ananas_ze -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:39:10)
|
IZVORNA PORUKA: lepetetka IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Ola, pobjednice moje. Meni laltop otisao helac od silnog klikanja[sm=jezicek.gif] i prvo sto sam uradila nakon sto sam shvatila da od klikanja nema nista, dijete uspavala i ja se ususkala pored nje da se ko co'jek naspavam nakon toliko vremena[sm=smiley36.gif] Rasturile smo ih da se o tome pise i dugo pamti[sm=bravo.gif]Bravo MI[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Moram vam reci da sam ponosna sto sam dio nase rr, dokazale smo da nam srce kuca kao jedno po ko zna koji puta kad treba.Volim vas sve(dobro, mozda neke malo manje[sm=smiley36.gif]) Ladyblue, cestitam ti na prvoplasiranom mjestu, zasluzila si ga. Lijep provod u Neumu[sm=bravo.gif] PS- Visnja, a sta sam ja dobila? [sm=smiley1.gif] fakat jel ti otišao laptop? i meni se neku veče pregrijao jadan i ugasio, zato sam bila do 3, a mogla sam ja još, sa moba nemrem ništa.. a ja se pitam gdje nestade žena cccc.. moj laptop je jednu noc poceo da krci i ja ga ugasim,jesam se prepala, mm nisam ni rekla, ujutro je sve bilo ok hB!
|
|
|
|