RE: ODNOS - koliko često (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Buba22 -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 17:02:44)

Ja ne znam uopste sta bih vam rekla na tu temu.. ja i moj partner smo ukupno 2 godine zajedno, od toga 1 god u braku.. dok smo u vezi bili, imali smo odnos svaki dan, rijetkost da smo preskakali dan, nekad i po 2-3 puta. Prvih mjesec-dva u braku je isto ok bilo, imali smo redovno odnos, medjutim, zadnjih 8-9 mjeseci je to katastrofalno. Desilo se da u komadu nismo imali 2 mj i 10 dana odnos. pa smo tad imali odnos i opet nakon skoro 2 mj. zadnji odnos smo imali 3.12... on nista ne spominje da postoji neki problem u tome, znaci kao da je sve normalno.. meni to nikako nije jasno, a necu da pitam, necu da ispadne kao da ga molim da sa mnom spava, ako on nema potrebu i zelju da sa mnom bude intiman, ne treba ni biti, ali mi je to toliko zabrinjavajuce..

veeseelaa -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 17:04:32)

Desilo se da u komadu nismo imali 2 mj i 10 dana odnos. pa smo tad imali odnos i opet nakon skoro 2 mj. zadnji odnos smo imali 3.12...

svašta

elmaL -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 17:12:26)

Buba22 mora postojati razlog za to, redoviti odnosi su znak zdrave veze/braka, i odraz bliskosti, razgovarajte zeno, to ti je muz, jos pogotovo ako mislis da to nije uredu, otvoreno s njim pricaj, jel ima neki problem, nesto je ocito po srijedi[sm=zmeden.gif] za par koji je do sad imao ceste odnose, da vise od 2 mjeseca nema odnos, nije normalno....

teacher75 -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 17:20:31)

i ja bih popricala s njim ili inicirala sex pa da vidim kako ce reagovati. mozda je pod nekim stresom na poslu? ili ima nesto sa strane[sm=smiley13.gif]nadam se da nije nista ozbiljno i da ce vam se situacija popraviti

veeseelaa -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 17:29:36)

ama otvoreno pitaš: hoćeš li ili nećeš? nećeš marš, ne gatala ja koji mu je

da je bolestan znala bi a sve ostalo nije opravdanje

i ja sam bila pod stresom i sl pa sam se sexala opet redovno

Leptiri -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 17:35:06)

Ocigledno je da postoji problem jer to bas nije dobro, za vas odnos ali za tvoje zdravlje, pa ti si stalno u grcu i nije moguce da ti je svejedno.
Ja sam u braku skoro dvije godine i mogla bih imati odnos sa mm svaki dan, imamo zelju i jedno i drugo, ali radimo na bebi pa onda se malo cuvamo bar do plodnih dana.

Nema se tu sta gatati jednostavno otvoreno pitas u cemu je problem[sm=zmeden.gif]

ananas_ze -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 17:39:10)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ama otvoreno pitaš: hoćeš li ili nećeš? nećeš marš, ne gatala ja koji mu je

da je bolestan znala bi a sve ostalo nije opravdanje

nakon onog prvog odgovora suzdrzala sam se da ti ne kazem kako takav odg nisam ocekivala od tebe...
a draga bubo cuj ako ne zeli...itd zelis li ti? sta je s tvojim potrebama?

elmaL -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 17:41:11)

[sm=smiley20.gif]

Buba22 -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 23:39:45)

Upravu ste, bez sumnje.. Ja razmisljam stalno o tome, sama sebe uhvatim kako u glavi smisljam kako s njim o tome da porazgovaram.. Na poslu nema problema, znaci to nije sigurno.. I ja smatram da je to dio normalne i zdrave veze i braka.. Ne znam uopste kako cu to zapoceti i kako da to uokvirim, jer sam sama sebi glupa, koliko su meni pricale cure/djevojke, uvijek su muskarci ti koji bi cesce htjeli od zena.. Ne znam, ne znam..

ananas_ze -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 23:42:57)

IZVORNA PORUKA: Buba22

Upravu ste, bez sumnje.. Ja razmisljam stalno o tome, sama sebe uhvatim kako u glavi smisljam kako s njim o tome da porazgovaram.. Na poslu nema problema, znaci to nije sigurno.. I ja smatram da je to dio normalne i zdrave veze i braka.. Ne znam uopste kako cu to zapoceti i kako da to uokvirim, jer sam sama sebi glupa, koliko su meni pricale cure/djevojke, uvijek su muskarci ti koji bi cesce htjeli od zena.. Ne znam, ne znam..

1 nije to nikakvo pravilo
2 zena si- umijes- vjeruj mi
3 sta radis sad na forumu?

