teacher75 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (16.3.2013 12:24:40)
|
IZVORNA PORUKA: gvendolina IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Ja bi se mijenjala s tobom, al dode nas isto[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Iskreno, svi smo sretni da je RR pobjedila, ali neke nagrade su mi malo da ne kazem da se netko ne uvrijedi bezveze. Recimo, bolje da su bile neke sitnice, kao dr.pasha ili recimo da je ovaj spa ili plava poliklinika poklnili neke bonove od 10, 20 km, nego papa test i te saune.... Nismo svi iz Sarajeva ili gdje vec, pa da cemo putovati samo radi tih tretmana[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ako netko zeli papa test nek se javi, ovako ili pp[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] potpisujem iako sam iz sa glupo mi je ici na Bjelasnicu radi 15-min saune[sm=jezicek.gif] radije bi neku simbolicnu nagradu [sm=smiley1.gif] pa nije 15, to je 45 minuta, jer imas 3 usluge po 15 minuta ako sam dobro skontala. a ja kontam to usput odraditi kad odem sa mm i djecom na bjelasnicu, nek oni hodaju tih sat vremena bez mene[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|