RE: Neobične navike (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Lulu_08 -> RE: Neobične navike (15.7.2013 10:16:24)

i ja sam kao dijete očima/pogledom preskakala bandere ili onaj razmak između bijele linije user posted image

Pa da tooo o tome vam pricam hehehe, to sam i ja radila dooobro se sjecam. A sada kada vozim nema sanse, a kada ne vozim gledam za djecom hahaha...

jasmin -> RE: Neobične navike (14.9.2013 22:06:32)

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

A da i ja "cistim" masinu za ves za vrijeme boravka na wc solji, ali samo ako su neke muzge ostale pa primjetim.

A kako ovo uspiješ [sm=jezicek.gif]...

Marija13 -> RE: Neobične navike (14.9.2013 22:23:25)

IZVORNA PORUKA: jasmin

A da i ja "cistim" masinu za ves za vrijeme boravka na wc solji, ali samo ako su neke muzge ostale pa primjetim.

Kad je na dohvat ruke sve se može [sm=jezicek.gif]
pa i razvrstati veš za pranje! Nema vremena za gubljenje [sm=smiley36.gif]

salmy -> RE: Neobične navike (14.9.2013 22:25:14)

Joj ja pamtim registarske oznake na vozilima[sm=jezicek.gif]

Neznam zasto ali mi jednostavno ide... eto tacno me privlace...Bgm nemam veze za drotovima

bebaa -> RE: Neobične navike (14.9.2013 22:28:12)

IZVORNA PORUKA: Marija13

IZVORNA PORUKA: jasmin

Kad je na dohvat ruke sve se može [sm=jezicek.gif]
pa i razvrstati veš za pranje! Nema vremena za gubljenje [sm=smiley36.gif]

a očupati obrve...čak je i to izvodivo.....[sm=jezicek.gif]

Marija13 -> RE: Neobične navike (14.9.2013 22:31:29)

E Bebo uz čupanje obrva ne mogu obavljati fiziološke potrebe, boli brate sestro! [sm=smiley36.gif]

Honey3 -> RE: Neobične navike (14.9.2013 22:36:29)

IZVORNA PORUKA: salmy

Joj ja pamtim registarske oznake na vozilima[sm=jezicek.gif]

Neznam zasto ali mi jednostavno ide... eto tacno me privlace...Bgm nemam veze za drotovima

Tako mm,nije bas gledao auta vec tablice,i kad negdje odemo on kaze ovaj je iz Sarajeva,tu i tu ga vidjam[sm=smiley29.gif] a da ne pricam o osobama,koje poznaje....meni to pravo ide na zivce,sve mu govorim "e cemu ti pravis prostor u svom mozgu" [sm=jezicek.gif]

madam x -> RE: Neobične navike (14.9.2013 22:56:10)

Ja svima gledam u zube i obično se mogu sjetiti kako nečiji zubi izgledaju.[sm=jezicek.gif]

hapymum -> RE: Neobične navike (14.9.2013 23:32:54)

joj ja sam imala jednu naviku pa drzala me od 5 razreda oš pa do kraja srednje,svaki put kad bi sjedila na wc recitovala bih pjesmicu iz 5 razreda O KLASJE MOJE.I to bas fino bas kako se recituje,joj to me je vise smaralo al sam morala.ako neko se sjeca te pjesmice zna da je bas duuuuga[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

madam x -> RE: Neobične navike (14.9.2013 23:34:17)

IZVORNA PORUKA: hapymum

joj ja sam imala jednu naviku pa drzala me od 5 razreda oš pa do kraja srednje,svaki put kad bi sjedila na wc recitovala bih pjesmicu iz 5 razreda O KLASJE MOJE.I to bas fino bas kako se recituje,joj to me je vise smaralo al sam morala.ako neko se sjeca te pjesmice zna da je bas duuuuga[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Neobične navike (14.9.2013 23:45:13)

hahahah svašta

hapymum -> RE: Neobične navike (14.9.2013 23:49:32)

Bas svasta bila sam prava dubioza bas me smaralo.pusa za pupu
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hahahah svašta

veeseelaa -> RE: Neobične navike (14.9.2013 23:52:45)

ljubimo te

nego baš si legenda

Ko mi te štedi, ko li mi te brani
od gladnih tica, moja muko tvrda?[sm=smiley36.gif]

hapymum -> RE: Neobične navike (14.9.2013 23:54:37)

