Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja imam Lamiji i krevetac ovaj i garderober, samo sto sam joj smakla ovu jednu stranu i stavila onu dasku da nemoze spasti pa joj sada sluzi kao krevet... =) prezadovoljna sam sa ovim =)
Imaju i komodice, ali za to nemamo mjesto tako da cemo sa tim ostalim stvarima sacekati dok nebudemo preselili u veci stan ili kupili kucu :D
Meni se svidjeo jer je njezan i nije samo kockast krevetac, a nisam znala sta nosim i uvijek se moze dodati ili plave ili ruzicaste naljepnice ili neki dezen....A ima i tu funkciju da moze i dijete vece spavati u njemu...Iskreno nije ni skup bio 600dkk
e ovako i ja sam pocela polako sa realizacijom Lanine sobe,mi se selimo u dnevni boravak a Lanci dobiva sobu.Rijesili smo da jedan zid oblijepimo tapetom i to ne bilo kojom nego onom na kojoj ce biti Lanine slike i par likova iz crtanih filmova koje voli.Joj jedva cekam sad ide malo tezi dio posla izabrati slike
e ovako i ja sam pocela polako sa realizacijom Lanine sobe,mi se selimo u dnevni boravak a Lanci dobiva sobu.Rijesili smo da jedan zid oblijepimo tapetom i to ne bilo kojom nego onom na kojoj ce biti Lanine slike i par likova iz crtanih filmova koje voli.Joj jedva cekam sad ide malo tezi dio posla izabrati slike
tako cemo i mi morati za 2-3 godine, za sad je obrnuto-ona spava u boravku
Moj Sead redovno ujutro iz svog kreveta prelazi kod nas,i obicno se probudimo polomnjeni A mi cekamo bilo kakvu promjenu u kuci da se mozemo prosiriti(npr. cekamo nece li se djever ozeniti)
Nasa Lana je sa nama u sobi ima krevetac ali spava sa nama i ubi nas. Planiramo njoj sobu uraditi od spavace nase a mi sebi kupiti neku garnituru koja se razvlaci za dnevni boravak
Moj Sead redovno ujutro iz svog kreveta prelazi kod nas,i obicno se probudimo polomnjeni A mi cekamo bilo kakvu promjenu u kuci da se mozemo prosiriti(npr. cekamo nece li se djever ozeniti)
neki oces reci da se djever uda
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Nasa Lana je sa nama u sobi ima krevetac ali spava sa nama i ubi nas. Planiramo njoj sobu uraditi od spavace nase a mi sebi kupiti neku garnituru koja se razvlaci za dnevni boravak
neki oces reci da se djever uda
Ma neka radi sta hoce,samo neka ideeeeeeeeeeee Sala mala,on je sada u svojoj sobi(velikoj),a kad se ozeni ima svoj sprat iznad nas,hajd valjda docekam i to
Posto nisam bas neki majstor za uredivanje treba mi savjet.Na proljece planiram uradit neke izmjene izmjene u dnevnoj sobi al nemogu skontat nista konkretno jer su problem boje.piramida i sto su boja bukve,dva trosjeda su tamno plava a tepih koji ce tu doci je svjetlo zeleni i bez(kao i boja piramide i stola).e sad,sta uradit da se to sve slozi.kuhinja je spojen sa dnevnom i tamom su boje tamno plava i ta bez odnosno boja bukve.planiram promjenit zavjese,paravane i jastuke i dekoracije.treba mi nesto sto ce se uklopit sa tepihom i trosjedim.joj sto ga zakomplikova.
Bebacha u mom dnevnom je također tamno plavi namještaj(kut i fotelja) ali mi tada više nije odgovarao zeleni tepih koji sam ranije imala, ali bilo bi najbolje da nam uslikaš pa da vidimo kako to izgleda, jer po meni zeleno i plavo i nije neka ko,mbinacija. Tepih sam kupila u plavoj i svijetlo bež boji, jastučići su mi žutlaste boje, zidovi su u kombinaciji svijetlo plave i boje breskve, zavjese kombinacija svijetle bež i svijetlo smećkaste, namještaj je tamnosmeđi.Kasnije uslikam. Uglavnom uz plavo ti odlično ide bijela,bež,žuta,boja breskve,detalji u crvenoj, narančasta. Obzirom da je plava hladna boja, kombiniraj uz nju tople boje.
Posto nisam bas neki majstor za uredivanje treba mi savjet.Na proljece planiram uradit neke izmjene izmjene u dnevnoj sobi al nemogu skontat nista konkretno jer su problem boje.piramida i sto su boja bukve,dva trosjeda su tamno plava a tepih koji ce tu doci je svjetlo zeleni i bez(kao i boja piramide i stola).e sad,sta uradit da se to sve slozi.kuhinja je spojen sa dnevnom i tamom su boje tamno plava i ta bez odnosno boja bukve.planiram promjenit zavjese,paravane i jastuke i dekoracije.treba mi nesto sto ce se uklopit sa tepihom i trosjedim.joj sto ga zakomplikova.
