RE: ODNOS - koliko često (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

teacher75 -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:37:11)

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Evo zanimljivo stivo, nisam do sad cula za ove satyro, musku verziju nimfomanke, uglavnom oboje se danas zovu "ovisnici o sexu"
http://www.toptenz.net/top-10-facts-about-nymphomaniacs.php

Zelis reci da je vesela nimfo [sm=jezicek.gif]
Mislim, nigdje veze, zna se valjda sta znaci ovisnost.

Pa ko se pronalazi u opisu jeste[sm=smiley36.gif]postoje i klinike za odvikavanja kao sto vec znate[sm=smiley1.gif]a vis a vis ovog varanja, ne mora znaciti, isto kao sto ce neko mozda izbjegavati zenu jer ima nesto sa strane, ima ih i koji napadaju sve zivo, od zene pa nadalje, meni su ti daleko opasniji[sm=smiley1.gif]

Nijedna krajnost nikada nije dobra.

Da, a krajnost nikako nije ako neko ima sex jednom sedmicno, da je jednom u par mjeseci zabrinula bih se

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.2.2014 18:38:04)

[Sadržaj poruke je obrisan]

teacher75 -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:39:29)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mislim na one kojima donja glava vlada, mozemo ih svrstati u sexualne ovisnike, on moze sa zenom svaki dan pa i vise puta al ne propusta ni priliku ako mu se ukaze da malo promijeni objekat, te je tesko zadovoljiti[sm=smiley1.gif]jos ako ga zena koji put odbije, jadna ona, odleti taj odmah da se zadovolji sa stra8ne[sm=smiley36.gif]

Iako se slazem s tobom, nije bas toliko vezano za temu [sm=smiley36.gif]

Kako nije, pocelo se pricati koliko cesto je "normalno" pa rekoh da napisem da ni previse cesto nije normalno[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:42:55)

Po meni je normalno sve ako je nekom paru OK. I nekoliko puta dnevno i nekoliko puta mjesečno.
I nije mi OK ako je sex samo da se "odradi" jer je to eto "bračna dužnost".

vjestica -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:46:10)

ma nemate vi pojma
RR vijeće je odlučilo da je jednom sedmično premalo, brak je u krizi, žena nije privlačna ,a muž se vjerovatno namiruje sa strane
i to je onako vrlo smiješna činjenica

MicoTico -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:47:11)

IZVORNA PORUKA: vjestica

ma nemate vi pojma
RR vijeće je odlučilo da je jednom sedmično premalo, brak je u krizi, žena nije privlačna ,a muž se vjerovatno namiruje sa strane

Ma da, u pravu si, mužu odgovara, ženi odgovara, ali RR vijeću ne odgovara[sm=jezicek.gif]

jasmin -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:54:02)

ma nemate vi pojma

Nije ovo odluka RR vijeća.
Tačno je samo da je jednom sedmično premalo [sm=jezicek.gif].

teacher75 -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:54:39)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

ma nemate vi pojma

Ma da, u pravu si, mužu odgovara, ženi odgovara, ali RR vijeću ne odgovara[sm=jezicek.gif]

Bas tako[sm=smiley1.gif] meni se kolegica poslije poroda sa malom bebom znala pozaliti kako je preumorna i nije joj do sexa a muz stalno navaljuje, ona nekad bas na silu to odradi, jos joj nisu dobro uradili epi sa starijim jos djetetom pa se i prije znalo desit da prokrvari i bas je boli[sm=smiley13.gif]sta sam joj trebala savjetovati? Da nije normalna i da se zada da je muz ne bi prevario? Evo beba joj narasla, ona i dalje u sretnom braku, cini mi se da je sve ok[sm=smiley1.gif]

jasmin -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:55:18)

vještice [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]...
http://www.youtube.com/watch?v=5ORKwUqCcNM

teacher75 -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:55:33)

ma nemate vi pojma

A gdje to pise? Nadji mi naucni dokaz pa cu aminovati

jasmin -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:56:38)

ma nemate vi pojma

Bas tako[sm=smiley1.gif] meni se kolegica poslije poroda sa malom bebom znala pozaliti kako je preumorna i nije joj do sexa a muz stalno navaljuje, ona nekad bas na silu to odradi, jos joj nisu dobro uradili epi sa starijim jos djetetom pa se i prije znalo desit da prokrvari i bas je boli[sm=smiley13.gif]sta sam joj trebala savjetovati? Da nije normalna i da se zada da je muz ne bi prevario? Evo beba joj narasla, ona i dalje u sretnom braku, cini mi se da je sve ok[sm=smiley1.gif]

Pa u takvim slučajevima,direktan spolni odnos nije jedini način zadovoljenja. Mogu se igrati i na druge načine.

