vila_7 -> RE: Udaranje druge djece (5.6.2013 22:46:03)
|
I ja cu svoju ucim da ako je neko udari-slobodno smije vratiti, ali da ne smije prva. 1.situacija u kojoj je moja negativac [sm=smiley36.gif] - dosla od brata curica koja ima 7 g. i dijete andjeo-vesela,njezna,svi je obozavaju,.... i moja koja je isto obozava i vidi idol u njoj-udari je slucajno jednom,vidi ova nista smije se, opet, i tek onda mi svi skontamo da ova moja "mlati" nju a ova nista (ne boli je al vidis da djetetu nije svejedno). Ja zagalamim, moja se smiri , mi kofol ne gledamo,ona opet krenu..... I ja lijepo svojoj necakinji (a i da moja cuje) kazem kako ne treba nikad pustati da te drugi udara i da ako je E. jos jednom udari da odmah i ona njoj vrati . Vidim necakinja nece to da uradi,ali E. bilo cudno sto ja to kazem i stvarno nikad vise nije udarila. 2.situacija - dosli kumovi sa djecakom starijim pola godine i dok se igraju,pa jest E. udario jedno 20 puta, oni nesto vide pa zagalame, nesto "ne vide",... a ona nece da place nego svaki put pogleda u mene,kao u fazonu - sta cu!? I ja ga samo opomenem. Sljedeci put mi kod njih, on opet, ma sve isto - i kad je E. pocela kao malo se zaliti - ja njoj fino da svi cuju - pa nemoj se nama zaliti-i ti njemu vrati. Niko nista, on prestao, i od tad "gostovanja" bez problema [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|