gvendolina -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (15.3.2013 23:55:18)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: veeseelaa baš se veselim pobjedi, klikala sam ko luda, desno mi je oko nešto zaćorilo a šaka me boli, kažiprst se ukočio, langetu ću nosit al vrijedilo je[sm=bravo.gif] mene boli vratni dio kraljeznice[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] skrkali smo se [sm=smiley36.gif] Jos kad sam vidjela koja me nagrada sljeduje oplakah[sm=sad.gif][sm=sad.gif] [sm=sad.gif]Papa u nekoj plavoj poliklinic. Ajde da volim ginekologe pa ga radim svako malo[sm=jezicek.gif] Al dobro sve, dok bi ja dosla do te klinike skuplje bi me dosla pita nego tepsija. Im tko ko bi mjenjao papu za nesto drugo[sm=sad.gif][sm=sad.gif] Ili netko zeli papa test na poklon?? Sve dolazi u obzir[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vala da je fizoterapeut umjesto ginekologa dobro bi doslo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Izabran je novi Papa,što se konkurisalo,konkurisalo...[sm=jezicek.gif] [sm=sad.gif] [sm=sad.gif][sm=sad.gif] sporty ginekolog ili stomatolog [sm=jezicek.gif] a sta predstavlja ova nagrada spa,dzakuzi folovi golovi[sm=zmeden.gif] jel to spa vikend,buni me ovo 15 min[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|