RE: Neobične navike (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

ananas_ze -> RE: Neobične navike (15.6.2013 23:54:45)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

ako je sta saftali medic meni treba stolnjak koji cu naravno ukapati [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ma kada sam gladna previse necu taj stoljnjak ni stavljati, sta ce mi da ga flekam, lakse mi sto prebrisati [sm=smiley36.gif]

meni zao bona da majicu isprljam

saritaa -> RE: Neobične navike (15.6.2013 23:55:21)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: saritaa

IZVORNA PORUKA: ninulina

Ma Ninuli to citanje deklaracija je mala maca, to svi radimo [sm=jezicek.gif]
Vidis N.T morao bi imati 18 salveta dok jede [sm=smiley36.gif]

baš me zanima za što će njemu njih 18 uz jedan obrok[sm=smiley36.gif]
jel se zna?

jes vala Hanady dobro kažeš em jedan obrok em imo jedna usta pa 18 salveta [sm=smiley29.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

medić pomalo me brine što sam ja te deklaracije već čitala barem jedno 5 puta do sad , i svaki put ispočetka uzmem iako znam šta na njima piše [sm=smiley36.gif]

Pa nemoj da te plasi...citas ponovo jer ti je dosadno unutra a moras sjediti, primorana si [sm=smiley36.gif]

Moj rodjak nosi novine. Moj brat cigarete. Neko cisti masinu za ves ako mu je blizu [sm=smiley36.gif]

Ananas meni ponekad ni jedna salveta ne zatreba [sm=smiley36.gif]

Gali je li te plasi to sto su vrata ormara otvorena ili te samo nervira sto nisu na svom mjestu ?

Sjetih se da mi kuckanje sata smeta, pa ga nemam u kuci [sm=smiley36.gif]

ta sam [sm=smiley4.gif]

e to ne radim...nije mi plava krpica samo za to određena blizu[sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Neobične navike (15.6.2013 23:55:34)

IZVORNA PORUKA: minja_

lik jedan sve sto radi morao je uraditi dva puta, od pranja ruku, gutljaja po dvaput i tako. U uznapredovaloj fazi bolesti je dosao na psihijatriju, mlađi ljekar mu je poceo pisati papire vezane za prijem. Izmjerio mu je pritisak a onda su ga zvali da se javi u prijemnu ambulantu zbog neceg hitnog. Za 5 minuta u sobi gdje je ostavio pacijenta zatice pola klinike kako pokusava smiriti OKP pacijenta, koji je polomio sve prozore, isprevrtao namjestaj i govori - jos jednom, jos jednom. I direktor klinike kaze doktoru, sta god da ste mu uradili, uradite ponovo. I krene doktor prema tlakomjeru i pacijent iz delirijuma prelazi u sasvim mirno stanje, pruza ruku za jos jedno mjerenje.

Helem, nije se s brojevima saliti[sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Neobične navike (15.6.2013 23:56:21)

ako je sta saftali medic meni treba stolnjak koji cu naravno ukapati [sm=smiley36.gif]

Ma kada sam gladna previse necu taj stoljnjak ni stavljati, sta ce mi da ga flekam, lakse mi sto prebrisati [sm=smiley36.gif]

meni zao bona da majicu isprljam

Ja nosim kecelju dok kuham i dok ne zavrsim sa ruckom...evo jos jedne navike [sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: Neobične navike (15.6.2013 23:57:36)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

ja to onako usput normalno brojim...i sve koje prebacim na tanjir pečene izrbojane već..opet brojim dok mi se novi peče[sm=jezicek.gif] onako normalno[sm=smiley36.gif]

Identično i ja[sm=jezicek.gif]

palacinke i ja brojim i to mi je bas normalno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Galicia -> RE: Neobične navike (15.6.2013 23:57:38)

Perfekcionisti inace najbrze polude. [sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Neobične navike (15.6.2013 23:59:49)

Već sam pisala da izbjegavam brojeve 8 i 11. I u utorak imala neku radionicu na poslu i na kraju pružiše nam papir da se upišemo na spisak. I mene zapadne 8. po redu. Ja uredno preskočim polje i potpišem se deveta[sm=smiley36.gif] Kolegica pored mene popunila prazninu. Vjerovatno je kontala da sam slučajno[sm=smiley36.gif]

A da, moji roditelji ( a nekad i ja sa njima) žive na br 11, i mm i ja smo živjeli kao podstanari na tom br dok smo kuću pravili i tad mi nije smetao. Sad bi išla u opštinu da mi ga mijenjaju.

