jasmin -> RE: Nasa divna Jasmin (22.3.2013 19:57:33)
|
IZVORNA PORUKA: mamaibabo IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: mamaibabo IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: mamaibabo drage moje kako ste mi kako mi je jasmin (nezamjeri al ja te posvoji ,dozivljavam te ko svoj prvi rod[sm=smiley1.gif]) nego mislila da nepisem ovo al eto da napisem rekoh naime licno sam nazalost prisustovala rukiji moj najblizi rod je bio tesko bolestan u bolnic 2 mjeseca i na kraju dr.da mu Allah dz.s.da svako dobro,kaze nama ona je fizicki apsolutno zdrava dr.ostali rekli da je za psihijatrije al moje misljenje je da joj nadjete dobrog hafiza da je ijeci rukijom,vijerujte mi da smo mi osali bez texta,i hvala Allahu moj rod je sad dobro ,od tad smo se svi u kuci vratili vjeri i ucenju ,necu pisati scene kakve smo dozivljavali dok je trajala ta "bolest" (3mjeseca) i nedo Allah nikom da nesto slicno dozivi ,sad i ja stalno ucim svojoj r.sve sto znam u ucenju Kur'ana je spas definitivno[sm=smiley1.gif] Jako prijatno sam iznenađena,hvala ti od srca. Hvala Allahu pa je rođo dobro. Hvala Allahu rodo je moja sestra [sm=smiley1.gif] nego mogul ti i ja doci nakafu sa svojom Rabijom [sm=smiley1.gif] tako mi Allaha bas bi voljela [sm=smiley1.gif] A joj,pa naravno.bujrum draga kad god možete. cim prije ovaj vikend ako Bog da malo humanitarnog rada pa sledece sedmice kod seke u Bijeljinu i onda ako Bog da i kod tebe ja sam zbiljna nemoj se iznenaditi kad ti dodjemo ,naravno uz uednu najavu[sm=smiley1.gif] Bujrum,radujem se [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|