|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
11.3.2010 20:27:16   
muby
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

ja ne volim eko kozu, brzo se unisti, a ljeti je vruce sjediti na tome, sve se zalijepi.

Ja jos nikad nisam skontala sta je eko koza =)

U nas je garnitura kozna...

eko koza je skaj-umjetna koza

upravo tako: skaj
mada ga zovu eko koza jer modernije zvuci

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 326
11.3.2010 20:27:34   
Ilhana RR
Pa to prodajte, mislim da ima sigurno nekom kome se to isplati ili sasiti prekrivac neki ili samo prekriti... :S ja znam da je moja rodica trazila sta bilo polovno kad je preselila u mostar da studira jer su ona i brat joj nasli stan bez namjestaja...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 327
11.3.2010 20:28:33   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: muby

ja ne volim eko kozu, brzo se unisti, a ljeti je vruce sjediti na tome, sve se zalijepi.

Ja jos nikad nisam skontala sta je eko koza =)

U nas je garnitura kozna...

eko koza je skaj-umjetna koza

upravo tako: skaj
mada ga zovu eko koza jer modernije zvuci

Ja sam kontala da je to neka ekologicna koza, napravljena na neki poseban nacin... mislim sto manje zagadjivanja okolnosti hehe... a to meni se cini jos vise zagadja kad se pravi...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 328
11.3.2010 20:30:14   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

acudesa user posted image
gdje ste vi uzimali vas namjestaj
mi nas u kestenu, i kao sto sam vec rekla kauc se totalno ogulio i ni na sta ne lici
jedva cekam da ga izbacim

a trpezarijske stolice su isto eko koza ista boja ali drugi proizvodjac (konjuh)
i neuporediva razlika u kvaliteti

Čini mi se Kesten, Vitezuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
Ljudi moja ni na jednom mjestu nije ni trunčice oguljena???? (a, mm ima 105kguser posted image user posted image user posted image user posted image )...
Doduše, ja sam svoju mazala jonsonovim uljem za bebe svakih 15 dana-1 mjesecuser posted image očekujem linčovanjeuser posted image user posted image

Hehe i ja svoju mazem jednom u tri mjeseca sa Dove losionima hahah :P imam toga na bacanje kako sam dobivala tako da ja prvo uzmem sprej za prozore i ocistim je sa tim i onda krpu i Dove losionom namazem ma cakli se ko ista... i izgleda ko nova tada heheh

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 329
11.3.2010 20:31:30   
muby

Pa to prodajte, mislim da ima sigurno nekom kome se to isplati ili sasiti prekrivac neki ili samo prekriti... :S ja znam da je moja rodica trazila sta bilo polovno kad je preselila u mostar da studira jer su ona i brat joj nasli stan bez namjestaja...

ma necemo prodavati
imam jednog rodjaka koji presvlaci namjestaj
pa cemo mu to dati ako bude htio
samo da se mi ne peglamo sa iznosenjem

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 330
11.3.2010 20:33:00   
Ilhana RR

ma necemo prodavati

hehe... da ti tom rodjaku radnja nije u svrakinom?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 331
11.3.2010 20:33:04   
acudesa
Ma, ko novauser posted image user posted image user posted image ...e, sad je li zbog toga očuvana ili ..??? (taj sam savjet dobila od rodice koja je pravu kožu mazala tako i baš je uspjela sačuvati stvari od propadanja)

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 332
11.3.2010 20:34:57   
Ilhana RR

Ma, ko novauser posted image user posted image user posted image ...e, sad je li zbog toga očuvana ili ..??? (taj sam savjet dobila od rodice koja je pravu kožu mazala tako i baš je uspjela sačuvati stvari od propadanja)

ja mislim ipak da je radi toga jer kozda onda postaje elasticnija kad je namazana... moja garnitura je samo 4 godine stara ali jos i uvijek izgleda ka nova =)

sta mislis, da uzmes onu anti wrinkle kremu da probas sa tim da namazes muby hehe :D

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 333
11.3.2010 20:35:29   
muby

ma necemo prodavati

nije u svrakinom
u ilijasu je

HARIS, 9.8.2009.

