Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja jedva cekam da kupim tepihe od zida do zida, vise mi je brisanja parketa na vrh glave!!! Ovako, kupim one sto se mogu prati i ako treba svaki mjesec u praonicu. A muzic svakako usisava
super krevetac jel to ima kupiti ovdje u sarajevu? I interesira me jesu vam ono u cosku zelenkaste boje mozda neke police za igracke, to bi i meni trebalo
krevetic kupili u Skenderiji, a to zeleno su kutije....kupila ih u Mercatoru, imas raznih dezena....ja u njima trenutno drzim Noine stvari po velicinama, jer se ne mogu snaci drugacije
Znaci pravac Mercator. I da malo off topic jel Noa decko ili cura. Ja imam djecaka koji se tako zove, ali vidim da u zadnje vrijeme ima i sve vise cura sa tim imenom, pa mi zao sto mu ne dodah h na kraju (noah).
meni su bile bitne prirodne boje u kuhinji, jer ipak nesto sto moze trajati...npr. da sam stavila crvenu znam da bi mi brzo dasadila a vise ne mozes upratiti sta je In a sta out...
potpisujem.moja je kuhinja drvena,stara je 7 godina a plaćena je 12 000km. al ja bi je mjenjala ali ne mogu odboleka jer em što nije kupljena davno em što je skupa,al što se tiče mene ja nebih za ono dala ni banke. al to je kupljeno prije nego sam se ja udala. u nekoj knizi sam vidjela jednu kuhinju i zaljubila se u nju,tražila sam je dugo po netu i pronašla.drvena je ,boja je također boja drva
Ja jedva cekam da kupim tepihe od zida do zida, vise mi je brisanja parketa na vrh glave!!! Ovako, kupim one sto se mogu prati i ako treba svaki mjesec u praonicu. A muzic svakako usisava
Ma nemoj to raditi vjeruj mi da je lakse obrisati,kod moje mame je parket ma zahvalan pravo. Joj zamisli kako je kada moras svaku stvar dici da izvuces tepih
Znaci pravac Mercator. I da malo off topic jel Noa decko ili cura. Ja imam djecaka koji se tako zove, ali vidim da u zadnje vrijeme ima i sve vise cura sa tim imenom, pa mi zao sto mu ne dodah h na kraju (noah).
hahhaaha, djecak je moj Noa...i ja sam razmisljala o H na kraju, ali nekako se gubi u izgovoru, a i ljepse mi s tri slova pa ostao Noa....koliko je tvoj Noa star? i ja sam OT, izvinjavam se unaprijed
a to je isto ime kao npr. Vanja, moze i curici i djecaku
ovo je ,niste ni trbali ažurirat (of tipic,ovo cvjeće u tebe na komodi ,ovo zeleno s bjelim cvjetom,napiši tamo na temi''održavanje cvjeća''kako ga održavaš,zalijevaš...netko je baš pitao za taj cvjet ,sori ako sam dosadna)
sto se dnevne tice taj namjestaj svakako mijenjamo posto je to eko koza kauc se za 4 godine tako ogulio i popucao da sad stavljam prekrivac preko njega kolko je ruzan a cekamo ljeto da sve okrecimo i kupimo ugaonu garnituru ona ce biti u bordo boji i smjestena ispod prozora a na toj strani gdje je sad kauc bice komoda za tv i police koje planiram sama praviti
a trpezarija je i sad ko nova tako da zeim uklopiti kuhinju s njom
Salmy, ovo neizgleda kao zavjese... pravo su cool, ja sam rekla na svom spratu u Sarajevu ako Bog da samo ono... nisam bila kod kuce pa nisam nasla, al sam se sjetila da je nas komsija jedan nedavno prodavo stan i on ima to u stanu pa cu da vidim ima li jos njegovih slika na internetu pa da postavim ;)
Sto se tice prekrivaca neznam, ja sam ti anti toga u dnevnom boravku... inace simpa izgleda kad uzmes dekicu, slozis je ko uspravno tanko i stavis sa obadvije strane kako no se zove na nasem, ono gdje ruke stavljas... a dekice isto neke zive boje kao jastucici....
Prelijepa ti je garnitura da bi je prekrivala.
Nisi me skontala, nisam nista izmedju rekla da stavis nego da ima mjesta da se prodje izmedju stvari komotno...
Kontala sam ako imas malo vise mjesta da u jednom cosku stavis peskune kao trpezarijski stol...
acudesa gdje ste vi uzimali vas namjestaj mi nas u kestenu, i kao sto sam vec rekla kauc se totalno ogulio i ni na sta ne lici jedva cekam da ga izbacim
a trpezarijske stolice su isto eko koza ista boja ali drugi proizvodjac (konjuh) i neuporediva razlika u kvaliteti
acudesa gdje ste vi uzimali vas namjestaj mi nas u kestenu, i kao sto sam vec rekla kauc se totalno ogulio i ni na sta ne lici jedva cekam da ga izbacim
a trpezarijske stolice su isto eko koza ista boja ali drugi proizvodjac (konjuh) i neuporediva razlika u kvaliteti
Ovakve ima i moja rodica, isto joj se izgulilo skroz... Ona je napravila presvlaku za njih, znate kako cool izgleda... kupila platno neko jako i zeni platila 20 km za obadvije da joj sasije... extra!
ma nisam ni ja ljubitelj eko koze ali sam mislila da ce biti lakse odrzavati jer je svijetla boja ali ni za odrzavanje nije bas nesto zahvalna
a moglo bi se ovo i presvuci ali iskreno malo je i dosadilo nije bila ni skupa garnitura pa nije neka velika steta kad smo uselili u ovaj stan bili smo prvo podstanari pa smo kupili nesto sto se moze prilagodjavati rasporedu ako budemo selili a sad posto smo i kupili ovaj stan pa necemo seliti uzecemo ugaonu garnituru i naravno eko koza nikad vise
Čini mi se Kesten, Vitez .... Ljudi moja ni na jednom mjestu nije ni trunčice oguljena???? (a, mm ima 105kg )... Doduše, ja sam svoju mazala jonsonovim uljem za bebe svakih 15 dana-1 mjesec očekujem linčovanje