Anoniman -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 15:27:10)
|
IZVORNA PORUKA: MicoTico I slažem se i ne slažem, s ovim curama što otčepiše, jelte[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Meni je to ko sa svim ostalim stvarima u životu, neko jede 3 puta dnevno, neko 5 , neko jednom i nema potrebu za češće. Većina ima djecu ovdje. Ne spavaju sva djeca cijelu noć, nisu mirna i poslušna po cijeli dan. Idete na posao, idete na sl.put, pa vas nema danima, pa ste bolesni vi ili partner i neko od djece, pa dobiješ mens.Nakupi se tu dana bez sexa dosta. Meni je bilo grozno recimo kad sam se vratila sa porodiljskog sa T. Nema me cijeli dan s posla, dođem oko 6 popodne, on jel me vidi, ikonektuje se na mene, doji. Budi se po 7-8 puta po noći. Ja nenaspavana, umorna, iscrpljena. Milon stvari nisam stizala redovno (kuvanje, spremanje, oko 2 djece). Naravno da je manje sexa bilo nego sad npr. Mico, to je bila faza. Ovdje govorimo o normalnim uslovima zivota i normalnoj potrebi za partnerom. PS. ja sam jedva cekala da izadjem iz 40nice, trebao mi je mm kao mm.
|
|
|
|