|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
21.5.2010 11:08:23   
Ilhana RR
www.jotex.se se zove stranica... Gardiner su zavjese i onda vamo biras sa lijeve strane koje sorte ces da ti budu i trazis ih... poredas po cijeni Pris kliknes gdje pise i onda Visa alla ;)

ove imaju samo preko interneta da se naruce, 7 eura je postarina a 1 euro je sad oprilike 10 kr...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 476
21.5.2010 11:21:38   
muby
Hvala ti puno
Sad cu ja to malo istraziti

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 477
21.5.2010 11:23:41   
Ilhana RR
nema na cemu... one crvene cijene su na snizenju ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 478
22.5.2010 20:04:39   
Ilhana RR
drage moje ako uzmemo kucu kontali smo ovu....

zamislite sta se sve moze uraditi sa ovim =)

KUCICA

Sve je u njoj staro koje znaci da bih JA user posted image to sve sredjivala od pocetka sama =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 479
22.5.2010 20:12:56   
škorpija
bogami ilhana ja bih u ovoj kućici promijenila smao zastroe na tuš kabinama i uselilauser posted image , ekstra je kuća

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 480
22.5.2010 20:28:21   
Ilhana RR
u mojoj masti je extra ;) Al to bi bilo tek kad zavrsim sve... a ovako moram je ja po mom ako je uzmemo... =) svidila mi se pravo a 2 min pjeske od mojih =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 481
22.5.2010 20:43:49   
ivana st
Ilhana ovo je lijepa obiteljska kuća, i što mi se posebno sviđa ima veliku okućnicu i prekrasnu verandu.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

Neposredna veza do poruke: 482
22.5.2010 20:48:24   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

drage moje ako uzmemo kucu kontali smo ovu....

zamislite sta se sve moze uraditi sa ovim =)

KUCICA

Sve je u njoj staro koje znaci da bih JA user posted image to sve sredjivala od pocetka sama =)

ilhana ako je ovo staro, kako onda izgleda novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 483
22.5.2010 21:02:44   
Ilhana RR
Ma ova kuca je pravljena 1961, to je stara prestara gradnja ovdje al meni se svidjaju te kucice =) Moji imaju slicnu ovoj koja je prelijepa =)

Ivana i meni se pravo svidja veranda =) sad moramo vidjeti da nebude preskupa otisla posto joj je pocetna 20 000 eura... al znam da ce otici puno na cijeni jer je lijepo naselje...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 484
22.5.2010 21:04:20   
ivana st
Mi smo ovdje navikli kad je nešto staro, da je to onda raspadajuće stanje, jer za sve drugo kažemo "u očuvanu je stanju" a kad tamo imaš ulaganja koliko ti duša hoće user posted image user posted image user posted image .

Per aspera ad astra

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 485
22.5.2010 21:07:28   
marny
ilhana, kuća je prekrasnauser posted image , a kako misliš početna cijena 20.000 euruser posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 486
22.5.2010 21:08:00   
milenium

Ma ova kuca je pravljena 1961, to je stara prestara gradnja ovdje al meni se svidjaju te kucice =) Moji imaju slicnu ovoj koja je prelijepa =)

Ivana i meni se pravo svidja veranda =) sad moramo vidjeti da nebude preskupa otisla posto joj je pocetna 20 000 eura... al znam da ce otici puno na cijeni jer je lijepo naselje...

ilhana predivna mi je ova kućica pogotovo onaj dio s terason i onom ležaljkom,ja je već zamišljam sveže obojenu i u cvijeću s još par ležaljki a može i ona klupa ljuljačkauser posted image
a cijena,ako je ova to je sitnica(btw pa kako tako jeftinouser posted image ne kontam ,a sve ima)

Neposredna veza do poruke: 487
22.5.2010 21:48:36   
Mirkica

u mojoj masti je extra ;) Al to bi bilo tek kad zavrsim sve... a ovako moram je ja po mom ako je uzmemo... =) svidila mi se pravo a 2 min pjeske od mojih =)

ilhana odlicna je kuca stavrno i ja bi par stavri izmjenila ali vecinu bi ostavila jer ne bih da kuca izgubi ono svoje a ova kuca bas ima to nesto.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 488
22.5.2010 22:46:50   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: marny

ilhana, kuća je prekrasnauser posted image , a kako misliš početna cijena 20.000 euruser posted image

Pa oni kazu pocetna cijena je 200 000 eura... sorry cure fulila sam jednu cifru... da je 20 000 eura nebih se ni omisljala vec bi uselila u nju ;)

Nego tako kazu i onda naprimer ja dam moju ponudu i oni kazu imamo ponudu od 210 000 eura... onda ja mogu reci evo ja dajem 220 000 eura... isto poput aukcija... i onda se tako ganjas sa ovim drugim sve dok neko neodustane...

ovakve kuce vecinom odu po 280 000 - 300 000 eura...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 489
22.5.2010 22:55:19   
Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 490
23.5.2010 11:54:05   
ivana st
Pa to i zvuči kao neka realna cijena za jednu kuću, ipak ima tu i kvadrata a i dosta je velika okućnica.I pretpostavila sam da si izostavila jednu nulu.
I mi privodimo kraju naše radove, bit će uskoro koja slija user posted image . Meni se pravo omilili ti građevinski radovi, ako ne bude posla u mojoj struci odoh ja na bauštelu user posted image user posted image user posted image .

