aidana -> RE: potrošačka korpa (6.4.2015 13:10:15)
|
IZVORNA PORUKA: bebaa jeste li obraćali pažnju na iznose zadnja dva računa za el energiju......[sm=zmeden.gif] pretprošli mi je bio neuobičajeno nizak a zadnji neuobičajeno visok....[sm=hudicek1.gif] ja platila ,nisam ni gledala razlog dok mi ne skrenuše pažnju... na zadnjem računu ima uračunata i nekakva mrežarina...sad naplaćuju i instalacije što su dizali prije vijek i više...[sm=hudicek1.gif] jer nedo Bog može se neko odlučiti na neku drugu mrežu koja nudi struju,pa da ne ide preko njihove džaba...e svašta....[sm=hudicek1.gif] Meni je pretprosli dosao oko 10 km, jest mi bilo malo cudno ali kontam nismo bili tu skoro 3 sedmice pa zato. Prosli je zato dosao 100 km, mm poludio. Isao u elektroprivredu da se raspita od kud toliki racun i sta je ta mrezarina. Uglavnom, navodno su na proslom racunu spojili 2, a taj pretprosli je bio samo kao neki prikljucak. Ja kako god skontam previse je, obzirom da nismo bili tu. Konzum i ja iz nekog principa izbjegavam, kad mi je usput kupim nesto. Velika nabavka je u Bingu.
|
|
|
|