Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
beba je imala krvarenje zbog nedostatka kisika pa zbog toga ima cistu.i mene je ta vjest pogodila kada su mi je saopstili.nemoj to da te puno brine,rece ti doktorica kada ponovo bude radila uz glave o kojem se stepenu krvarenja radi.obicno se ta krvarenja odnesu na motoricki razvoj dijeteta pa ces nakon izlalka malog iz bolnice morati raditi vjezbice sto nije nista strasno.mojoj djevojcici je sada sest mjeseci,stalno smo po kontorlama i svakodnevno se vjezbamo.
Pozdrav,danas sam jako se zabrinula,stanje je stabilno,diše samostalno,hrani se i to je sve ok ali radili su UZV mozga i i bebi ima cistu. To me bacilo u očaj.
Cula sam za dijagnozu...Nemoj da se brines
Sve ce to biti aBd dobro, samo vjeruj u to! Nemoj da budes tuzna, ipak imas jednog velikog hrabrog momka koji to sve lavovski prolazi
Nadam se da ce biti jos nekih mamica sa slicnim iskustvima i pozitivnim ishodima!! Ljubim
Smirila sam se malo,uglavnom oni to prate ,trenutno mu ne smeta.Sada nam ništa ne mogu reći,da li će ostati posljedice ili će se samo povući,moramo čekati i moliti Boga...
Smirila sam se malo,uglavnom oni to prate ,trenutno mu ne smeta.Sada nam ništa ne mogu reći,da li će ostati posljedice ili će se samo povući,moramo čekati i moliti Boga...
VJERUJ da ce se povuci aBd MORAS!!! Nece biti nikakvih poslijedica aBd...moras da molis Boga i da vjerujes samo u Njega da ce On pomoci tvome piletu i niko drugi! Jesi li ga drzala u narucju ikako?
nisam,nažalost ne mogu dok ga potpuno ne odvoje od spravica raznih na koje je spojen..Vjerujem i molim ,aBd samo da nam dođe kući,živ i zdrav.Hvala Rabi...
Vjera, jako mi je zao sto se sve to tako desava i sto ste kad ste pomislila da sve ide na bolje saznali vijest koja je tako utjecala na vas. Ipak se nadam da cete naci snage da izdrzite sve ovo i da ce uskoro vasa bebica biti spremna da dodje svojoj kucici
Hvala vam ...od danas je moj bebi na postintezivnoj ,presretni smo !!!Borba još nije završena ali ide , a uz Božju pomoč sve će biti uredu... Rekli su mi da ćemo izaći iz krize kad nam kažu da ga možemo odnjeti kući ali da je i ovo veliki uspjeh ...
Hvala vam ...od danas je moj bebi na postintezivnoj ,presretni smo !!!Borba još nije završena ali ide , a uz Božju pomoč sve će biti uredu... Rekli su mi da ćemo izaći iz krize kad nam kažu da ga možemo odnjeti kući ali da je i ovo veliki uspjeh ...
Danas je imao 1,240-sada će raditi na tome da što više dobija kako bi ojačao.Nemiran je ,vrti se,plače a ja presretna..Ne znam da li bi plakala ili smijala od sreće .
Danas je imao 1,240-sada će raditi na tome da što više dobija kako bi ojačao.Nemiran je ,vrti se,plače a ja presretna..Ne znam da li bi plakala ili smijala od sreće .
Drage mame, veliki pozdrav! Evo i ja cu da vam se pridruzim i pruzim podrsku. Moja malena kcerkica je rodjena 09.02.2012. u 32. nedjelji trudnoce. Tezila je 1600 gr i bila duga 38 cm. Tri dan je bila na respiratoru i onda nastravila samostalno disati i do danas, bez ikakvih posljedica. Hvala Bogu, nije imala nikakvih nedostataka u razvoju niti kakvih poteskoca. Malo teze je islo s hranjenjem, ali i to je proslo. Sad je na 35 ml svaka 3 sata, uspjela je vratiti svu izgubljenu kilazu i dalje napreduje! Molimo Boga samo da napredak bude sto brzi i da nam uskoro dodje kuci! Bitno je samo da je ona jedna jako zivahna i zdrava bebica! Samo ne treba gubiti nadu, jaci su oni nego sto mi mozemo i zamisliti. I ja sam imala strasnih kriza na pocetku, plakala satima, i pitala zasto se to bas meni moralo dogoditi.Ali kad pogledate sve one majusne bebice na pedijatriji na Jezeru shvatite da niste sami i da ce sve uz Boziju pomoc biti dobro! Samo strpljenja i pozitivnih misli!!! Sretno svim mama!!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Danas je jedna mama konacno svog bebija uzela u ruke,nakon 2 mjeseca i 20 dana ! Presretna sam,još ne mogu da vjerujem da mi je dragi Bog dao priliku da ga uzmem u ruke..
Hvala ziki!! Moja cura vise nije u inkubatoru, sad se hranimo flasicom, i hvala Bogu, fino napreduje! Nadam se da vrlo brzo mamina mrvica ide kuci!! Vjera moguce je da se nekad sretnemo na Jezeru, ja idem svaki dan mojoj mrvici!
Hvala ziki!! Moja cura vise nije u inkubatoru, sad se hranimo flasicom, i hvala Bogu, fino napreduje! Nadam se da vrlo brzo mamina mrvica ide kuci!! Vjera moguce je da se nekad sretnemo na Jezeru, ja idem svaki dan mojoj mrvici!
Ja tebe sad tek upratih Ali vi ste ja vjerujem vec blizu svojoj kuci Mozda vam fali jos koji gram, jel tako? Zelim sto brzi odlazak vasim kucicama vjera, mimacha
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.