Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa zar je moguće da insan koji ima četiri zene npr. ima podjednake osjecaje prema svakoj, zar nije i Muhammed A.S. najvise volio hazreti Aišu...
Ali, eto da ne bude sad ovo tema o vjeri...ja bi se vratila na to ukrašavanje i kićenje .
Pa ne znam, meni je bitno da vodim racuna o sebi, ne znam volim se trackati onim losionima za tijelo, mirisati...takodjer, vise volim jedan lijep i diskretan komad nakita nego se pođiđati svim i svačim i jos na to iscrtati tijelo...Po onom principu "manje je više" Vjerovatno se ni po tome ne bi snasla u islamskom svijetu, mada zaista volim svoju vjeru i nastojim zivjeti u skladu s njom...
Osjećaji srca ne spadaju u pravednost. Pravednost je kada svaka ima jednako vremena,poklona,pažnje,izlazaka i sl. od strane svog muža.
I ja ne volim crtanje po tijelu ni mm .
Ne znas sta propustas. Malo slaga, cokolade, sirupa od jagoda, itd itd. Sladoledne kugle i banana je svakako tu.
Mislili smo na crtanje knom .
< Poruku je uredio Skvo RR -- 12.3.2013 15:17:41 >
”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Jao teme :-) Ja bse pitam zasto je nekim zenama jasmin toliko cudna i neobicna. Zar stvarno "odijelo cini covjeka"??? Ja pomislih neka sala ali vidim 4-5 stranica za 1 dan
evo jedno pitanje za Jasmin ,trenutno imam menzes ,a pozvani smo na tevhid muževoj tetki ,a tevhid če se učiti u mektebu .Mene sveki upravo ubjeđuje d amogu ići iako imam menzes ,i prisustovati tevhidu ,a ja nisam sigurna ,dali je ispravno d a ulazim u mekteb ???
i da te Allah swt ucvrsti, kod nas koliko god se ljudi "prikazivali" da im je to ok, ipak to NE VOLE, podsmjehuju se, OSUDJUJU
a za sve clanice foruma, ja preporucujem da samo jedan dan obucete haljine koje jasmin nosi svaki dan i izadjete u grad, u soping u neku instituciju, sve ce vam biti jasno tako da ce te u to vise cijeniti osobe koje drze svoje stavove unatoc pritisku okoline
< Poruku je uredio Bebica11 -- 12.3.2013 19:07:12 >