|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mi pitamo, jasmin odgovara
10.6.2013 18:36:44   
Galicia
Neki dan ja kod svekijevaca jel.
Da bidnem kurtulna napravim kafu, hamericku. Stavim svakom secera koliko ko zeli, mlijeka, slaga.....
Zadnjoj sebi napravim, i srknem.....SLANA kafa.

Reko neeeee piti kafu. Posolila mlada. user posted image user posted image  

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1101
10.6.2013 20:05:51   
bebaa
gali biće nešto od tebe....hahhahaaaa
nego jasmin kako si...nešto te ne viđam na temama,a očekujem i album....user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1102
10.6.2013 20:11:54   
MicoTico
Džasmin , gdje si bona?

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1103
10.6.2013 23:01:02   
jasmin

IZVORNA PORUKA: bebaa

gali biće nešto od tebe....hahhahaaaa
nego jasmin kako si...nešto te ne viđam na temama,a očekujem i album....user posted image user posted image

Još u bikiniju user posted image .

Di si MicoTico...

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1104
10.6.2013 23:01:50   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Galicia

Da bidnem kurtulna napravim kafu, hamericku. Stavim svakom secera koliko ko zeli, mlijeka, slaga.....

Ubila se ova moja tuzlanska uz tu tvoju kavicu user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1105
11.6.2013 14:22:09   
mikyca1

Pošteno se ismijah user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1106
   RE: Mi pitamo, Jasmin odgovara
16.6.2013 22:05:35   
salmy
Jasmincek jedno brzinsko

Mm jucer kupio decku neke spuszvaste bombone...inace kupujemo samo provjereno sa govedjem zelatinom

Pojeo decko sve..ja uzela kesu i citam...na "tecnom nasem" pise obicna zelatina..bla bla...ok rok trajanja
a sa druge strane ima na 12 jezika( izmedju ostalog i njemacki) i fino pise svinjska zelazinauser posted image doslo mi da placem
jeli grijeh sto je decko pojeouser posted image

i sutra idem traziti poslovodju marketa da mu kazem koju

< Poruku je uredio salmy -- 16.6.2013 22:06:33 >

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1107
28.6.2013 11:03:33   
Lady26

IZVORNA PORUKA: salmy

Jasmincek jedno brzinsko

Mm jucer kupio decku neke spuszvaste bombone...inace kupujemo samo provjereno sa govedjem zelatinom

Pojeo decko sve..ja uzela kesu i citam...na "tecnom nasem" pise obicna zelatina..bla bla...ok rok trajanja
a sa druge strane ima na 12 jezika( izmedju ostalog i njemacki) i fino pise svinjska zelazinauser posted image doslo mi da placem

Nije grijeh jer je pojeo u neznanju....onako laicki...
A ovo user posted image , sta ima poslovodja s tim? Vi ste kupovali, trebali ste detaljno procitati a u krajnjoj liniji, uvoznik je taj koji je treba na deklaraciji naznaciti...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1108
28.6.2013 11:08:41   
D_K

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jasmincek jedno brzinsko

A ovo user posted image , sta ima poslovodja s tim? Vi ste kupovali, trebali ste detaljno procitati a u krajnjoj liniji, uvoznik je taj koji je treba na deklaraciji naznaciti...

vidim Lady na 'Mi pitamo JAsmin odgovora' kontam sad ce je o regeresu nesto pripupitati kad ono Lady odgovara.
slazem se sa tvojim laickim odgovorom - nije grijeh ako nije sa svjesnom namjerom. jos ste i gledali deklaraciju, dakle niej do vas.
eto, laicki a Jasmin ce vam expertni odgovor - ipak je ona u ovome autoritet user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1109
28.6.2013 14:21:10   
Galicia
Ja bih da upitam gdje je jasmin, nema je ovih dana, nadam se da je sve oki.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1110
28.6.2013 20:40:27   
chantal
obicna zelatina

Kada piše obična želatina ili češže samo želatina podrazumijeva se da je svinjska,kada je goveđa ili neka druga to bude naglašeno,tako da se nemaš šta žaliti :)

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1111
29.6.2013 14:35:09   
jasmin

Ja bih da upitam gdje je jasmin, nema je ovih dana, nadam se da je sve oki.

Duša moja,hvala na pitanju. Evo se vratih. Došao mi jaran iz Medine,pa sam se malo njoj posvetila. Malo mi je i sinek bolestan,ona trodnevna viroza haman,ali hB prolazi,pa sam i ja malo 'šmrček' i tak'. Općenito,sve je ok. Šiš'o sam se,skratila kosu a željela sam je pustiti da raste,no jedno su želje drugo ispucala kosa. Kako ste svi viiiiiii???