Neposredna veza do poruke: 334
11.3.2010 20:36:08   
Ilhana RR

ma necemo prodavati

nije u svrakinom
u ilijasu je

aha imamo mi prijatelja u svrakinom sto se bavi sa tim odavno... extra radi sve to =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 335
11.3.2010 20:37:39   
muby

ja mislim ipak da je radi toga jer kozda onda postaje elasticnija kad je namazana... moja garnitura je samo 4 godine stara ali jos i uvijek izgleda ka nova =)

sta mislis, da uzmes onu anti wrinkle kremu da probas sa tim da namazes muby hehe :D

a vjerujem da to mazanje pomaze
mada je za moju kasno
nista anti wrinkle krema
samo hirurski face lifting :)

HARIS, 9.8.2009.

Neposredna veza do poruke: 336
11.3.2010 20:38:29   
acudesa
Muby, i ja sam računala na presvlačenje...ali još nema potrebe, hajd postavi sliku da vidim kad to uradiš...ma mora valjati, a uzet ću istu tvoju...kad je od početka isto, nek je istouser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 337
11.3.2010 20:48:59   
ivana st
Anidla kuhinja je za 5 user posted image !Volim kuhinje koje su u boji drva.
Milenium mislim da se bez obzira na zavjese neće uklopiti zeleni tepih, ali to opet ne mogu reći posve sigurno.Kad smo kupili plavi kauč ,svjetlozeleni tepih koji je ranije bio u dnevnom je uz tamnoplavu boju izgledao staro i užasno user posted image .Evo sad ću postavit sliju tepiha i kauč koji ja imam.Inače ja ga prekrivam sa žutim indijskim platnom jer je hladno sjediti na koži(sada je na pranju pa seneće vidjeti9.Ilhana i meni je ljepše vidjeti kauč bez presvlake ili sa malo dekice preko dijela na kojem se sjedi, ali nije mi to nimalo praktično, pogotovo ne zimi.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 338
11.3.2010 20:54:50   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: ivana st

Anidla kuhinja je za 5 user posted image !Volim kuhinje koje su u boji drva.
Milenium mislim da se bez obzira na zavjese neće uklopiti zeleni tepih, ali to opet ne mogu reći posve sigurno.Kad smo kupili plavi kauč ,svjetlozeleni tepih koji je ranije bio u dnevnom je uz tamnoplavu boju izgledao staro i užasno user posted image .Evo sad ću postavit sliju tepiha i kauč koji ja imam.Inače ja ga prekrivam sa žutim indijskim platnom jer je hladno sjediti na koži(sada je na pranju pa seneće vidjeti9.Ilhana i meni je ljepše vidjeti kauč bez presvlake ili sa malo dekice preko dijela na kojem se sjedi, ali nije mi to nimalo praktično, pogotovo ne zimi.

Nisam ja odvano bila dole preko zime, mozda bi trebala otici jednu zimu da malo dupe smrznem hehehe =) u mene je koza ali uvijek u kuci oko 24-25 stepeni, nekad i vise tako da nemam problema sa tim...

A sto neuzmes ivana one kao presvlake za kauce, ima ih cool preko interneta da se naruci a uopste neizgleda kao da su presvlake nego se neprimjeti nimalo...

a haj da vidimo slikice =) Joj ja stvarno uzivam u ovome hehe... kao sto sam vec navela u ikeji znam skoro sve napamet.. takodjer imaju ovde firme MIO, ILVA, EM koje isto nonstop posjecujem...=)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 339
11.3.2010 21:00:25   
ivana st
user posted image

Ne znam koliko će se vidjet obzirom da sam slikala mobitelom. Stolić već ima podosta godina,ali meni je prirastao srcu i nisam ga htjela mijenjat.
Ma i kod mene je Ilhana uvijek klima na 24 stupnja, mm je uvijek po kući u kratkim rukavima, ali ja sam zimogrozna i meni je bome hladno sjedit na koži. ne volim presvlake koje se obično koriste za kauče, a ovaj prekrivač mi je i efektan i lak za održavanje.

Per aspera ad astra

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 340
11.3.2010 21:03:01   
acudesa
ivana, lijepo...sviđa mi se

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 341
11.3.2010 21:08:18   
salmy
Joj ova tema mi je za 10!!!user posted image user posted image user posted image acudesa kutak je super svidja mi se!
Ilhana joj blago tebi ti imas sta  i gdje kupiti! a ovdje nema nista sto valja!
Ma iskreno ja bih prodala onu garnituru i uzela manju ugao,da bi bilo vise mjesta!Ma eto vidjecemo hvala ti na savjetima nesto cu skontati!  

