Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala vam,sigurno smo se mimacha srele..Moj bebi je težak 1480,cekaju 1700 pa ce aBd i on u krevetac.U nedjelju mi je sestrica dala da ga presvucem,ima i bodi a ja se sva pogubila,toliko osjecaja -ali sam uspjela .
Hvala vam,sigurno smo se mimacha srele..Moj bebi je težak 1480,cekaju 1700 pa ce aBd i on u krevetac.U nedjelju mi je sestrica dala da ga presvucem,ima i bodi a ja se sva pogubila,toliko osjecaja -ali sam uspjela .
Mamina princeza je danas imala 1800 gr i doktorica rece da bi do petka mogla kuci!!!Nemate pojam koliko sam sretna!!Jedva cekam taj dan! Vjera sretnooo!!!Drzimo vam fige..jos samo malo, i vi ste blizu cilja! Pusa za sve!!
Mimacha ne mogu ni da zamislim tvoju srecu. Uzivajte i mazite se, ljubni bebaro od mene Vjera divne vijesti. Molim dragog Boga da i tvoja beba dodje uskoro kuci. Veliki zagrljaj i 100 poljubaca za hrabre mame i male velike borce
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Moj Adi je rođen u 33.sedmici, nije imao razvijena pluća pa je morao biti u inkubatoru sa svim onim cijevčicama...UF..Ali, hvala Bogu, sad ima 3 godine i veliki je dječak, ali znam kako je to sve teško gledati..Puno pozdrava i što brži oporavak bebici!
Mamina mrvica je stigla kuci!! Nemate pojma koliko smo sretni!!Dok se mi mazimo drzimo fige svim bebama koje su ostale poslije nas na Jezeru da sto prije dodju svojim kucama!!!
Cestitam dobro mi je poznato kako se osjecas..Uzivajte svi zajedno zasluzili ste
Vjera i tebe cekam sa ovakvim vjestima drzim vam fige da bude sto prije
Nadamo se ,nestrpljiva sam,pripremamo stvari,krevetac i sve što nam treba za bebija pa me to cini sretnom.Samo da aBd taj dan dođe.Nakon svega još uvijek mislim da sanjam da ce brzo aBd biti sa nama...Hvala svima...
Vjera nadam se da ste na korak svom cilju..ako vec niste kuci Moja bebi je bila 6 dana u kreveticu i vec je imala dovoljno da ide kuci!! Brzo ce to proci!!
< Poruku je uredio Mimacha -- 23.3.2012 13:34:08 >
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.