Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi kad smo krenuli u renoviranje ovog stana od mm nismo mogli ni zamislit da će nas sve to ovoliko koštati, jer to na prvu nije izgledalo tako, ali kad smo krenuli odlučili smo doslovno srušiti sve,ostali su na koncu samo goli zidovi, mijemnjali smo podove,strop, za zidova skinuli cijeli inkarat (jer je to stara kamena zgrada) i ajmo jovo nanovo,od cijevi,prozora,izolacije, ajoš nismo mogli koristit svakave materijale jer se radi o staroj jezgri pa moraš sve raditi po njihovim regulativama. Ali dobro da smo to sada sve riješili nego renovirali polovično pa sutra kad pukne neka stara cijev da moraš sve dizat i ono novo i staro. Ispao je veliki posao ali sad smo duuugo godina mirni što se tiče nekih velikih zahvata.
ilhana molim te reci gdje si ovo kupila ?? ako imas link od stranice da mi stavis jako sam zainteresovana. i reci kako je to kako se skida ??? stavlja ??
Sto se tice kuce kao sto Sara.at kaze treba puno da se ulaze pa cemo vidjeti sta ce biti dal da je kupimo ili sta ce biti jer ako bih je sad uzeli morali bi odgoditi neke stvari...
Samo sto ovdje nova gradnja kosta oko 500 000 eura tako da se meni to neisplati jer imam ekonoma u porodici tako da ce on sve to proracunati da znamo koliko bih nas kostalo da uzmemo kucu...
ja fotke mog doma ne postavljam jer cu za koji mjesec da ga prodam obzirom da smo u kupovini novog stana... tad vam postavim fotke... dakle tek iza septembra...
Visnja nemogu iscekati slikice =)
A bujrum i sad, sredicu ja mjesto za vas i u ovom stanu nesikiraj se ti ;)
ilhana one zavjese iz jotexa posebno one sa leptirima to ti preporucujem tako su lijepe ja ih narucila i stavila u spavacu za promjenu ma divno i veselo , inace i ja od njih samo narucujem zavjese :)
dosta su lagane :)) nasla sam one slike dekoracije ,daj mi reci imam tapete kuci i kako mogu preko njih staviti otu sliku ? hoce li se viditi razlika ??
I mi smo u Lamijinoj sobi imali tepetu i imali te slike preko i kad smo htijetli kreciti lahko smo ih smakli, isto ko da nikad nista nije bilo na njima...
Prelijepe su ti zavjese... ja evo cekam platu pa da narucim ako Bog da ;) al jos nisam odlucila koje cu a neznam ni dal cu tu ili negdje drugo :/
imas draga u ellos i celbes isto pa pogledaj , ma ja obozavam zavjese ,al nisu ni tako nekad ni jeftine , pa se sad odlucujem da si kupim masinu i sijem kako zelim :) pa cemo vidjeti .
Drage moje, molila bi vas za pomoc. Uskoro treba da krecim i sad sam u velikoj dilemi koje boje izabrati. Moj namjestaj je u nekim bez i smeđim tonovima. Jedan zid u dnevnom boravku, na kojem se nalazi komoda sa tv-om je u smeđoj boji, i tu boju bi mozda i ostavila na tom zidu, ostatak boravka, trpezarije i kuhinje je u nekoj pistacija zelenoj boji, koja mi je bas dosadila. Ja bi da nesto promjenim ali da to opet izgleda skladno. Ne bi samo koristila zute i narandžastetonove ujer su mi i oni prilicno dosadili. Nadam se da ste shvatili moju poruku, jer nisam vjesta u objasnjavanju
jedan zid (manji) ofarbaj crveno, a ostale svijetlo zeleno...kod moje kolegice je ista goja namještaja i ima ove boje-znaš kako je dobrooooooo..kad mi je usmeno govorila boje.meni se nije svidjelo, ali kad sam vidjela-super je... (crveni zid je iza komode) a, možeš i sa tapetama na jednom zidu (ukrasnim) sa nekim jednostavnijim bojama zida
< Poruku je uredio acudesa RR -- 8.6.2010 6:05:13 >
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
blijedo zelena i jako (potamna je, ali nije skroz) crvena..fenomenalno...nisam odavno ništa bolje vidjela... a javi šta si odlučila, znaš da nam mora biti identično
,fakat nemam pojma sta da radim
ja kad budem krečila-jedan zid ide crveni...svaki dan zagledam-koji bi to mogao biti.. a, kod mene je trenutno narandžasta u 3 nijanse-tamno, srednje i svijetlo i to sam u zavisnosti kako svjetlost pada na zid radila..super izgleda, ali mi malo dosadilo...
I meni su moje boje pravo dosadila.Meni to inace brzo dosadi,recimo prije dvije godine sam ludila za zebrano stilom, i kuhinja, komod u dnevnoj i sto u dnevnoj mi je u tom zebrano fazonu, ali mi je i to dosadilo .
moja, mybaby, to ti je malo skupa investicija: mijenjanje stila doma tako često...al,ruku na srce-kupatilo ti je mrak ne znam šta bih ti rekla, nekome je bijelo pa mu ne dosadi, a eto, meni ova moja dosadila...gdje god pogledam-narandžasto
jel neko ima iskustva sa češljanim parketom? u novom stanu je neki obicni a ponudjen nam je pored nekih drugih taj češljani... skuplji je od običnog za 80 km po kvadratu... izgleda odlično a mene zanima kakva su vaša iskustva s njim hvala!
mybaby mozda ti je onda najbolje da uzmes neke zanimljive tapete jer ne znam koja boja bi isla uz smedje i bež osim zelene, narandzaste i zute kod mene su komoda za tv i stalaze u boji drveta u dnevnoj sobi, jedan zid je nesto kao boja cigle tamnija a ostali banana-zuti, al ti neces te boje, pa ne znam sta bi bolje islo...
kad sam se udala bila je boja bresjke, bijela i žuta kombinacija cijele kuće...sve sam to prefarbala...pa imala zeleno i ijelo kominaciju...pa sam i to prefarbala...pa sam one trake na ivice stavljala u bordo boji a zzidove pustinjski ojesak...i onda me sve nerviramo sad je svih 15 m2 bijelo da bijelje biti ne može...
e sad se furam na tapetu...našla sam plaho moćnu sivo-crna...al bi da je stavim na sredinu zida iza uhla pa da kraj nje opalim jedno dvije police od rihipsa i na njih stavim neke karafeke u srebrenoj boji jer mi je namještaj sivo-srebreno kombinacija...
no ...muž me ne sluša u vezi sa tim...kaže fina zamisao al majstora ne zove...elem sama ću ja majstora sebi naći...a a ko mi i to dosadi...ko mi je kriv
jel neko ima iskustva sa češljanim parketom? u novom stanu je neki obicni a ponudjen nam je pored nekih drugih taj češljani... skuplji je od običnog za 80 km po kvadratu... izgleda odlično a mene zanima kakva su vaša iskustva s njim hvala!
moja Višnja...prvi put čujem...ali??? cijena mu puno govori
evo šta sam našla u opisu Vile, exluzivno izgleda... Podovi dnevnog boravka, kuhinje, hodnika i soba izvedeni su od ekskluzivnog izbijeljenog „češljanog“ hrasta. Parket je čudesan, troslojni, dužine lamela 2,2 m, sa UV zaštitom, položen na OSB ploče (drvo) radi dodatne toplinske i zvučne izolacije!