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 342
11.3.2010 21:10:23   
Ilhana RR
hehe, ivana znas kako moja mama radi, ona je uzela prelijepe deke za njenu garnituru ali kod nje se jastuci ispod mogu da podignu pa je ne napravila na taj nacin da ono izgleda ko da tako treba da izgleda... uzela je boju crne cokolade, a smedji su inace joj kauci tako da joj pravo cool ispalo...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 343
11.3.2010 21:11:34   
acudesa
Ako mi tako kaže jedna stilistica, mora da je lijepo...user posted image ...hvala, salmyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 344
11.3.2010 21:13:03   
acudesa
Iskreno, sve slike koje sam vidjela su mi superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka čast na ukusu, RR žene 

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 345
11.3.2010 21:13:37   
acudesa
....evo kako sam ja riješila problem eko kože....kopirala sam sliku sa torbi, da ne slikam ponovo...iskreno, meni lično to glupavo izgleda, jer ne ide...al nemam drugog izbora

user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 346
11.3.2010 21:13:40   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: salmy

Joj ova tema mi je za 10!!!user posted image user posted image user posted image acudesa kutak je super svidja mi se!
Ilhana joj blago tebi ti imas sta  i gdje kupiti! a ovdje nema nista sto valja!
Ma iskreno ja bih prodala onu garnituru i uzela manju ugao,da bi bilo vise mjesta!Ma eto vidjecemo hvala ti na savjetima nesto cu skontati!  

E moja draga koliko god da mi imamo ovde, ima i dole stvarno da boli glava... sad neznam kako se zove onaj salon namjestaja u Rajlovcu, kad ides prema auto putu dodje sa desne strane... (mi imamo kucu u blizini pa ljeto i dojadim prodavacima hahahaha) Uglavnom tu ima pravo extra namjestaja, ja i mm odemo tamo i mastamo o namjestaju gdje i kako cemo kad bude nas sprat gotov ako Bog da hahah... ima i dole, samo treba se malo vremena da se proviri i svako cose ;) a ja sam lutalica prava hahaha

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 347
11.3.2010 21:14:41   
ivana st
Ačudesa user posted image
Ma ima još nekih stvari koje bih htjela mijenjat u ovom stanu, ali smo već rastegnuti na sto strana, a ne možeš sve odjednom. Uskoro će bit renoviran stan u kojem smo prije živjeli pa ću postavit slije, e tu sam dala mašti na volju user posted image .Iduće ulaganje će svakako biti neki kvalitetniji ormar za knjige, jer ovaj koji imamo je već u raspadajućem stanju, ali izbor je nikakav user posted image .Sve neke police, čini mi se da stavim bilo što na njih da bi pukle.Htjela bih ormar kakvi su se prije izrađivali, doljni dio da je zatvoren, a veći dio da su police ali da imaju staklena vrata, ali na to još nisam naišla.

Per aspera ad astra

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 348
11.3.2010 21:17:37   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: ivana st

Ačudesa user posted image
Ma ima još nekih stvari koje bih htjela mijenjat u ovom stanu, ali smo već rastegnuti na sto strana, a ne možeš sve odjednom. Uskoro će bit renoviran stan u kojem smo prije živjeli pa ću postavit slije, e tu sam dala mašti na volju user posted image .Iduće ulaganje će svakako biti neki kvalitetniji ormar za knjige, jer ovaj koji imamo je već u raspadajućem stanju, ali izbor je nikakav user posted image .Sve neke police, čini mi se da stavim bilo što na njih da bi pukle.Htjela bih ormar kakvi su se prije izrađivali, doljni dio da je zatvoren, a veći dio da su police ali da imaju staklena vrata, ali na to još nisam naišla.

Joj znam tacno sta trazis... bilo je u jednom salonu namjestaja u Sarajevu, neznam jel ti daleko do Sarajeva radi toga (Eto usput mozes i na kaficu sa ostalim RR hanumicama ;) )

sad cu pokusati naci stranicu...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 349
11.3.2010 21:26:08   
ivana st
Ja sam sve salone pretražila u Splitu i okolici ali sam uglavnom nailazila na ormare sa otvorenim policama. Ma nije ni Sarajevo daleko, uostalom svekar mi je davno rekao da će me odvest jednom u posjet (jer je on tamo studirao i vežu ga lijepe uspomene) a ovako će imat i razlog više user posted image .Može i platit ormar ako baš hoće user posted image user posted image !

Per aspera ad astra

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *