|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
5.3.2010 22:27:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Ja imam Lamiji i krevetac ovaj i garderober, samo sto sam joj smakla ovu jednu stranu i stavila onu dasku da nemoze spasti pa joj sada sluzi kao krevet... =) prezadovoljna sam sa ovim =)

Imaju i komodice, ali za to nemamo mjesto tako da cemo sa tim ostalim stvarima sacekati dok nebudemo preselili u veci stan ili kupili kucu :D

Meni se svidjeo jer je njezan i nije samo kockast krevetac, a nisam znala sta nosim i uvijek se moze dodati ili plave ili ruzicaste naljepnice ili neki dezen....A ima i tu funkciju da moze i dijete vece spavati u njemu...Iskreno nije ni skup bio 600dkk

(odgovor članu Ilhana RR)
  Neposredna veza do poruke: 251
5.3.2010 22:31:31   
Ilhana RR
Ma bedza jer dobijes 2 kreveta u jednom ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 252
6.3.2010 23:24:21   
sara.at

djecije stope su lijepe ove mozda kupim a te ispod sa ta 4 cvijeta takve sam vec kupila...user posted image
eno ih stoje na ormaru cekaju da ih negdje naljepimuser posted image

< Poruku je uredio sara.at -- 6.3.2010 23:25:42 >

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

Neposredna veza do poruke: 253
7.3.2010 8:55:31   
tea lana
e ovako i ja sam pocela polako sa realizacijom Lanine sobe,mi se selimo u dnevni boravak a Lanci dobiva sobu.Rijesili smo da jedan zid oblijepimo tapetom i to ne bilo kojom nego onom na kojoj ce biti Lanine slike i par likova iz crtanih filmova koje voli.Joj jedva cekam sad ide malo tezi dio posla izabrati slike

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 254
7.3.2010 10:45:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tea lana RR

e ovako i ja sam pocela polako sa realizacijom Lanine sobe,mi se selimo u dnevni boravak a Lanci dobiva sobu.Rijesili smo da jedan zid oblijepimo tapetom i to ne bilo kojom nego onom na kojoj ce biti Lanine slike i par likova iz crtanih filmova koje voli.Joj jedva cekam sad ide malo tezi dio posla izabrati slike

tako cemo i mi morati za 2-3 godine, za sad je obrnuto-ona spava u boravku

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 255
7.3.2010 16:44:30   
tea lana
Nasa Lana je sa nama u sobi ima krevetac ali spava sa nama i ubi nas.user posted image
Planiramo njoj sobu uraditi od spavace nase a mi sebi kupiti neku garnituru koja se razvlaci za dnevni boravak

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 256
7.3.2010 16:47:39   
neki

Nasa Lana je sa nama u sobi ima krevetac ali spava sa nama i ubi nas.user posted image
Planiramo njoj sobu uraditi od spavace nase a mi sebi kupiti neku garnituru koja se razvlaci za dnevni boravak

Moj Sead redovno ujutro iz svog kreveta prelazi kod nas,i obicno se probudimo polomnjeniuser posted image user posted image user posted image
A mi cekamo bilo kakvu promjenu u kuci da se mozemo prosiriti(npr. cekamo nece li se djever ozeniti)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 257
7.3.2010 16:56:54   
leona81

isto

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 258
7.3.2010 16:57:18   
sara.at

IZVORNA PORUKA: neki

Moj Sead redovno ujutro iz svog kreveta prelazi kod nas,i obicno se probudimo polomnjeniuser posted image user posted image user posted image
A mi cekamo bilo kakvu promjenu u kuci da se mozemo prosiriti(npr. cekamo nece li se djever ozeniti)user posted image user posted image user posted image

neki oces reci da se djever uda user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 259
7.3.2010 17:05:53   
neki
IZVORNA PORUKA: sara.at

IZVORNA PORUKA: neki

neki oces reci da se djever uda user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ma neka radi sta hoce,samo neka ideeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sala mala,on je sada u svojoj sobi(velikoj),a kad se ozeni ima svoj sprat iznad nas,hajd valjda docekam i touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 260
9.3.2010 11:08:02   
bebacha
Posto nisam bas neki majstor za uredivanje treba mi savjet.Na proljece planiram uradit neke izmjene izmjene u dnevnoj sobi al nemogu skontat nista konkretno jer su problem boje.piramida i sto su boja bukve,dva trosjeda su tamno plava a tepih koji ce tu doci je svjetlo zeleni i bez(kao i boja piramide i stola).e sad,sta uradit da se to sve slozi.kuhinja je spojen sa dnevnom i tamom su boje tamno plava i ta bez odnosno boja bukve.planiram promjenit zavjese,paravane i jastuke i dekoracije.treba mi nesto sto ce se uklopit sa tepihom i trosjedim.joj sto ga zakomplikova.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 261
9.3.2010 11:09:55   
nikita
ja nista ne skuzih hehe, slikaj