Super znaci i ti je znas.evo sad sam je cijelu ponovila.[sm=zmeden.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ljubimo te

nego baš si legenda

Ko mi te štedi, ko li mi te brani
od gladnih tica, moja muko tvrda?[sm=smiley36.gif]

ananas_ze -> RE: Neobične navike (14.9.2013 23:58:47)

sjetila sam se jos neceg, kad ne zurim a sapirem sudje, odvajam kasike, viljuske, nozeve,male kasike, ono sto ide u drugu laadicu-da mi je lakse raskloniti [sm=smiley36.gif]

jasmin -> RE: Neobične navike (15.9.2013 0:00:03)

IZVORNA PORUKA: zinanina

Ja svima gledam u zube i obično se mogu sjetiti kako nečiji zubi izgledaju.[sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

amra_sa -> RE: Neobične navike (15.9.2013 0:47:02)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

sjetila sam se jos neceg, kad ne zurim a sapirem sudje, odvajam kasike, viljuske, nozeve,male kasike, ono sto ide u drugu laadicu-da mi je lakse raskloniti [sm=smiley36.gif]

Monk, ko i ja [sm=smiley36.gif]

amra_sa -> RE: Neobične navike (15.9.2013 0:51:35)

Ja pjevam kad se kupam i tuširam. Po nekoliko puta se vratim da vidim jesam li peglu i šporet isključila, vrata više puta zaključala i tako to ...
gledam da boju čarapa često uparim sa gaćama i tako [sm=smiley36.gif]

ananas_ze -> RE: Neobične navike (15.9.2013 0:54:33)

a na striku dvije iste carape jedna do druge,kad pokupim pa slazem,da ne trazim par ... joj na ovaj mob mi tesko stavit smajlija...

amra_sa -> RE: Neobične navike (15.9.2013 0:56:31)

a na striku dvije iste carape jedna do druge,kad pokupim pa slazem,da ne trazim par ... joj na ovaj mob mi tesko stavit smajlija...

Štrik je zasebna priča, al kad imam vremena, kako ja to fino razvučem i prostrem [sm=smiley36.gif]
Isto ti , red čarapa, red gaća, od većeg ka manjem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ananas_ze -> RE: Neobične navike (15.9.2013 0:58:24)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Štrik je zasebna priča, al kad imam vremena, kako ja to fino razvučem i prostrem [sm=smiley36.gif]
Isto ti , red čarapa, red gaća, od većeg ka manjem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kad imam vremena... bolje mi je da se vise ne sjecam svojih neobicnih navika...

amra_sa -> RE: Neobične navike (15.9.2013 1:01:51)

Idu prvo one velike mider gaće, njih nosim jer mi smeta ova unutrašnja hernija, pa onda idu pne pliće, pa još pliće i tako ... A sve po bojama razvrstam i veličiini [sm=smiley36.gif] Mm mi često zna reći da nisam normalna vizavi toga.

Pingvina -> RE: Neobične navike (15.9.2013 7:57:37)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ja je recitujem svaki put kad krenemo na more...Samo mi dodje, eto tako: "O klasje moje ispod golih brda, moj crni hjebu krvlju poskropani..." Mm kaze da ne moze da vjeruje da se jos uvijek sjecam cijele pjesmice...
Kad idemo u setnju, naidjemo pored jednog zida obraslog brsljanom i ja pocnem sa :"Kad se prve kosare zanjisu put pekare.."

Marija13 -> RE: Neobične navike (15.9.2013 9:33:01)

E baš se nasmijah [sm=sad.gif]

maja78 RR -> RE: Neobične navike (15.9.2013 11:04:09)

IZVORNA PORUKA: Pingvina

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ja je recitujem svaki put kad krenemo na more...Samo mi dodje, eto tako: "O klasje moje ispod golih brda, moj crni hjebu krvlju poskropani..." Mm kaze da ne moze da vjeruje da se jos uvijek sjecam cijele pjesmice...
Kad idemo u setnju, naidjemo pored jednog zida obraslog brsljanom i ja pocnem sa :"Kad se prve kosare zanjisu put pekare.."

[sm=jezicek.gif] da se nadovezem, mi kad putujemo ja pocnem pjevati "opet su jutros procvali makovi crveni..."

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 9 [10] 11   Sljedeća stranica >   >>