RE: Neobične navike (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Pingvina -> RE: Neobične navike (15.9.2013 11:07:08)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ja sam mislila da samo ja imam te cudne navike sto se setnji, putovanja i pjesama tice..:)

koka i po -> RE: Neobične navike (15.9.2013 11:25:23)

citanje odzada,vjesanje vesa po velicini,pranje sudja sa jednom podignutom nogom [sm=smiley36.gif]
izgleda da smo mi svi ovdje za analize[sm=smiley36.gif]
kao djetetu mi je bio hobi da izrecitujem pjesmicu odzada ,o imenima i prezimenima da ne pricam[sm=smiley36.gif]

Mamica24 -> RE: Neobične navike (15.9.2013 11:51:21)

Moja cura od 19 mjeseci kad hoce da spava mora imati cuclu i mene drzati za kosu.. To je u pocetku bilo slatko al sad je to pravo cupanje i teglenje sreca pa mi je korjen jak inace bi hodala ko rascerupana kokos.. [sm=smiley36.gif]

hapymum -> RE: Neobične navike (15.9.2013 21:01:01)

jedno vrijeme sam imala prenos da nabrojim sve ucenike iz osnovne skole svih 42( koliko nas je bilo) po imenu i prezimenu cijelu abecedu sve po redu,i dan danas to nisam zaboravila[sm=smiley24.gif]

Pingvina -> RE: Neobične navike (15.9.2013 21:05:56)

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Moja cura od 19 mjeseci kad hoce da spava mora imati cuclu i mene drzati za kosu.. To je u pocetku bilo slatko al sad je to pravo cupanje i teglenje sreca pa mi je korjen jak inace bi hodala ko rascerupana kokos.. [sm=smiley36.gif]

Ovo je moj brat radio. Sjecam se da je mama muku mucila sa frizurom kad krene na posao.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

A ovo za ves...to mi je prenesena. Mama je tako kacila ves, i onda uzrocno posljedicno i ja tako radim.[sm=smiley36.gif]
Slazem stvari na sudoperi uvijek u koso i to obavezno prvo arf, pa det za sudje pa tecni sapun za ruke. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 9 10 [11]