RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

zeze -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 20:42:54)

IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: zeze

Kad je vec rijec o nagradama, ja sam "pokupila" zlatno drvce. Ako nagrada ne moze doci do mog malog mjesta, ja je takodjer poklanjam :)

a gdje si ti ???? Ja mislila da si u Sarajevu

Ma jok. [sm=smiley13.gif] Donji Vakuf [sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 20:43:49)

Kad je vec rijec o nagradama, ja sam "pokupila" zlatno drvce. Ako nagrada ne moze doci do mog malog mjesta, ja je takodjer poklanjam :)

ako nema kod tebe LIsce kupimo ti mi nešto za 30 Km i pošaljemo poštom[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
baš bi bilo cool da ti gaće il grudnjak doću poštom...muž bi bio šoKirat[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
zamiš'ljam...pokazuješ gaće i kažeš dobila do RR na poklon[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
sory grozna sam...al ne poklajaj dok ne vidimo šta i kako[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

zeze -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 20:46:37)

Hvala Hanady i to je velika usluga :D

Muz bi se obradovao, vise nego ja [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

chuci -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 20:48:31)

meni fale drvca

mogu li nam ih vratiti onako radi fore da iskoči ponekad poneko drvo, ne moraju stalno kao na nagradnoj igri ali par puta dnevno

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (16.3.2013 20:52:37)

[Sadržaj poruke je obrisan]

zeze -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 20:54:32)

ja nisam ni ocekivala neku nagradu niti sam se trudila da osvojim. Internet mi je uzasno spor, a trudila sam se da pomognem koliko sam mogla.

Usput da kazem, ovo je prvi put da sam osvojila nesto [sm=bravo.gif]

ananas_ze -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 20:54:35)

IZVORNA PORUKA: chuci

meni fale drvca

mogu li nam ih vratiti onako radi fore da iskoči ponekad poneko drvo, ne moraju stalno kao na nagradnoj igri ali par puta dnevno

sto bi to bilo veselo, bila bi potraga ko da je zlatno [sm=smiley36.gif]

chuci -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 20:58:13)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

meni fale drvca

sto bi to bilo veselo, bila bi potraga ko da je zlatno [sm=smiley36.gif]

i ubace nam brojače za drvca i ko najviše skupi u mjesec dana idu svi kod njega na kafu [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 20:58:21)

Lisca će nam reći gdje ima sve svoje prodajne objekte....ona koja ti je najbliža može biti mjesto gdje ćeš kupiti nešto po svom izboru.... ili kao što reče Hanady mogu uzeti nešto po tvojoj želji za tu cjenu i poslati tebi poštom...ali odmaram se dva dana pa neću da razmišljam koliko me posla čeka oko distribucije istih [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 20:59:26)

meni fale drvca

zanimljivo... [sm=bravo.gif]

rose 87 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 20:59:35)

i ja sam pisala na onoj chat temi ali se niko ne javi,pa evo i ovdje,ja sam u srijedu osvojila poklon spa & club ekoplanet,poklanjam [sm=smiley1.gif]

chuci -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:00:03)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Lisca će nam reći gdje ima sve svoje prodajne objekte....ona koja ti je najbliža može biti mjesto gdje ćeš kupiti nešto po svom izboru.... ili kao što reče Hanady mogu uzeti nešto po tvojoj želji za tu cjenu i poslati tebi poštom...ali odmaram se dva dana pa neću da razmišljam koliko me posla čeka oko distribucije istih [sm=smiley36.gif]

čuj odmaraš
nema odmora klikaaaaaj

ups ponijelo me [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (16.3.2013 21:00:12)

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:01:07)

ja poklanjam svoju nagradu jednoj forumasici neka mi se javi u pp

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (16.3.2013 21:02:17)

bebana27 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:09:09)

ja nisam toliko ulozila truda ali sam ucestvovala koliko sam mogla nisam tu radi nagrade ako neke misle sto sam procitala jedan komentar
eto ja svoju nagradu poklanjam pa neka neko ide umjesto umjesto mene da ne budem crna ovca medju ostalim[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:20:54)

Ola, pobjednice moje.

