image dok mi nije pojasnio neke stvari user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 426
29.4.2010 22:35:08   
Medić*
user posted image user posted image , da,da kod nas se za ocevu sestru kaze hala bas kao i u turskom jeziku,a mamina sestra je sestra, ja tek kad sam dosla ovdje studirati cula da je wc hala,user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 427
29.4.2010 22:36:48   
Medić*
mislila sam a mamina sestra je tetkauser posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 428
20.5.2010 16:18:15   
mila81
Hajde molim vas ako je neko raspolozan i otvori ovu temu mi odgovori:
Kakva boja tepiha bi najbolje isla uz namjestaj boje tresnja, i secijama boje tamno zelena, a moze isto i za zavjese, malo mi je tamnije u dnevnom boravku, pa bi htjela malo da bude svetlije, sta vi nudite?user posted image user posted image user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 429
20.5.2010 16:49:56   
anidla
IZVORNA PORUKA: mila81

Hajde molim vas ako je neko raspolozan i otvori ovu temu mi odgovori:
Kakva boja tepiha bi najbolje isla uz namjestaj boje tresnja, i secijama boje tamno zelena, a moze isto i za zavjese, malo mi je tamnije u dnevnom boravku, pa bi htjela malo da bude svetlije, sta vi nudite?user posted image user posted image user posted image

ja bih tepihe i zavjese bež boje....bez ikakvih sara, skroz jednostavno i svijetlo! moje misljenje user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 430
20.5.2010 17:03:52   
reallove
ja bih preporucila bez boju,mi u sobi za goste imamo boju tresnje i bez,super izgleda...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 431
20.5.2010 17:08:28   
aida.
takodjer... namjestaj mi je boja tresnje, tepih bez kao i store, a prostirke na namjestaju bez i boja namjestaja-u kombinaciji user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 432
20.5.2010 17:11:54   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

malo OT dok nas Sahbaz nije najurio user posted image kad smo se mm i ja poceli tek zabavljati kaze dolazi nam hala,  ja ono ostanem user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image   kakva bolan hala? pa kako ce ti wc doci user posted image user posted image user posted image user posted image dok mi nije pojasnio neke stvari user posted image

da u Sandžaku se tako kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 433
20.5.2010 17:13:51   
anidla
e mila mogla sam ti ja dati svoje bež tepihe, mi sve razdjelili jer vise tepihe ne smijemo u kuci drzati zbog AD...sto se nisi ranije javila,a zavjese ti ne dam user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 434
20.5.2010 17:21:37   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

da u Sandžaku se tako kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image

nekaze se samo u Sandzaku vec i sire tacnije to je rijec turskog porkla za tetku a sto su je sad pojedinci izkarikirali to je vec druga prica al da neskrecem sa temeuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 435
20.5.2010 18:00:05   
mila81
IZVORNA PORUKA: anidla

e mila mogla sam ti ja dati svoje bež tepihe, mi sve razdjelili jer vise tepihe ne smijemo u kuci drzati zbog AD...sto se nisi ranije javila,a zavjese ti ne dam user posted image user posted image user posted image

E pa sad sto se nisi oglasila, da dijelis sakom i kapom, ne bi bilo loseuser posted image user posted image user posted image
A sta kazete na crvrnu, jednobojnu boju tepiha, a zavjese kombinacija bez, zeleno...iliuser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 436
20.5.2010 18:04:24   
mila81
IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nekaze se samo u Sandzaku vec i sire tacnije to je rijec turskog porkla za tetku a sto su je sad pojedinci izkarikirali to je vec druga prica al da neskrecem sa temeuser posted image

Nije "HALA" ni turskog, vec arapskog porijekla, od rijeci HALETUN; sto znaci sestra od brata, ili po muskoj liniji, a i u nekim dijelovima Bosne se kaze za tetku halaka, sto mu dodje istouser posted image user posted image user posted image Ma bitno je da se razumijemo, ni nama nije bilo jasno otkud za wc hala, pa se sve to prihvati, bitno je samo prihvatanje tudjeg i drugacijeg.

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 437
20.5.2010 18:04:27   
Visnja RR
to su zahvalne boje mozes mogo toga...npr. boju breskve

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 438
20.5.2010 18:06:42   
mila81
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

to su zahvalne boje mozes mogo toga...npr. boju breskve

Jao, vidis ta mi boja nije na um pala, a bas je dobra, slatkouser posted image Hajmo dalje sa idejamauser posted image user posted image user posted image user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 439
20.5.2010 18:16:35   
Ilhana RR
Juhuuu hanumice, drago mi je da te vidim medju nama =) Pozelila sam te...