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 262
9.3.2010 11:12:31   
bebacha
hehe.znala sam.evo ukratko.kakve zavjese i paravane,jastuke stabit da se ukolpe sa zelenim tepihom i plavim trosjedima

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 263
9.3.2010 11:37:14   
ivana st
Bebacha u mom dnevnom je također tamno plavi namještaj(kut i fotelja) ali mi tada više nije odgovarao zeleni tepih koji sam ranije imala, ali bilo bi najbolje da nam uslikaš pa da vidimo kako to izgleda, jer po meni zeleno i plavo i nije neka ko,mbinacija. Tepih sam kupila u plavoj i svijetlo bež boji, jastučići su mi žutlaste boje, zidovi su u kombinaciji svijetlo plave i boje breskve, zavjese kombinacija svijetle bež i svijetlo smećkaste, namještaj je tamnosmeđi.Kasnije uslikam. Uglavnom uz plavo ti odlično ide bijela,bež,žuta,boja breskve,detalji u crvenoj, narančasta. Obzirom da je plava hladna boja, kombiniraj uz nju tople boje.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 264
9.3.2010 13:24:43   
Anoniman
ja imam u albumu 2-3 slike iz kuhinje, neznam ih baš staviti ovdje,jednom sam stavljala kupaonicu i sad zaboravila kako ide user posted image

(odgovor članu ivana st)
  Neposredna veza do poruke: 265
11.3.2010 10:35:29   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

Posto nisam bas neki majstor za uredivanje treba mi savjet.Na proljece planiram uradit neke izmjene izmjene u dnevnoj sobi al nemogu skontat nista konkretno jer su problem boje.piramida i sto su boja bukve,dva trosjeda su tamno plava a tepih koji ce tu doci je svjetlo zeleni i bez(kao i boja piramide i stola).e sad,sta uradit da se to sve slozi.kuhinja je spojen sa dnevnom i tamom su boje tamno plava i ta bez odnosno boja bukve.planiram promjenit zavjese,paravane i jastuke i dekoracije.treba mi nesto sto ce se uklopit sa tepihom i trosjedim.joj sto ga zakomplikova.

Mozes li uslikati i postaviti, mislim da je tako najlakse...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 266
11.3.2010 10:43:20   
sara.at

ja mislim od tog sveg namjestaja meni bi oci trcale na taj zeleni tepihuser posted image ja mislim da se zelena bas i neuklapa sa plavom i smedjom bilo bi mi to previse sareno...
ja se slazem sa ivanom st da bi tepih mogla promjeniti i jastuke,zavjese kombinovati sa smedjom i plavom
al opet nam stavi slikicu bolje je kad mi to vizuelno ocjenimo i onda savjet user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 267
11.3.2010 10:52:33   
misica
http://img6.imageshack.us/img6/4004/dsc00150kn.jpg
Ovo je jedna od sobica mog skromnog doma.
Morala sam da se malo pohvalim sa novim namjestajem!!user posted image
Nadam se da sam dobro postavila posto nisam bas vjesta u ovome.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 268
11.3.2010 10:55:45   
sara.at

IZVORNA PORUKA: misica

http://img6.imageshack.us/img6/4004/dsc00150kn.jpg
Ovo je jedna od sobica mog skromnog doma.
Morala sam da se malo pohvalim sa novim namjestajem!!user posted image
Nadam se da sam dobro postavila posto nisam bas vjesta u ovome.

meni su super kombinacija crno-bjelo kauc, bas lijepo misice user posted image user posted image

(odgovor članu misica)
Neposredna veza do poruke: 269
11.3.2010 12:30:28   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: salmy

user posted image Drage moje evo da Vam pokazem peškune kako izgledaju u mom domu? Mozda malo tijesno ali dobro se uklopilo u namjestaj! Ako neka ima bolju ideju prihvatam 

Koliki ti je dnevni boravak?
Imas li jos mjesta tu gdje si stojala i slikala ovo?