MicoTico -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:57:21)

Ne slažem se, kako možeš generalizovati? Tebi jeste, ovoj i onoj jeste, ali nekom nije, nekom je to taman. I po meni to ne može značiti da se partneri međusobno ne privlače, samo nemaju iste potrebe kao neki drugi par.

jasmin -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 18:58:45)

ma nemate vi pojma

Prvo,moj stav.
Drugo [sm=jezicek.gif]...
http://sadaovdje.com/portal/Razno/spolni-odnosi-univerzalni-lijek/

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.2.2014 19:00:21)

muaaa -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 19:00:52)

Ja nemRem belivit....ostavim vas na odnosima,odem na kurs,vratim se vi jos na odnosima[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

jasmin -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 19:01:01)

Ne slažem se, kako možeš generalizovati? Tebi jeste, ovoj i onoj jeste, ali nekom nije, nekom je to taman. I po meni to ne može značiti da se partneri međusobno ne privlače, samo nemaju iste potrebe kao neki drugi par.

A gdje s' ti našla da generalizujem?
Niti kažem da se ne privlače. Većina ispitanika tvrdi da je umor glavni krivac,oboje rade i premore se,pa nemaju snage jedno za drugo.
To je nekome sasvim ok. Meni nije. Ja uvijek pišem o svojim stavovima.

teacher75 -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 19:01:10)

A vidjecemo tebe jasmin za 10 godina, poznato je da libido s godinama opada, bogami hormoni sa 20ak furaju ko ludi, u 40 im i 50im nije tako[sm=smiley1.gif]

jasmin -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 19:02:51)

A vidjecemo tebe jasmin za 10 godina, poznato je da libido s godinama opada, bogami hormoni sa 20ak furaju ko ludi, u 40 im i 50im nije tako[sm=smiley1.gif]

Možda ima i toga,ne kažem da nema. Kad smo kod godina,mm danas napunio 35.

MicoTico -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 19:03:18)

Niti kažem da se ne privlače. Većina ispitanika tvrdi da je umor glavni krivac,oboje rade i premore se,pa nemaju snage jedno za drugo.

Evo podvukla sam ti.
Napisala si "tačno je..." Nisi napisala "Meni je tačno..."

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.2.2014 19:03:21)

ananas_ze -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 19:05:07)

evo tiki spomenu i godine, treba sve uzeti u obzir, radno vrijeme, slobodno vrijeme, broj djece, godine,da ne spominjem "onu zajednicu", a glavnu ulogu igraju potrebe partnera, sve ostalo je iz supljeg u prazno a rr vjece ko za sta [sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 19:05:25)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja sam od nedavno u tridesetima...zašto mi niko nije rekao da je ovako dobro u istim[sm=jezicek.gif]

Meni je sex puuuuuno bolji sad nego kad sam bila u dvadesetim.

jasmin -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 19:05:54)

Evo podvukla sam ti.
Napisala si "tačno je..." Nisi napisala "Meni je tačno..."

Ali je valjda ovaj grohotni smijeh kod smješkića kojeg stavih otkrio da se zezam po pitanju rr vijeća.
Ozbiljno je koliko je ozbiljno da postoji rr vijeće [sm=jezicek.gif].

teacher75 -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 19:06:07)

ma nemate vi pojma

Prvo,moj stav.
Drugo [sm=jezicek.gif]...
http://sadaovdje.com/portal/Razno/spolni-odnosi-univerzalni-lijek/

A nigdje ne pise da "redovito" znaci svaki dan[sm=smiley1.gif]redovno je ono koliko oboma pase da se dobo osjecaju, a ako je neko umoran i jedva stoji na nogama, sigurno mu nije do skakanja po partneru vec gleda kako ce sto prije zaspati. Ili ako zenu muce neke brige, sumnjam da se moze bas uziviti i uzivati u sexu

teacher75 -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 19:09:44)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja sam od nedavno u tridesetima...zašto mi niko nije rekao da je ovako dobro u istim[sm=jezicek.gif]

Meni je sex puuuuuno bolji sad nego kad sam bila u dvadesetim.

Meni je bolji u smislu da je kvalitetniji i da imam boljeg partnera i da znam sta hocu, al sam u 20im puno cesce razmisljala o sexu i imala puuuno vecu potrebu pa cak i kad nisam imala partnera. Valjda nisam imala o cemu drugom da razmisljam[sm=smiley36.gif]al vjerujem da sam sad u tim godinama, sa ovim iskustvom i ovim partnerom, da bi to bilo svaki dan a mozda i vise puta dnevno[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>