Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam sve salone pretražila u Splitu i okolici ali sam uglavnom nailazila na ormare sa otvorenim policama. Ma nije ni Sarajevo daleko, uostalom svekar mi je davno rekao da će me odvest jednom u posjet (jer je on tamo studirao i vežu ga lijepe uspomene) a ovako će imat i razlog više .Može i platit ormar ako baš hoće !
čakamo te..ja pravim kifle A, Ilhana, to je M.........ć
Ove su vitrine prekrasne, klasika, a ja klasiku volim.Ova prva vitrina je strava . To je otprilike ono što bih htjela, ali da je gornji dio baš za knjige, da je malo više polica.Baš ću večeras malo pogledat po internetu.
acudesa rekla sam da smo mislili presvlaciti ali smo odustali zelimo malo promjene i rasporeda, ne samo izgleda, pa cemo staviti ugaonu garnituru a ovu staru cemo dati tom mom rodjaku ako mu se isplati da on presvuce sebi pa ako budem imala mogucnost da slikam izgled "poslije" postavicu sliku
Ikea nema dućane u Splitu, mislim da ih nema uopće u Hrvatskoj, iako se svako malo najavljuje njihov dolazak.Ni za jedan komad pokućstva nisam ovako dugo gledala za kupit, ili im je kvaliteta ajme, ili su otvorene police,ili ih je malo... sa ovima koje imam je i problem da je mala visina između polica i uske su,pa veće knjige ili moram poleć ili uopće ne mogu stat. Sve se meni čini da ću na kraju naručit kod nekog stolara da mi izradi ormar po mjeri.
Ikea nema dućane u Splitu, mislim da ih nema uopće u Hrvatskoj, iako se svako malo najavljuje njihov dolazak.Ni za jedan komad pokućstva nisam ovako dugo gledala za kupit, ili im je kvaliteta ajme, ili su otvorene police,ili ih je malo... sa ovima koje imam je i problem da je mala visina između polica i uske su,pa veće knjige ili moram poleć ili uopće ne mogu stat. Sve se meni čini da ću na kraju naručit kod nekog stolara da mi izradi ormar po mjeri.
Mislim da se skoro sve ikeine police mogu poredati po pozeljnoj velicini...
Ova je odlična , Ilhana pa ti si prava maherica, mislim da sam i ja pronašla nešto na internetskim stranicama.Phoenix dućani, nema ih u Splitu ali ima u Zadru. Ovaj internet je odlična stvar . Ačudesa morat ću isplanirat jednu kavu sa vama, pa makar i ne vidjela Ikeu
ovo je postalo kao onaj skec sa misom i racunarom: trci mis kuci nosi novi racunar koji je tek kupio i zuri da ga upali prije nego mu zastari tako i danasnji trendovi: covjek pocne renovirati nesto po posljednjoj modi, dok se zavrse radovi u modi je nesto novo :)
Kupatilo je odlično, i što mi se posebno sviđa ima kadu.Je da tuš kabine imaju svoje prednosti,ali tko ti može platit uživanje u kadi, još kad se i dragi pridruži
.... to je dobra priča, al hajde da probam zamisliti neko klasično kupatilo, vala ne mogu...nego, farbam pločice u crveno i hajd.... Imala sam i ja epizoda sa bideom, jednom je jedan malac utrčao u sobu i pred mojom sveki: Ja znam za šta ti ono u kupatilu služi, znam, znam..ono je... Reko: kuš, dijete,m šuti...(kaže on, za pranje nogu )...pa,jest, upravu si
ja mastam o novom kupatilu...nase je staro, a zgrada je stara 45 godina, pa vi sad skontajte ali kao sto rece Ivanast, ne mozes sve odjednom nikako...ima jos stvari koje trebamo mijenjati, ali auto nam je bilo prioritet (mala beba a moji su jako daleko) tako da smo prvo odlucili to...a u stanu nam ostaje od trpezarije i balkona napraviti sobu, renoviranje kupatila, i mjenjanje radijatora i novi tv ali o tom po tom...ja kazem mm bice nam sladje kad za par godina to budemo radili, opet kad nesto promjenis u stanu odma ti bude draze zivjeti
hahahhhahahah ma Boze sacuvaj,kakvo renoviranje ......jedva se rijesih smrdljivih majstora (covjek 7 dana lijepio plocice ) vazno je da je cisto a sad trend! ma po tome bi svake sezone bilo radova! Ja sam polijepila matirane plocice(zaboravim kad sam ih oprala) ........nisam vise budala koji trendovi sve sto mogu sebi da olaksam tako i uradim! ebes modu
Ja sam kuhinju uzela "za prvu pomoć"...hajd kontam kad mi propadne mijenjat ću je i bila pravo jeftina, najjeftinija...ali đavo je odnio ništa joj... a, ja čekam da kupim kakvu zahvalniju Savjet (usputni)....ne kupujte onu boju trešnje...majke mi, ni ne očistim je već se vide neki tragovi, bar kod mene