Mislim da ti se dobro uklopilo da odvojis od trosjeda, naprimer da ti stoje u jednom cosku a posebno coffeetable kupis tu pred trosijed... al to samo ako imas jos mjesta tu u dnevnoj sobi da ti moze to stati a da sto bi se reklo nesmeta kad prolazite itako to...

mogla bi naprimer malo otvoriti sa jastucicima kao ovaj naprimer

user posted image

imas boje u tepihu slicne... tako neskako i zavjese, mislim te boje al nemogu evo nigdje sad da nadjem dizajn koji mi se u zadnje vrijeme svidja, kontala sam da sebi na jedan mini prozorcic napravim sama jer izgleda jednostavno...Cim nadjem postavim ;)

Daj draga jos slika, mozda bude lakse prijedloziti jos nesto ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 270
11.3.2010 12:44:41   
Ilhana RR
ovo mi se straasssssnooooooooooooo svidja

user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 271
11.3.2010 13:49:36   
salmy
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: salmy

user posted image Drage moje evo da Vam pokazem peškune kako izgledaju u mom domu? Mozda malo tijesno ali dobro se uklopilo u namjestaj! Ako neka ima bolju ideju prihvatam 

Koliki ti je dnevni boravak?
Imas li jos mjesta tu gdje si stojala i slikala ovo?

Mislim da ti se dobro uklopilo da odvojis od trosjeda, naprimer da ti stoje u jednom cosku a posebno coffeetable kupis tu pred trosijed... al to samo ako imas jos mjesta tu u dnevnoj sobi da ti moze to stati a da sto bi se reklo nesmeta kad prolazite itako to...

mogla bi naprimer malo otvoriti sa jastucicima kao ovaj naprimer

user posted image

imas boje u tepihu slicne... tako neskako i zavjese, mislim te boje al nemogu evo nigdje sad da nadjem dizajn koji mi se u zadnje vrijeme svidja, kontala sam da sebi na jedan mini prozorcic napravim sama jer izgleda jednostavno...Cim nadjem postavim ;)

Daj draga jos slika, mozda bude lakse prijedloziti jos nesto ;)

O tim jastucima sam razmisljala  ja bih neke prekrivace,kao lanene..sta mislis?a zavjese nemam i ne bih ih stavljala.

Neposredna veza do poruke: 272
11.3.2010 13:58:25   
salmy
user posted image To je drugi dio dvosjeda! i jos u cosku je sto i racunar( i nema bas nekog velikog mjesta) ne skontah sta kazes da stavim izmedju?joj izvini ja tebe maltretiram ali uzivam u dekoracijama i lijepo uredjenom boravku! tvoj stan me je odusevio!tako tvoja sugestija bilo koje vrste je jako dobro doslauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 273
11.3.2010 15:13:19   
milenium
IZVORNA PORUKA: sara.at

ja mislim od tog sveg namjestaja meni bi oci trcale na taj zeleni tepihuser posted image ja mislim da se zelena bas i neuklapa sa plavom i smedjom bilo bi mi to previse sareno...
ja se slazem sa ivanom st da bi tepih mogla promjeniti i jastuke,zavjese kombinovati sa smedjom i plavom
al opet nam stavi slikicu bolje je kad mi to vizuelno ocjenimo i onda savjet user posted image

ja mislim da i ona zna da može tepih izbaciti.da se njoj tepih izbaciva nebi nas pitala za savjet kako da to sve uklopi.znate li vi kolko su tepisi skupi?da sad kupuje novi kad već ima taj,nema potrebe.
ja bi to sve lijepo ukomponirala,još ako je taj tepih svjetlo zelene neke osvježavajuće boje.možeš npr male jastučiće presvući plavo zelenim jastučnicama na pruge,ili blavo -bjelo -zelenouser posted image
zavjese isto plavo zeleno.user posted image

user posted image npr ovaj uzorak na jastučićima i zavjesamauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 11.3.2010 15:21:31 >

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 274
11.3.2010 15:22:58   
Atarka
Treba to sve povezati u smislenu cjelinu, u pravu ste, a to najjeftinije moze sa novim zavjesama i jastucnicama i istoj-slicnoj boji/dezenu.
Npr.kod nas je dnevna soba u zelenim tonovima (jedan zid), kauci su bez, zavjese zelene, jastucnice zelene i smedje, a tepih je kombinacija bez/smedje, a ima vazica crvenih, kao kontrast zelenim tonovima da ih malo razbiju.

30.09.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *