Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a kako kad ti neko pozvoni? jel imaš džilbab ili nešto pored vrata ili kkao to funkcioniše?
Pa ništa,baš prošle sedmice imah dva kuckanja na vrata. Prvi,čika Avon,dostava...kažem sačekajte malo...obukla se i izašla...on se izgubio . Rekoh,oprostite,pokrivena sam,pa ste malo čekali,kaže...ma ništa,samo Vi . Drugo kuckanje...čika poštar...isto sačekao,izvinuh se na čekanju,i on veli,ma nikakav problem nije i tako i bi. Najnormalnije,najjednostavnije.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
a kako kad ti neko pozvoni? jel imaš džilbab ili nešto pored vrata ili kkao to funkcioniše?
Pa ništa,baš prošle sedmice imah dva kuckanja na vrata. Prvi,čika Avon,dostava...kažem sačekajte malo...obukla se i izašla...on se izgubio . Rekoh,oprostite,pokrivena sam,pa ste malo čekali,kaže...ma ništa,samo Vi . Drugo kuckanje...čika poštar...isto sačekao,izvinuh se na čekanju,i on veli,ma nikakav problem nije i tako i bi. Najnormalnije,najjednostavnije.
nisam ni mislila zbog čekanja.
pitam jer ja nekd po kući nisam obučena za poglede drugih. ali kad neko pokuca ja onda do ormara pa rovim da nađem šta ću, pa dok se obučem. pošto si ti pripremljena da ćeš se morati obući pitam jel držiš pripremljenu gardarobu koju ćeš obući ili i ti roviš šta bi mogla, neću to ne ide mi uz ovo i tako, a poštar čeka