I da,slažem se s ovim ladynim laičkim odgovorom user posted image .

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1112
29.6.2013 14:42:50   
niki83
Jasmin welcome back user posted image Djecaku zelimo sto brzi oporavak insallah!
S obzirom da ide Ramazan hvala Allahu uvijek iznova ima pitanja user posted image
Hajde molim te ponovi nam kada stignes onaj dio o postu dojilja i trudnica i sta u slucaju da one ne mogu postiti..
Hvalauser posted image

N&N

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1113
7.7.2013 15:11:26   
Daliyah92

"Ko ode proroku i povjeruje mu u ono što kaže, ili priđe ženi koja je u stanju hajza, ili priđe ženi u njenu stražnjicu, on je čist od onoga što je objavljeno Muhammedu" (Ebu Davud (3904), Tirmizi (135), Ibn Madže (639) i Darimi (1136), Ahmed (10170)).

jasmin draga, mozes li mi pojasniti sta znaci ovo gore boldirano? Negdje sam procitala slican hadis, gdje kaze da onaj ko ucini nesto od ovog gore navedenog, (ili sve, ne sjecam se) da je postao nevjernik u ono sto mu se objavljuje. Znaci postao je nevjernik i treba ponovo uci u islam, ili se to drugacije prevodi?

Slucajno naletih, a znala sam to i ranije, al nikad mi nije bilo jasno.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1114
7.7.2013 16:04:23   
salmy

IZVORNA PORUKA: Lady26

Jasmincek jedno brzinsko

Naravno da ima...mogla sam zvati inspekciju i da plate kaznu...Otisla sam i fino kako rekoh nadjoh poslovodju i zena pred mojim ocima sve pokupila.....
jos se izvinjava i kaze kako su i oni "nasjeli"

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1115
7.7.2013 16:05:50   
salmy

IZVORNA PORUKA: chantal

obicna zelatina

Kada piše obična želatina ili češže samo želatina podrazumijeva se da je svinjska,kada je goveđa ili neka druga to bude naglašeno,tako da se nemaš šta žaliti :)

na ovim bombonama je pisalo na NASEM jeziku obicna...a na 16 drugih SVINJSKA...

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 1116
7.7.2013 16:08:19   
ladyblue RR
oči moje blizanačke gdje si ti? nema te danima....

ja o grijeima ne bihuser posted image
ni onim na usta što ulaze a ni o "onim drugim", samo sam te poželjelauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1117
8.7.2013 23:09:30   
hatepsut
Jasmin, ja namjeravam postti aBd,prosli Ramazan nisam(7. dan Ramazana sam rodila,bila u bolnici to vrijeme...) e sad T. ovaj mjesec puni godinu dana,bio je bas,bas bolestan smao je dojio nista nije jeso i bas cesto doji sigurno svaka 2,5-3h.Ja pijem sigurno 4l tecnosti,a i cesto jedem i vidi se na meni,medjutim mene zanima ako ja zapostim a ne mogu da izdrzim ?!Sad pitanje stoji,dali zapostti pa ne mogu izdrzati ili i ne pocinjati..bas sam i nedoumici.Ako jos dodamo da i onako spavam jedva nekih 6h(isprekidano jer se budi nocu da doji) ono ne trazim opravdanje da ne postim,ali ne znam dali je ok zapoceti post i recimo ne mogu izdrzati i omrsim se.

Djecaku zelimo sto skorije ozdravljenje !

< Poruku je uredio hatepsut -- 8.7.2013 23:10:15 >

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1118
9.7.2013 1:56:23   
Mjeseceva Pratilja

To je tebe neka dobrota ponijela. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1119
9.7.2013 2:47:31   
Galicia
To je tebe neka dobrota ponijela.

Eeee ne znas ti mene jos.

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 1120
9.7.2013 10:28:43   
aazra
Evo da vam na ovoj temi zazelim Ramazan Serif Mubarek Olsun, svima koje postite...user posted image

A imala bih jedno pitanje..mozete li mi reci da li krv iz nosa kvari post, meni cesto, jako cesto ide, haman dnevno jednom, ali nikad ne prekidam post...nasla sam na vise mjesta da ne kvari post, odnosno da to nije isto kao krv od mjesecnice, ali ako moze da mi neka od vas potvrdi da budem sigurna...user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1121
9.7.2013 11:15:42   
Mjeseceva Pratilja

To je tebe neka dobrota ponijela.