Medić* -> RE: Neobične navike (15.6.2013 23:59:56)

IZVORNA PORUKA: ziki

ja to onako usput normalno brojim...i sve koje prebacim na tanjir pečene izrbojane već..opet brojim dok mi se novi peče[sm=jezicek.gif] onako normalno[sm=smiley36.gif]

Identično i ja[sm=jezicek.gif]

palacinke i ja brojim i to mi je bas normalno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Medić* -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:01:47)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Perfekcionisti inace najbrze polude. [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ali to njihovo insistiranje na redu donosi njima u datom momentu stabilnost [sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:04:28)

Već sam pisala da izbjegavam brojeve 8 i 11. I u utorak imala neku radionicu na poslu i na kraju pružiše nam papir da se upišemo na spisak. I mene zapadne 8. po redu. Ja uredno preskočim polje i potpišem se deveta[sm=smiley36.gif] Kolegica pored mene popunila prazninu. Vjerovatno je kontala da sam slučajno[sm=smiley36.gif]

A da, moji roditelji ( a nekad i ja sa njima) žive na br 11, i mm i ja smo živjeli kao podstanari na tom br dok smo kuću pravili i tad mi nije smetao. Sad bi išla u opštinu da mi ga mijenjaju.

ja ne volim utorke...
mnogo toga ako imam u planu za obaviti ne obaljam to u utorak...ako su mi djetetu rekli nalaze ili vakcinaciju a pda u utorak mjenjala sma uredno ...
negdje u glavi imam da nije dobra taj utorak po mene...a niđe veze...ono što nisam mogla izbjeći il birati il mjenjati a desilo se utorkom bilo su divne stavri...
rodila sam se u utorak..to mi reče mama kada sma pred njom baglas željela isti izbjeći...[sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:05:45)

IZVORNA PORUKA: Galicia

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Joj Galicia ameri imaju za svaku glupost naziv za bolest....po njima smo svi bolesni[sm=smiley36.gif]

Ja bacam malo na OKP brojim po milion puta rebra radijatora dok sjedim u wc-u ili broj plocica gore dolje lijevo desno

Kad lezim I ne mogu zaspati brojim eksere u zidu (ovo cesto kod sveki) ili brojim zakacke za storu (one starinske garnize tipa oklagije)...brojim djidje na lusteru

Mm odavno govori da to baca na OKP I da mi se mozak teze "iskljucuje"[sm=jezicek.gif]

Kao dijete sam brojala bandere iz auta dok se vozim:)))
I znala sam hodati po plocicama samo odredjene boje itd

Sad sve to puno rjedje radim jer sam premorena I brzo zaspim:)

Ucis li svoje dijete da broji bandere?

sigurno da uci, pa i bebicu je sve navedeno naucila njena mama

Ananas[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] I meni je dosta tih navika predtalo kako sam rodila[sm=zmeden.gif]

Lol gali ti si bas otkacena...prvo beba mi ima 18mj...JA JE CAK NE UCIM NI BROJATI dok mm koji nema slicnih okp navika nju uci vec pomalo brojati[sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:08:34)

Lol gali ti si bas otkacena...prvo beba mi ima 18mj...JA JE CAK NE UCIM NI BROJATI dok mm koji nema slicnih meni navika nju uci jos

O tome ti i govorim. Na stranu sto je jos bebica, ali ne bi je ucila ni da je starija.
Ne bih ni ja svoje, jer znam da sam caknuta sa tim silnim otvaranjem i zatvaranjem. Necu da znaju da mi to smeta, pa da me stalno zezaju. [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:10:22)

Pored snicli, palacinaka i sarmi...brojim i cvorice i one letvice ( lamperija ) na vikendici kod daidze [sm=smiley36.gif] kao i da li ima tacan broj brojeva ( npr telefon neki, broj ZR i sl ) [sm=smiley36.gif]

Aaaaa lamperija me najvise frustrirala kso dijete nikad izbrojati[sm=sad.gif][sm=smiley36.gif]

saritaa -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:10:31)

ja sad odoh opreti sude jer nema sanse da bih mogla zaspati sa da ostane par cas i tanjira neoprano [sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:11:34)

ja sad odoh opreti sude jer nema sanse da bih mogla zaspati sa da ostane par cas i tanjira neoprano [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif]

sve kapljice sam uglancala ima dva sata...
sad se ni vode ne mogu napiti[sm=jezicek.gif]

ananas_ze -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:19:21)

[sm=bravo.gif]

sve kapljice sam uglancala ima dva sata...
sad se ni vode ne mogu napiti[sm=jezicek.gif]

tako sam ja sve case staklene sredila i rekla sestri i zetu 'zabranjena upotreba staklenih casa' [sm=jezicek.gif]

Bebica11 -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:21:46)

Brojim I ja palacinke al radi raspodjele...mogla bih I ne brojati nije mi bas toliko zestoko...najvise sam brojala plocice u kupatilu one su mi bile bas "okidac"[sm=jezicek.gif]

Eh navika mi je da cistim wc dasku prije nego sjednem AL UVIJEK I SVUGDJE cak I kuci iako zbam da je cista navika mi je da predjem toalet papirom[sm=zmeden.gif]

Navika mi je da spavam pod jorganom bilo ljeto ili zima...ssmo ljeti coskom se pokrijem preko stomaka a zimi skroz...al jorgan mora biti jer volim da ga "zajasem" odmorim se bolje[sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:25:23)

joj bebice krenuh boldirati jedan stav iz tvoga zadnjega pasusa i napisati ''i ja''[sm=jezicek.gif]
al rekoh nema smisla sa tobom se tako zeziti javno
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Bebica11 -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:34:10)

joj bebice krenuh boldirati jedan stav iz tvoga zadnjega pasusa i napisati ''i ja''[sm=jezicek.gif]
al rekoh nema smisla sa tobom se tako zeziti javno
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

[sm=smiley31.gif]

Imam jos jednu naviku....volim da nosim crne muske carape odmalena[sm=smiley36.gif] nikad mi se nisu svidjale sarene

Moj otac duuuugo nije znao da mu ja oblacim carape I jednom kupio nove I mama mu rekla "nemoj tu ostavljati..uzece ti S." A on valjda sav sokiran pitao nju zasto I ona mu rekla da koristim njegove carape.On nije vjerovao pa su se kladili u neku sumu novca ostavili su te nove carape meni kao "zamku" I ja sam naravno uzela I mama je dobila opkladu[sm=smiley36.gif]

I sad koristim carape od mm ponekad[sm=smiley36.gif]

saritaa -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:35:10)

sad dok sam prala sude primjetih jos jednu svoju naviku...posudje mora birti poredanu po velicini, tanjiri i case od vecih ka manjim, i ako neko ne poreda tako ja to ispremjestam da bude po velicini...

i velike kasike ni slucajno sa malim u isti odjeljak za cijedjenje...

ananas_ze -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:39:43)

sad dok sam prala sude primjetih jos jednu svoju naviku...posudje mora birti poredanu po velicini, tanjiri i case od vecih ka manjim, i ako neko ne poreda tako ja to ispremjestam da bude po velicini...

to po velicini i ja,i sudje mi je u kuhinji poredano kao kod mame,znate "To sam pokupio od mame"

saritaa -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:44:18)

to po velicini i ja,i sudje mi je u kuhinji poredano kao kod mame,znate "To sam pokupio od mame"

ma da, moja mama je perfekcionista i peka zestoka, i uvijek sam govorila da necu biti kao ona...ali kako sam starija sve vise vidim koliko smo slicne...

ananas_ze -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:46:51)

mm kod mojih trazio casu,rekoh gdje ti je kod kuce tu je i ovdje,zgodno,a? [sm=smiley36.gif]

saritaa -> RE: Neobične navike (16.6.2013 0:48:11)

mm kod mojih trazio casu,rekoh gdje ti je kod kuce tu je i ovdje,zgodno,a? [sm=smiley36.gif]

lady_bubamara -> RE: Neobične navike (16.6.2013 1:35:27)

E da imam i ja još jednu naviku ili je to ipak ocd nemam pojma, pa da baš vidim šta će te reći mene živo zanima [sm=smiley36.gif]

od malena od neke 3-4 godine obavezno moram da imam jastučić koji ću zagrliti , ali obavezno, nije bitno kakve je boje, veličine , oblika, bitno je samo da mi je tu u krevetu i da ga mogu zagrliti objeručke i tako jedino normalno zaspem.... I tako svako veče, a ako nema slučajno tog jastuka viška onda uzmem ovaj što mi je pod glavom i njdga zagrlim i onda tek zaspem... [sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>