Sto se tice boja za tepih i zavjese ja bih mozda nesto narandzasto kao sto visnja kaze ali ne neku osjetljivu nego malo kao upadniju boju tepiha... kao sto neko rece najbolje je bez sara....

Mozda nesto u ovom stilu user posted image

a zavjese bih mogla nesto ovako user posted image
Ove su jednostavne za sasit a kad imaju neku lijepu saru dobro se isticu, pogotovo u tamnijoj sobi ;)

Haj nam bona slikaj i postavi da vidimo kakav je namjestaj, tako je najlakse skontati ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 440
20.5.2010 21:54:56   
salmy
Ilhana tebe sam cekala!!!  ma ti si zena mrak!!! za sve imas rjesenje!user posted image user posted image user posted image user posted image svaka ti zlata vrijedi!
ps.bas volim ovu stranicu !!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 441
20.5.2010 22:04:13   
Ilhana RR
Hvala mila =)

Ma ja uzivam u ovome, bas sam neki dan gledala kucu... kuca je za renovirati sve i zamisli mene i moje maste... rekla sam mm da ako Bog da do jeseni ako nebude prodata ova kuca da je kupimo ako Bog da =)

kuca ima kao podrum, u podurmu kamin i moze da se napravi san snova dole =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 442
20.5.2010 22:12:02   
anidla
meni bi ove zavjese puno ljepse bile da nema ovih ruza, nego samo da budu ove crne sare...

Neposredna veza do poruke: 443
20.5.2010 22:16:17   
salmy
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Hvala mila =)

Ma ja uzivam u ovome, bas sam neki dan gledala kucu... kuca je za renovirati sve i zamisli mene i moje maste... rekla sam mm da ako Bog da do jeseni ako nebude prodata ova kuca da je kupimo ako Bog da =)

od kako je ruzno vrijeme ja samo pravim premjestaj po stanu!
ali najtuznija stvar je sto se izmucim isteglim i na kraju vratim sve kako je prije bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a user posted image me gleda i konta ja se igram sa njim,valja se od smijehauser posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 444
20.5.2010 22:17:03   
Ilhana RR
Ja imam slicne bijele sa bordo sarama bez ovih ruza, neisticu se puno za prozorima...
a bas sam u potrazi za ovakvim nekim da mi se malo izraze prozori =)

a ovakvih bijele sa crnim sarama imas svakvkvih ovdije, ima mislim i u ikeji slicni ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 445
20.5.2010 22:17:40   
anidla
IZVORNA PORUKA: salmy

Hvala mila =)

ali najtuznija stvar je sto se izmucim isteglim i na kraju vratim sve kako je prije bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a user posted image me gleda i konta ja se igram sa njim,valja se od smijehauser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj salmy, haj kod mene da poguramo ovu seciju u drugi cosak user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 446
20.5.2010 22:19:11   
anidla

Ja imam slicne bijele sa bordo sarama bez ovih ruza, neisticu se puno za prozorima...
a bas sam u potrazi za ovakvim nekim da mi se malo izraze prozori =)

a ovakvih bijele sa crnim sarama imas svakvkvih ovdije, ima mislim i u ikeji slicni ;)

ihhhh moja Ilhana, rado bih ja u Ikeu malo...ali daleko i treba viza user posted image i veliki limit na kartici user posted image

Neposredna veza do poruke: 447
20.5.2010 22:21:23   
Ilhana RR
Hehe joj tako sam ja dok sam bila mladja sa svojom sobom... svake hefte novi raspored bio =) Nove zavjsee novi prekrivac i tako to (naravno ne da kupujem nego mjenjam) i sve tako isprobavala....

kako smo preselili ovdje nemogu da pomjeram, namjestaj mi je tezak ko tuc a i drugi raspored nemoze ovjde... zato malo po malo Lamijinu sobicu sredjivam =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 448
20.5.2010 22:21:32   
salmy
IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: salmy

Hvala mila =)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj salmy, haj kod mene da poguramo ovu seciju u drugi cosak user posted image

moze al da je vratimo gdje prije bilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 449
20.5.2010 22:22:40   
Ilhana RR
Anidla ako imas koga u inostranstvu naruci bona ;) a Ikea nije skupa ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *