Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hej maco sad sam s njom pricala, i kaze da je ok Stabilan je! Da nije kod nje u sobi , ali je blizu nje I nismo dosadne ne brini...i ne razmisljaj tako Bona ne bila Cuvaj se, ne brini se....moras biti jaka zbog tog svog starijeg pilica! Bice mali mrav dobro, vidjeces Pusa i cujemo se
kasnije cem je i ja zvati , pitati za tvoga misica.... javicu ti dida moja znam, ma znamo svaka od nas...koliko ih volimo i koliko nad njima strepimo kad je samo neka prehladica u pitanju... a ne kad je nesto malo vece eto koliko se ti iskira i opet se sigurno sikiras i strepis, bez obzira sto je sve ok... ma kad su mi najzdraviji, nesto stalno strepimo, pogotovo ako su nekad bili malo ozbiljnije bolesni. Vjera javim ti se! Oko koliko hoces da je ja nazovem, pa da ti se javim
Majka majku razumije
Vjera ljubi maleno pilence i reci mu da tete koje i ne poznaje mole Boga da sto prije naraste i dodje svojim roditeljima
Pozdrav,ja sam danas konacno mogla otici kod svog bebija .Bebi je stabilan,napreduje pomalo,hrane ga 14 mil,što je za njega .Mama je danas cak umislila da mi se nasmijao,hahaha-tako sam se obradovala.Javim se aBd sa jos boljim vijestima.
Bravo za malenog borca, ljubni ga od mene sledeci put
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
mali borac.....ma VELIKI borac Maloprije sam se cula sa svojom sestrom i kao uvijek pitam za njega Kaze da je dobro, da je stabilan hB Vjera Bice tvoj LAV aBd dobro!
Bebi je stabilan,bori se duša moja...Pokušavaju da potpuno samostalno diše,to je još problem.Doktorica kaže da je zadovoljna stanjem pluća pa aBd da uspije .Pa da i ja svoju uzmem u ruke aBd....
Bebi je stabilan,bori se duša moja...Pokušavaju da potpuno samostalno diše,to je još problem.Doktorica kaže da je zadovoljna stanjem pluća pa aBd da uspije .Pa da i ja svoju uzmem u ruke aBd....
Uzeces, samo polahko Ja stalno pitam za njega I uvijek dobijem pozitivan odgovor MasAllah!!!
Uzeces, samo polahko Ja stalno pitam za njega I uvijek dobijem pozitivan odgovor MasAllah!!!
Pozdrav,danas sam jako se zabrinula,stanje je stabilno,diše samostalno,hrani se i to je sve ok ali radili su UZV mozga i i bebi ima cistu. To me bacilo u očaj.
Pozdrav,danas sam jako se zabrinula,stanje je stabilno,diše samostalno,hrani se i to je sve ok ali radili su UZV mozga i i bebi ima cistu. To me bacilo u očaj.
Vjerujem da vas je ova vijest potresla..Ne gubi nadu molim te Ja sam sa svojim malenim dosta toga prosla bilo je dana kada su dr mom malenom davali ne vise od 24 sata pa kad je sve to pregurao ,kazu nam da se boje da se nece normalno razvijati i jos mnogo toga od cega smo mm i ja bili isto hodajuci mrtvaci isikirani do besvjesti. Uvijek kazem neka i dr ali sve je u Bozijim rukama bice kako je zapisano i nikako drugacije. Drzite se ne primaj sve vijesti tragicno cuvaj zivce trebat ce ti
U zadnje vrijeme hvala Bogu sve je bilo ok,doktori zadovoljni , ja se opustila i danas šok.Nekako sve teže podnosim takve vijesti,nekako nemam snage,danas cijeli dan plaćem,znam da samo sebi škodim al jednostavno ne mogu se smiriti..A da je u Božjim rukama ,toga sam svjesna od početka.
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.