Per aspera ad astra

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 491
23.5.2010 11:56:32   
anidla
IZVORNA PORUKA: Mya_81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 492
23.5.2010 11:58:07   
anidla
ivanast, pa to je oko 600 000 KM, majko moja, ruka me zaboli dok sve nule otipkam user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 493
23.5.2010 12:00:49   
ivana st
Ma znam ja da je to velika cifra, i mene mozak zaboli od tih nula user posted image user posted image . Ali i kod nas su cijene takve, ako želiš sređenu kuću  na malo većoj parceli, a da nije daleko od grada, nema je ispod tih novaca.

Per aspera ad astra

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 494
23.5.2010 12:12:15   
anidla
Uh, znaci da cu ja zivjeti na 19 spratu u svojih 60 kvadrata do kraja zivota user posted image user posted image user posted image

San mi je jednog dana imati kucu...

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 495
23.5.2010 12:15:27   
anidla
ivana st, blago tebi, pa ja sad skontah da je tebi Emmezeto tako blizuuuuuu user posted image   mi kad idemo na more, vazda mm muntam da idemo negdje na more al da se mora proci kroz Kastela user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 496
23.5.2010 12:17:31   
sara.at
ilhana iskreno moj savjet i mi smo gledali vecu kucu da kupimo pa moze i starija gradnja
e onda kad smo izracunali sta sve treba promjeniti i uloziti u nju radije smo kupili zemlju i
pravimo sebi sami kucu isto nas dodje. Kupis tako reci polovno za te pare i jos moras pola od tih para
da ulozis u nju neznam dal se to tebi isplati user posted image . Meni se sigrno nebi isplatilo jer bih ja ovdje
maltane pola stvari pocupala krenuvsi od crnih plocica u kupatilu pa od razlicitih parketa po sobama od tog mi se digne kosa na glavi a onda svo ovo zbunje vani stesala jer kuca nedolazi do izrazaja i izgleda zapustena sa ovom dzunglom okolo,ma kazem ti meni se to nebi isplatilo radije sebi pravim i onda pravim raspored soba i vrta onako kako ja ocu user posted image user posted image .... ja jedva cekam da gradnja pocne i onda sama biram koji paket, koji zidovi, koje plocice, bazen u vrt aaaaaaa......user posted image user posted image  
zato savjet dobro razmisli koliko moras jos uloziti i koliko platiti tu kucu pa onda izracunaj kad pravis nanovo,jer nemora nanovo kuca da bude sa ciglom imas sad gotove kuce za 4mj ona vec stoji a bolje je 200% nego ona od cigle i toplija je to ti mogu garantovati jer u takvoj vec 3g zivim user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 497
23.5.2010 12:30:25   
ivana st
A što se tebi tako svidjela Emezzeta user posted image user posted image ? Rijetko ti ja tamo idem, još posebno otkada se otvorio Joker.
Sara to si dobro rekla, nekad jeftinije dođe gradnja iznova nego renoviranje, ali opet sve ovisi u kakvom je stanju kuća. Ja ne volim spominjat cifre da ne ispadne nekakvo hvalisanje, ali more novaca smo potrošili na sre đivanje jednog apartmana, da ne kažem da smo planirali srediti dva, ali vraga, sve je otišlo u ovaj jedan. Dapače ne bi to bilo toliko novaca da se radilo nanovo, već smo renovirali.

Per aspera ad astra

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 498
23.5.2010 12:41:05   
sara.at
IZVORNA PORUKA: ivana st

Sara to si dobro rekla, nekad jeftinije dođe gradnja iznova nego renoviranje, ali opet sve ovisi u kakvom je stanju kuća. Ja ne volim spominjat cifre da ne ispadne nekakvo hvalisanje, ali more novaca smo potrošili na sre đivanje jednog apartmana, da ne kažem da smo planirali srediti dva, ali vraga, sve je otišlo u ovaj jedan. Dapače ne bi to bilo toliko novaca da se radilo nanovo, već smo renovirali.

mi kako smo izracunali bolje nam je praviti jer malo malo pa pokvari se ovo,pa prokisnu krov, pa redijator za grijanje pa izolacija nikakva pa vrata pa prozori, user posted image  nas kolega je kupio tako kucu mislio manje ce ga kostati renovirati nego nova,e sad koliko je ulozio u nju mogao je novu napraviti i to srediti je kao za cara, jadan se smrzavao dvije zime jer stare kuce nemaju izolaciju a on vise potrosio na grijanje nego sto bi ga kostalo da je citavu kucu izolirao user posted image  a jadan ni sad nemoze sve pokrpiti kaze samo jedno po jedno ide...
joj ja kazem ove pare kad bi svako jutro stampala opet ih je malo user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 499
23.5.2010 12:44:46   
Visnja RR
Ilhana kuca je mrak... vide se da su u njoj zivjeli neki bakutaneri ...(mene WC rastuzila user posted image   garant neko jako star zivio u njoj)...

Ali sam sigurna da se uz jednostavan noviji namjestaj sa igrom boja zidova i dobrim parketom,  te nekih  detalja moze dobiti dom kao u katalogu... a onda eto me kod tebe :) (ionako ces ti umjesto svojoj sveki dolaziti u moj novi stan user posted image )
I meni se svidja ta zimska basta... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *