RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

Hanady RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:11:59)

IZVORNA PORUKA: gvendolina

. nije uopste bitno kona ja vrijednost u pitanju bolje da je neka simbolicna nagrada,neki privjesak drvce na primjer [sm=jezicek.gif]

oplakah[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]
ali ideja ti je super[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

palachinken -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:20:46)

Meni vala moje nagrade odgovaraju, tacno to mi je trebalo ♡

Anoniman -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:20:59)

Zeze, ako zelis mogu ti ja, ako tamo nigdje u blizini nema Lice, kupiti nesto sta ti zelis, pa ti ponijeti kad krenem u Bu, svekrvi. Slazes se?

Anoniman -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:22:40)

joj ja sve gledam ove bodove u cosku i kontam ''Boze, sto ne dobijam bodove na postove?''

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:27:58)

Ja isto poklanjam papa test u plavoj poliklinici. Kojoj zeni treba nek se javi ovako ili na pp. A vecina odmah napada a da nije uopce ni shvatila postove kako treba. Evo recimo mozemo mi uplatiti svi po 5 km na racun RR-a i da se kupe ili naprave u zavisnosti od skupljenih para neki prigodni pokloncici kao uspomena[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

zeze -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:36:51)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Zeze, ako zelis mogu ti ja, ako tamo nigdje u blizini nema Lice, kupiti nesto sta ti zelis, pa ti ponijeti kad krenem u Bu, svekrvi. Slazes se?

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Sta drugo reci. Bilo bi mi zadovoljstvo da te upoznam [sm=smiley1.gif]

zeze -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:38:02)

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Ja isto poklanjam papa test u plavoj poliklinici. Kojoj zeni treba nek se javi ovako ili na pp. A vecina odmah napada a da nije uopce ni shvatila postove kako treba. Evo recimo mozemo mi uplatiti svi po 5 km na racun RR-a i da se kupe ili naprave u zavisnosti od skupljenih para neki prigodni pokloncici kao uspomena[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja sam ti poslala pp.

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:40:44)

Evo da stavim dijete spavatti pa cu ti odgovorit[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

draguljče -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:46:28)

Evo i ja poklanjam svoje nagrade, čini mi se da imam dvije, koliko sam shvatila. Jedna je Spa, a druga Kens. Ja stvarno, ali stvarno ne mogu da idem nigdje.

gvendolina -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:47:05)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

. nije uopste bitno kona ja vrijednost u pitanju bolje da je neka simbolicna nagrada,neki privjesak drvce na primjer [sm=jezicek.gif]

oplakah[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]
ali ideja ti je super[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

a zasto se zaista ne urade neki privjesci ili solje sa logom i natpisom rr no 1 [sm=smiley1.gif] ja bi bas voljela to imati. mogli bi prodavati na bb i na taj nacin da se skuplja novac za pomoc. a i za iduca takmicenja da ide kao poklon,to bi bas bilo super[sm=bravo.gif]

sto ovo niko nece da se pari u sauni[sm=jezicek.gif] Hanady mozes li molim te napisati nesto vise o ovoj nagradi sta podrazumijeva i kada se moze iskoristiti pa ako nekom odgovara da se moze javiti da preuzme nagradu[sm=smiley1.gif]

R&T@ -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:50:29)

sto ovo niko nece da se pari u sauni[sm=jezicek.gif]

I ja se pitam...[sm=zmeden.gif]
Nece zene da budu rasparene...[sm=jezicek.gif]

vjestica -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:53:47)

IZVORNA PORUKA: tajra

vala bašda nisam trudnjača , ja bih išla [sm=smiley36.gif]
btw čito da znate, ko planira djecu u skorije vrijeme, nek ne šalje muža u saunu, tolika toplota privremeno onespoobi spermiće (neki kažu i do 3 mjeseca, koliko traje spermatogeneza)

R&T@ -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:55:53)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Evo i ja poklanjam svoje nagrade, čini mi se da imam dvije, koliko sam shvatila. Jedna je Spa, a druga Kens. Ja stvarno, ali stvarno ne mogu da idem nigdje.

Draguljce, daj ne zezaj...
Bas ti ovo super zvuci: Kens ‐ Nagrada 1:spa pedikir; Nagrada 2 spa manikir: ukljucuje klasicni manikiri pedikir plus
piling serumitretmanskamaska od kavijara imorskih algi

Da se razmazis nacisto...

Leena -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:56:55)

IZVORNA PORUKA: vjestica

btw čito da znate, ko planira djecu u skorije vrijeme, nek ne šalje muža u saunu, tolika toplota privremeno onespoobi spermiće (neki kažu i do 3 mjeseca, koliko traje spermatogeneza)

e roknut cu se sada... moj nikada ne ide, i veceras bio poslije teretane[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

R&T@ -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:56:59)

.

leona81 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 23:00:00)

nisam znala za ovaj podatak.

vjestica -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 23:02:55)

jacizzzi i sve te tople procedure u predjelu testisa, se podrazumjeva (naavno i preuske gaće, laptop i krilu i sl)

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 23:02:55)

Lude, jasta, to nam je sad kolektivna osobina.BA(kako nas revne protivnice prozvase[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]).
Da nismo lude, ne bismo pobjedile, ha ja[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

ladyblue nam je dala dijagnozu ringerajavitis [sm=smiley36.gif]

Honey3 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 23:04:46)

Lude, jasta, to nam je sad kolektivna osobina.BA(kako nas revne protivnice prozvase[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]).
Da nismo lude, ne bismo pobjedile, ha ja[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Ja mislim da si ti najaktivnija bila na temama,najvrijednija,u svako doba dana i noci,gdje god sam kliknula na tebe naletila[sm=jezicek.gif]

ananas_ze -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 23:05:18)

hvala na inf vjestice,mada o sauni nisam razmisljala,mene je cudila "hladnoca" na kojoj se spermici cuvaju, pa sam guglala i vidim da je to ok

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 23:05:54)

Drage forumasice. Otvorila sam pp i vidim da vas se par javilo za papa test(a ja mislila nece niko[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]). Ja sam odlucila ipak(molim vas da se netko ne naljuti) nagradu pokloniti jednoj predivnoj forumasici koja je meni pomogla kad mi je najvise trebalo. Nesebicno mi je poslala nesto sto nigdje nisam mogla da kupim a doista mi je trebalo. Taj dio je bio zasluzan za 5 litara izdojenog mlijeka u zamrzivacu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i za ostavljanje bebe na cuvanje kad sam ja morala ici na staz. Prema tome mislim da je posteno da evo i ja nekako simbolino nesto poklonim toj osobi. A taman treba papu[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

R&T@ -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 23:06:33)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ima li lijeka toj boljci?

gvendolina -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 23:07:42)

djes se pariti po bjelasnici da nazebes [sm=jezicek.gif]

vjestice ovo prvi put cujem,pa kako skandinavci prave djecu oni se stalno pare[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif]

Honey3 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 23:07:47)

IZVORNA PORUKA: Leena

e roknut cu se sada... moj nikada ne ide, i veceras bio poslije teretane[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

hm [sm=jezicek.gif]...ma ne sikiraj se bit ce to dobro aBd[sm=smiley1.gif]

Leena -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 23:07:55)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ima li lijeka toj boljci?

ne. [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>