Mozes li uslikati i postaviti, mislim da je tako najlakse...
ja mislim od tog sveg namjestaja meni bi oci trcale na taj zeleni tepih ja mislim da se zelena bas i neuklapa sa plavom i smedjom bilo bi mi to previse sareno... ja se slazem sa ivanom st da bi tepih mogla promjeniti i jastuke,zavjese kombinovati sa smedjom i plavom al opet nam stavi slikicu bolje je kad mi to vizuelno ocjenimo i onda savjet
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
http://img6.imageshack.us/img6/4004/dsc00150kn.jpg Ovo je jedna od sobica mog skromnog doma. Morala sam da se malo pohvalim sa novim namjestajem!! Nadam se da sam dobro postavila posto nisam bas vjesta u ovome.
http://img6.imageshack.us/img6/4004/dsc00150kn.jpg Ovo je jedna od sobica mog skromnog doma. Morala sam da se malo pohvalim sa novim namjestajem!! Nadam se da sam dobro postavila posto nisam bas vjesta u ovome.
meni su super kombinacija crno-bjelo kauc, bas lijepo misice
Drage moje evo da Vam pokazem peškune kako izgledaju u mom domu? Mozda malo tijesno ali dobro se uklopilo u namjestaj! Ako neka ima bolju ideju prihvatam
Koliki ti je dnevni boravak? Imas li jos mjesta tu gdje si stojala i slikala ovo?
Mislim da ti se dobro uklopilo da odvojis od trosjeda, naprimer da ti stoje u jednom cosku a posebno coffeetable kupis tu pred trosijed... al to samo ako imas jos mjesta tu u dnevnoj sobi da ti moze to stati a da sto bi se reklo nesmeta kad prolazite itako to...
mogla bi naprimer malo otvoriti sa jastucicima kao ovaj naprimer
imas boje u tepihu slicne... tako neskako i zavjese, mislim te boje al nemogu evo nigdje sad da nadjem dizajn koji mi se u zadnje vrijeme svidja, kontala sam da sebi na jedan mini prozorcic napravim sama jer izgleda jednostavno...Cim nadjem postavim ;)
Daj draga jos slika, mozda bude lakse prijedloziti jos nesto ;)
Drage moje evo da Vam pokazem peškune kako izgledaju u mom domu? Mozda malo tijesno ali dobro se uklopilo u namjestaj! Ako neka ima bolju ideju prihvatam
Koliki ti je dnevni boravak? Imas li jos mjesta tu gdje si stojala i slikala ovo?
Mislim da ti se dobro uklopilo da odvojis od trosjeda, naprimer da ti stoje u jednom cosku a posebno coffeetable kupis tu pred trosijed... al to samo ako imas jos mjesta tu u dnevnoj sobi da ti moze to stati a da sto bi se reklo nesmeta kad prolazite itako to...
mogla bi naprimer malo otvoriti sa jastucicima kao ovaj naprimer
imas boje u tepihu slicne... tako neskako i zavjese, mislim te boje al nemogu evo nigdje sad da nadjem dizajn koji mi se u zadnje vrijeme svidja, kontala sam da sebi na jedan mini prozorcic napravim sama jer izgleda jednostavno...Cim nadjem postavim ;)
Daj draga jos slika, mozda bude lakse prijedloziti jos nesto ;)
O tim jastucima sam razmisljala ja bih neke prekrivace,kao lanene..sta mislis?a zavjese nemam i ne bih ih stavljala.
To je drugi dio dvosjeda! i jos u cosku je sto i racunar( i nema bas nekog velikog mjesta) ne skontah sta kazes da stavim izmedju?joj izvini ja tebe maltretiram ali uzivam u dekoracijama i lijepo uredjenom boravku! tvoj stan me je odusevio!tako tvoja sugestija bilo koje vrste je jako dobro dosla
ja mislim od tog sveg namjestaja meni bi oci trcale na taj zeleni tepih ja mislim da se zelena bas i neuklapa sa plavom i smedjom bilo bi mi to previse sareno... ja se slazem sa ivanom st da bi tepih mogla promjeniti i jastuke,zavjese kombinovati sa smedjom i plavom al opet nam stavi slikicu bolje je kad mi to vizuelno ocjenimo i onda savjet
ja mislim da i ona zna da može tepih izbaciti.da se njoj tepih izbaciva nebi nas pitala za savjet kako da to sve uklopi.znate li vi kolko su tepisi skupi?da sad kupuje novi kad već ima taj,nema potrebe. ja bi to sve lijepo ukomponirala,još ako je taj tepih svjetlo zelene neke osvježavajuće boje.možeš npr male jastučiće presvući plavo zelenim jastučnicama na pruge,ili blavo -bjelo -zeleno zavjese isto plavo zeleno.
npr ovaj uzorak na jastučićima i zavjesama
< Poruku je uredio milenium -- 11.3.2010 15:21:31 >
Treba to sve povezati u smislenu cjelinu, u pravu ste, a to najjeftinije moze sa novim zavjesama i jastucnicama i istoj-slicnoj boji/dezenu. Npr.kod nas je dnevna soba u zelenim tonovima (jedan zid), kauci su bez, zavjese zelene, jastucnice zelene i smedje, a tepih je kombinacija bez/smedje, a ima vazica crvenih, kao kontrast zelenim tonovima da ih malo razbiju.