Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
www.jotex.se se zove stranica... Gardiner su zavjese i onda vamo biras sa lijeve strane koje sorte ces da ti budu i trazis ih... poredas po cijeni Pris kliknes gdje pise i onda Visa alla ;)
ove imaju samo preko interneta da se naruce, 7 eura je postarina a 1 euro je sad oprilike 10 kr...
u mojoj masti je extra ;) Al to bi bilo tek kad zavrsim sve... a ovako moram je ja po mom ako je uzmemo... =) svidila mi se pravo a 2 min pjeske od mojih =)
Ma ova kuca je pravljena 1961, to je stara prestara gradnja ovdje al meni se svidjaju te kucice =) Moji imaju slicnu ovoj koja je prelijepa =)
Ivana i meni se pravo svidja veranda =) sad moramo vidjeti da nebude preskupa otisla posto joj je pocetna 20 000 eura... al znam da ce otici puno na cijeni jer je lijepo naselje...
Mi smo ovdje navikli kad je nešto staro, da je to onda raspadajuće stanje, jer za sve drugo kažemo "u očuvanu je stanju" a kad tamo imaš ulaganja koliko ti duša hoće .
ilhana predivna mi je ova kućica pogotovo onaj dio s terason i onom ležaljkom,ja je već zamišljam sveže obojenu i u cvijeću s još par ležaljki a može i ona klupa ljuljačka a cijena,ako je ova to je sitnica(btw pa kako tako jeftino ne kontam ,a sve ima)
u mojoj masti je extra ;) Al to bi bilo tek kad zavrsim sve... a ovako moram je ja po mom ako je uzmemo... =) svidila mi se pravo a 2 min pjeske od mojih =)
ilhana odlicna je kuca stavrno i ja bi par stavri izmjenila ali vecinu bi ostavila jer ne bih da kuca izgubi ono svoje a ova kuca bas ima to nesto.
Nego tako kazu i onda naprimer ja dam moju ponudu i oni kazu imamo ponudu od 210 000 eura... onda ja mogu reci evo ja dajem 220 000 eura... isto poput aukcija... i onda se tako ganjas sa ovim drugim sve dok neko neodustane...
Pa to i zvuči kao neka realna cijena za jednu kuću, ipak ima tu i kvadrata a i dosta je velika okućnica.I pretpostavila sam da si izostavila jednu nulu. I mi privodimo kraju naše radove, bit će uskoro koja slija . Meni se pravo omilili ti građevinski radovi, ako ne bude posla u mojoj struci odoh ja na bauštelu .
Per aspera ad astra 2011 je stiglo naše sunce 2012 čekamo još jednu srećicu
ivana st, blago tebi, pa ja sad skontah da je tebi Emmezeto tako blizuuuuuu mi kad idemo na more, vazda mm muntam da idemo negdje na more al da se mora proci kroz Kastela
ilhana iskreno moj savjet i mi smo gledali vecu kucu da kupimo pa moze i starija gradnja e onda kad smo izracunali sta sve treba promjeniti i uloziti u nju radije smo kupili zemlju i pravimo sebi sami kucu isto nas dodje. Kupis tako reci polovno za te pare i jos moras pola od tih para da ulozis u nju neznam dal se to tebi isplati . Meni se sigrno nebi isplatilo jer bih ja ovdje maltane pola stvari pocupala krenuvsi od crnih plocica u kupatilu pa od razlicitih parketa po sobama od tog mi se digne kosa na glavi a onda svo ovo zbunje vani stesala jer kuca nedolazi do izrazaja i izgleda zapustena sa ovom dzunglom okolo,ma kazem ti meni se to nebi isplatilo radije sebi pravim i onda pravim raspored soba i vrta onako kako ja ocu .... ja jedva cekam da gradnja pocne i onda sama biram koji paket, koji zidovi, koje plocice, bazen u vrt aaaaaaa...... zato savjet dobro razmisli koliko moras jos uloziti i koliko platiti tu kucu pa onda izracunaj kad pravis nanovo,jer nemora nanovo kuca da bude sa ciglom imas sad gotove kuce za 4mj ona vec stoji a bolje je 200% nego ona od cigle i toplija je to ti mogu garantovati jer u takvoj vec 3g zivim
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
A što se tebi tako svidjela Emezzeta ? Rijetko ti ja tamo idem, još posebno otkada se otvorio Joker. Sara to si dobro rekla, nekad jeftinije dođe gradnja iznova nego renoviranje, ali opet sve ovisi u kakvom je stanju kuća. Ja ne volim spominjat cifre da ne ispadne nekakvo hvalisanje, ali more novaca smo potrošili na sre đivanje jednog apartmana, da ne kažem da smo planirali srediti dva, ali vraga, sve je otišlo u ovaj jedan. Dapače ne bi to bilo toliko novaca da se radilo nanovo, već smo renovirali.
Sara to si dobro rekla, nekad jeftinije dođe gradnja iznova nego renoviranje, ali opet sve ovisi u kakvom je stanju kuća. Ja ne volim spominjat cifre da ne ispadne nekakvo hvalisanje, ali more novaca smo potrošili na sre đivanje jednog apartmana, da ne kažem da smo planirali srediti dva, ali vraga, sve je otišlo u ovaj jedan. Dapače ne bi to bilo toliko novaca da se radilo nanovo, već smo renovirali.
mi kako smo izracunali bolje nam je praviti jer malo malo pa pokvari se ovo,pa prokisnu krov, pa redijator za grijanje pa izolacija nikakva pa vrata pa prozori, nas kolega je kupio tako kucu mislio manje ce ga kostati renovirati nego nova,e sad koliko je ulozio u nju mogao je novu napraviti i to srediti je kao za cara, jadan se smrzavao dvije zime jer stare kuce nemaju izolaciju a on vise potrosio na grijanje nego sto bi ga kostalo da je citavu kucu izolirao a jadan ni sad nemoze sve pokrpiti kaze samo jedno po jedno ide... joj ja kazem ove pare kad bi svako jutro stampala opet ih je malo
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Ilhana kuca je mrak... vide se da su u njoj zivjeli neki bakutaneri ...(mene WC rastuzila garant neko jako star zivio u njoj)...
Ali sam sigurna da se uz jednostavan noviji namjestaj sa igrom boja zidova i dobrim parketom, te nekih detalja moze dobiti dom kao u katalogu... a onda eto me kod tebe :) (ionako ces ti umjesto svojoj sveki dolaziti u moj novi stan ) I meni se svidja ta zimska basta...