Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mala, spremas li se ti, nw gledaj sad slike uskoro ce tu dva jarana da sve porazbijaju
Ja necu da natrpavam dnevni boravak bas da bi se kasnije imao gdje igrati s rajom. Fali mi recimo koji tabure ili fotelja, ali mala je soba pa se ne bi imao gdje okrenuti.
Spremam, dakako. Rucak gotov, sudje oprano, samo da mm dodje i ja izlijecem u 18h.. See you!
ovo baš djeluje hladno. nemojte mislit da je moj dnevni nešto,ako se bude birao najgori onda ću ja svoj slikat.pobjeđujem sigurno na toj temi
nebih rekla da je hladno stan zna da bude lijep i bez tepih pa ja imam tepih samo pred kaucom u boravku (da se oce vise olinjati da ga bacim ) nevolim kad vidim tepih od zida do zida ja odmah kontam kolikooooo tu ima samo prasine i bakterija... Al zeleni ugao i bjele stolice i jos je dosta svijetlo super kombinacija a najsvijetliji dio je maleno klupko u toj korpi na podu
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
anidla prelijepo sve sobe su odlicno uredjene super kuhinja
kod mene je trpezarija ta kombinacija tresnja/bez a kuhinja mi ide na bordo (ostala od prethodnog vlasnika) pa bi nekad na ljeto trebali uzeti novu kuhinju e ja se dvoumila koju kombinaciju da uzmem jer kao tresnja nije vise IN ali kad vidim tvoju kako izgleda nema vise dvojbe i ja cu definitivno uzeti nesto ovako pa neka prica ko hoce sta je IN a sta nije :)
svidja mi se pravo, volim ovakav minimalisticki i moderni stil. ja ne volim tepihe, imamo samo jedan mali ispod stola u dnevnoj, reda radi i nakupi prasine uzas jedan!
nebih rekla da je hladno stan zna da bude lijep i bez tepih pa ja imam tepih samo pred kaucom u boravku (da se oce vise olinjati da ga bacim ) nevolim kad vidim tepih od zida do zida ja odmah kontam kolikooooo tu ima samo prasine i bakterija... Al zeleni ugao i bjele stolice i jos je dosta svijetlo super kombinacija a najsvijetliji dio je maleno klupko u toj korpi na podu
naravno da su stanovi lijepi bez tepiha zar sam ja ijednom spomenula tepih? nisam rekla da je radi tepiha(ovdje nitko i ne stavlja tepihe)
meni su bile bitne prirodne boje u kuhinji, jer ipak nesto sto moze trajati...npr. da sam stavila crvenu znam da bi mi brzo dasadila a vise ne mozes upratiti sta je In a sta out...
kod mene je trpezarija ta kombinacija tresnja/bez a kuhinja mi ide na bordo (ostala od prethodnog vlasnika) pa bi nekad na ljeto trebali uzeti novu kuhinju e ja se dvoumila koju kombinaciju da uzmem jer kao tresnja nije vise IN ali kad vidim tvoju kako izgleda nema vise dvojbe i ja cu definitivno uzeti nesto ovako pa neka prica ko hoce sta je IN a sta nije :)
ej a sta mislis o kombinaciji cokolada/bez meni je i ta
Joj kod mene su jos uvijek tepisi haman od zida do zida.Ali kako kazu cim seva propjeva lete vani.Zlo mi je vise kad dodje vrijeme pranja a ja po tri dana ostanem samo da ih operem Planiramo na proljece raditi laminat i onda cu da kupim samo ispod stola jedan mini i jednu stazu u kuhinji.A ovi ce svi da lete napolje Kako cu samo sa merakom da im kazem
super krevetac jel to ima kupiti ovdje u sarajevu? I interesira me jesu vam ono u cosku zelenkaste boje mozda neke police za igracke, to bi i meni trebalo
ma problem mi je sto vec imam trpezariju koja mi se svidja i ne bih je mijenjala pa moram uklopiti s njom al kao sto rekoh kad vidim tvoju kuhinju nema potrebe da dalje razmisljam, znam sta ce biti :)