Mya_81 RR -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 15:56:36)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: veeseelaa dobro cure al rijetki odnosi udaljavaju partnere... naravno ako nije u pitanju bolest i sl ne razumijem vas baš.... po meni se bliskost izražava upravo kroz odnose... ako su oni sedmično zaista ja tu ne vidim bliskost izmedju para..... može se desiti nekad da prodje semica, odustnost od kuće zbog posla, gripa, ciklus al iz čiusta mira da sedam dana ne poželi on mene il ja njega ne razumijem.... Da te potpisem. Ne kontam kako (evo me ko Vesela[sm=jezicek.gif]) nije napaljena atmosfera?! ''ta nije mi brat, vec muz koji me privlaci i kojeg zelim. A mozda fakat ima ljudi slabijeg libida pa i nemaju potrebu toliku...ko ce ga znati. Mene da muz ne presretne danas, ni sutra...Bogem bih se zapitala sta se to desava. Slazem se. Postoje iznimke koje su opravdane, ali kad je uobicajena i normalna stvar da se nema potrebe za nekom bliskoscu vise od jednom sedmicno to nije ok. Kad tad to postane problem... Ne, ako su oboje isti po tom pitanju[sm=smiley36.gif] Imaš ljudi kojima sex ne predstavlja bitnu stvar u braku. Ono hajd ako mora, neka ga i bude tu i tamo. e čuj to? muškarcima da sex ne predstavllja bitnost? ne mogu da vjerujem ajde žene , njih smlati kuhinja, jebe ih lavabo, čišćenje kade, zimnica i co pa se zabune ii zaborave al muškarcii? ja se ne bi dala zavarat možda im ne predtasvlja bitnost u odnosu na odredjenu partnericu al općenito se bi rekla Ne bih da ulazim u previše detalja ali eto da, postoje i takvi muškarci na opšte čuđenje. Meni je to u krajnju ruku neobično ali ako drugima paše, neka tako bude. Ja se na ovoj temi slažem s tobom, ipak si ti ovdje autoritet [sm=jezicek.gif] Nekad pomislim da ima takvih muskaraca, ali mislim da sam vise sklona misljenju da ga partnerica vise ne privlaci. Bolno jest [sm=smiley36.gif] ali hebi ga [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|