Eeee ne znas ti mene jos.

user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1122
9.7.2013 11:51:43   
damma
IZVORNA PORUKA: aazra

Evo da vam na ovoj temi zazelim Ramazan Serif Mubarek Olsun, svima koje postite...user posted image

A imala bih jedno pitanje..mozete li mi reci da li krv iz nosa kvari post, meni cesto, jako cesto ide, haman dnevno jednom, ali nikad ne prekidam post...nasla sam na vise mjesta da ne kvari post, odnosno da to nije isto kao krv od mjesecnice, ali ako moze da mi neka od vas potvrdi da budem sigurna...user posted image

ne kvari user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 1123
9.7.2013 11:59:38   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Jasmin, ja namjeravam postti aBd,prosli Ramazan nisam(7. dan Ramazana sam rodila,bila u bolnici to vrijeme...) e sad T. ovaj mjesec puni godinu dana,bio je bas,bas bolestan smao je dojio nista nije jeso i bas cesto doji sigurno svaka 2,5-3h.Ja pijem sigurno 4l tecnosti,a i cesto jedem i vidi se na meni,medjutim mene zanima ako ja zapostim a ne mogu da izdrzim ?!Sad pitanje stoji,dali zapostti pa ne mogu izdrzati ili i ne pocinjati..bas sam i nedoumici.Ako jos dodamo da i onako spavam jedva nekih 6h(isprekidano jer se budi nocu da doji) ono ne trazim opravdanje da ne postim,ali ne znam dali je ok zapoceti post i recimo ne mogu izdrzati i omrsim se.

Nadam se da ti nece smetati da ti odgovorim ja user posted image Ja mislim da je bolje ipak da zapostis pa da vidis mozes li izdrzati, ako bas vidis da ne mozes onda prekines post. A od iftara do sehura trebas piti sto vise tecnosti. Ja uvijek imam flasu vode da pijem preko noci jer se i moj budi pa da nadoknadjujem to. user posted image On preko noci ustaje da doji oko 3 puta, a u danu ima oko 4-5 dojenja i ja imam namjeru postiti ovaj ramazan.

Kad je moj imao 2 mjeseca dojio je skoro svakih pola sata tako da ja, bojeci se da njemu ne zafali, nisam ni postila cijeli ramazan. Ali ipak se kajem jer kazu da beba sebi namiri, da ima "zalihe" user posted image A inace mogla sam izdrzati, ali eto...

U svakom slucaju, Allah sve vidi i zna svacije namjere user posted image svako zna za sebe moze li ili ne moze izdrzati. Ako bas ne moze, pa moze se i omrsiti. user posted image

Eh da, citala sam juce da onaj ko ne moze izdrzati post, pa ga prekine, da pojede samo malo tako da lakse izdrzi do iftara, da nastavi sa postom taj dan i da ga opet nakon ramazana naposti user posted image Samo ne znam je li ovo vazi i za dojilje i trudnice, jer u tekstu je bilo rijec o fizickim radnicima.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1124
9.7.2013 12:13:59   
damma
IZVORNA PORUKA: Daliyah92

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Nadam se da ti nece smetati da ti odgovorim ja user posted image Ja mislim da je bolje ipak da zapostis pa da vidis mozes li izdrzati, ako bas vidis da ne mozes onda prekines post. A od iftara do sehura trebas piti sto vise tecnosti. Ja uvijek imam flasu vode da pijem preko noci jer se i moj budi pa da nadoknadjujem to. user posted image On preko noci ustaje da doji oko 3 puta, a u danu ima oko 4-5 dojenja i ja imam namjeru postiti ovaj ramazan.

Kad je moj imao 2 mjeseca dojio je skoro svakih pola sata tako da ja, bojeci se da njemu ne zafali, nisam ni postila cijeli ramazan. Ali ipak se kajem jer kazu da beba sebi namiri, da ima "zalihe" user posted image A inace mogla sam izdrzati, ali eto...

U svakom slucaju, Allah sve vidi i zna svacije namjere user posted image svako zna za sebe moze li ili ne moze izdrzati. Ako bas ne moze, pa moze se i omrsiti. user posted image

Eh da, citala sam juce da onaj ko ne moze izdrzati post, pa ga prekine, da pojede samo malo tako da lakse izdrzi do iftara, da nastavi sa postom taj dan i da ga opet nakon ramazana naposti user posted image Samo ne znam je li ovo vazi i za dojilje i trudnice, jer u tekstu je bilo rijec o fizickim radnicima.

i ja sam misljenja kao i Daliyah, ti pokusaj jer ne mozes znat da li mozes il ne mozes izdrzat ako nisi pokusala..
a Allah najbolje zna..

2004.
2008.

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ankete
anuska08

Da li se vi nasmijete na ove naše ankete, a ponajviše na naše komentare?

da (79%)

ne (4%)

katkad (17%)

Broj svih glasova: 189

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *