ena23 -> RE: Udaranje druge djece (6.6.2013 9:30:42)
|
Bebacha imam isti problem. Ja pisem doduse al meniko ne benda, al nema veze, ja cu opet pisati. Poovomvasem ispade damoje djete treba kod psihologa... a nije on uopste toliko los, jednostavno je svojeglav I ageesivan je ako mu se stanena zulj. Vazda takav bio, od rodjenja, ljutica prava. Nekad ima po dva-trimjeseca faze kad apsolutno zaboravi na udarce I giranje, kad bude fino I normalno dijete. Pa onda, kao prosle sedmice, potpuno pobudali, nista ne slusa, ufara, grize, cupa, tete u vrticu kazu da je nemoguc... Imam I drugo djete. Sad ce mu dvije godine. Totalna suprotnost od brata. Samo bi se mazio I ljubio, I on je svojeglav ali jednostavno, nikada ne udara I ne gura. A isti im je babo, majke mi :) Ne znam zene, vjerujte, jako jako tesko I iscrpljujuce je imati agresivno djete. Znam da je malo preko norme ali I ja sam kao I bebacha podrazumjevala da je sve to ok I dio odrastanja, naravno uz pretpostavku da se trudis I brines da to ponasanje ukrotis a sad vidim da bi nas neke izbacile iz kuce jer su se dkeca pogurala...
|
|
|
|