Meni laltop otisao helac od silnog klikanja[sm=jezicek.gif] i prvo sto sam uradila nakon sto sam shvatila da od klikanja nema nista, dijete uspavala i ja se ususkala pored nje da se ko co'jek naspavam nakon toliko vremena[sm=smiley36.gif]

Rasturile smo ih da se o tome pise i dugo pamti[sm=bravo.gif]Bravo MI[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Moram vam reci da sam ponosna sto sam dio nase rr, dokazale smo da nam srce kuca kao jedno po ko zna koji puta kad treba.Volim vas sve(dobro, mozda neke malo manje[sm=smiley36.gif])
Ladyblue, cestitam ti na prvoplasiranom mjestu, zasluzila si ga. Lijep provod u Neumu[sm=bravo.gif]

PS- Visnja, a sta sam ja dobila? [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:22:16)

ps, sanjala sam, majke mi, drvca[sm=jezicek.gif]

lepetetka -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:27:17)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ola, pobjednice moje.

Meni laltop otisao helac od silnog klikanja[sm=jezicek.gif] i prvo sto sam uradila nakon sto sam shvatila da od klikanja nema nista, dijete uspavala i ja se ususkala pored nje da se ko co'jek naspavam nakon toliko vremena[sm=smiley36.gif]

Rasturile smo ih da se o tome pise i dugo pamti[sm=bravo.gif]Bravo MI[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Moram vam reci da sam ponosna sto sam dio nase rr, dokazale smo da nam srce kuca kao jedno po ko zna koji puta kad treba.Volim vas sve(dobro, mozda neke malo manje[sm=smiley36.gif])
Ladyblue, cestitam ti na prvoplasiranom mjestu, zasluzila si ga. Lijep provod u Neumu[sm=bravo.gif]

fakat jel ti otišao laptop?
i meni se neku veče pregrijao jadan i ugasio, zato sam bila do 3, a mogla sam ja još, sa moba nemrem ništa..
a ja se pitam gdje nestade žena cccc..

Anoniman -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:37:28)

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Ola, pobjednice moje.

Meni laltop otisao helac od silnog klikanja[sm=jezicek.gif] i prvo sto sam uradila nakon sto sam shvatila da od klikanja nema nista, dijete uspavala i ja se ususkala pored nje da se ko co''jek naspavam nakon toliko vremena[sm=smiley36.gif]

i meni se neku veče pregrijao jadan i ugasio, zato sam bila do 3, a mogla sam ja još, sa moba nemrem ništa..

bio je preprljav i imao je navodno 3 operativna sistema instalirana, pa se najedanput ugasio i nije se mogao pokrenuti. Servis ga je sredio[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

ananas_ze -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:39:10)

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Ola, pobjednice moje.

moj laptop je jednu noc poceo da krci i ja ga ugasim,jesam se prepala, mm nisam ni rekla, ujutro je sve bilo ok hB!

vjestica -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:43:13)

sreća moja imam servisera u kući [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

lepetetka -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:51:00)

luuuude smo majke mi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 21:53:11)

Lude, jasta, to nam je sad kolektivna osobina.BA(kako nas revne protivnice prozvase[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]).
Da nismo lude, ne bismo pobjedile, ha ja[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

gvendolina -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 22:06:03)

ja samo kazem da je glupo sto su te nagrade u uopte uvrstene jer ima mnogo zena koje nisu iz Sa i 50% nagrada se nece iskoristiti bilo bi fer da se njima ponudi nesto simbicno u zamjenu[sm=smiley1.gif]. nije uopste bitno kona ja vrijednost u pitanju bolje da je neka simbolicna nagrada,neki privjesak drvce na primjer [sm=jezicek.gif]
nisam se igrala zbog nagrada to sam davno naglasila vec zbog nase rr[sm=bravo.gif]i nisam ni znala koje su dok nisam vidjela i sebe na listi.
meni licno ne odgovara ovaj spa pa ako je neko zainteresovan neka se javi ili ti tiki ako ces vec ici iskoristi i moju nagradu,ako mozes tm ostaviti samog s djecom 90 min[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>