Buba22 -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 23:48:16)

Nista, citam evo ove prethodne postove i cudim se u kojem ja svijetu zivim? Vecina zena ovdje ima svaki dan ili max svako 2-3 dana odnos.. MMuz mi je na poslu veceras, pa od price nema nista..

ananas_ze -> RE: ODNOS - koliko često (25.1.2014 23:55:28)

Nista, citam evo ove prethodne postove i cudim se u kojem ja svijetu zivim? Vecina zena ovdje ima svaki dan ili max svako 2-3 dana odnos.. MMuz mi je na poslu veceras, pa od price nema nista..

pa i ti si bila u tom svijetu, sto se cudis, samo se vrati...

Buba22 -> RE: ODNOS - koliko često (26.1.2014 0:20:19)

pokusat cu.. vidjet cemo sta ce biti..

animagical -> RE: ODNOS - koliko često (26.1.2014 0:24:14)

Desilo se da u komadu nismo imali 2 mj i 10 dana odnos. pa smo tad imali odnos i opet nakon skoro 2 mj. zadnji odnos smo imali 3.12...

svašta

veso, ma jel ovo sama sa sobom pricas?[sm=smiley36.gif] i bas dan pred porod[sm=smiley36.gif] ludilo majke mi

salmy -> RE: ODNOS - koliko često (26.1.2014 13:16:12)

hahahhaha majketi jel vjerujes[sm=smiley36.gif] imam svaki dan al sa monetama

teacher75 -> RE: ODNOS - koliko često (26.1.2014 15:21:16)

IZVORNA PORUKA: salmy

od kako su se djeca rodila, ako bude svaka 3 dana, to je za nas plafon[sm=smiley36.gif]

usamljena30 -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 13:13:45)

Ne znam sta bih rekla na ovu temu osim da i ja imam problem. MM od kako smo dobili djete a to je vec dvije godine skroz se udaljio od mene , prije smo svaki dan nekad i vise puta dnevno a sad jedva jednom sedmicno i to uvijek na moju incijativu. mada sam skontala da on kada sam ja subotom na poslu uspava djete i onda sjedne za komp i radi to sam uz one filmove. ja sma mu dala do znanja da znam sta radi al njega to ne tangira uopste. Ponekad se pitam jel me uopste jos voli i zeli.

elmaL -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 13:20:11)

IZVORNA PORUKA: usamljena30

Ne znam sta bih rekla na ovu temu osim da i ja imam problem. MM od kako smo dobili djete a to je vec dvije godine skroz se udaljio od mene , prije smo svaki dan nekad i vise puta dnevno a sad jedva jednom sedmicno i to uvijek na moju incijativu. mada sam skontala da on kada sam ja subotom na poslu uspava djete i onda sjedne za komp i radi to sam uz one filmove. ja sma mu dala do znanja da znam sta radi al njega to ne tangira uopste. Ponekad se pitam jel me uopste jos voli i zeli.

nemoj sebe pitati, vec pitaj njega! ocito vam je situacija zrela za razgovor, vidi s njim sta je u pitanju i kako da poboljsate i ucestate odnos [sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 13:22:39)

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

od kako su se djeca rodila, ako bude svaka 3 dana, to je za nas plafon[sm=smiley36.gif]

pa ljudi ne vjeruju, meni se ne da višđe objašnjavati [sm=smiley36.gif]
mi smo ko zečići [sm=jezicek.gif]

tajra26 -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 13:27:52)

Prvo da kažem svaka cast žene one koje imaju sex svaki dan ili 3-4 puta sedmicno. Ja umorna svaku vece prije mm zaspim ili on zaspi. Kod nas to 3-4 puta mjesečno najčešće vikendom. Trebam li se zabrinuti? ! Nije da nemam zelju ali me umor savlada[sm=smiley13.gif]

MicoTico -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 13:35:56)

IZVORNA PORUKA: tajra26

Prvo da kažem svaka cast žene one koje imaju sex svaki dan ili 3-4 puta sedmicno. Ja umorna svaku vece prije mm zaspim ili on zaspi. Kod nas to 3-4 puta mjesečno najčešće vikendom. Trebam li se zabrinuti? ! Nije da nemam zelju ali me umor savlada[sm=smiley13.gif]

Ma šta ćeš se zabrinuti?
Pusti veselu, ona je izuzetak[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

vjestica -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 13:37:43)

ma šta ćeš se brinuti
pa jel stvarno vjeruješ da se neke seksaju tako često kako pišu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

muaaa -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 13:40:33)

IZVORNA PORUKA: vjestica

ma šta ćeš se brinuti
pa jel stvarno vjeruješ da se neke seksaju tako često kako pišu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

netrebas se brinuti...ja bih se zabrinula za sebe da je drugacije[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 13:47:52)

mene sex odmara, nikada nisam umorna za isti, razlika je u pogledu
osim toga od čega se to toliko umaraš?
i ja imam sada dvoje djece al nisam umorna, pa i radila sam trudna pa nisam nešto padala u bandek od umora
naravno ja ne zadajem sebi neke velike poslove, izbaci nešto a ubaci sex

veeseelaa -> RE: ODNOS - koliko često (20.2.2014 13:49:07)

IZVORNA PORUKA: vjestica

ma šta ćeš se brinuti

gladan sitom ne vjeruje, vazda bilo [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>