RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

Emmy -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (18.3.2013 15:52:50)

Samo da se javim da čestitam vrijednim forumašicama i najboljem forumu na postignutim rezultatima [sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (18.3.2013 19:29:03)

IZVORNA PORUKA: lepetetka

A kako će se ove nagrade preuzimati uopće?

kad dobijem od programera sve vaše mailov javicu vam na mail [sm=smiley1.gif]

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (19.3.2013 0:38:50)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: lepetetka

A kako će se ove nagrade preuzimati uopće?

kad dobijem od programera sve vaše mailov javicu vam na mail [sm=smiley1.gif]

Visnja kod mene ne radi ovaj mail sto je na RR zaboravila mu lozinku... Mogu ti na pp poslati drugi koji sam otvorila. I ako nekako mogu promijeniti ovaj koji je tu?

Honey3 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (19.3.2013 0:58:31)

I ja bih poslala svoj e mail,jer mi je na rr od kcerke,i to neki stari,mislim da ni ona ne zna vise sifru...

vila_7 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (20.3.2013 19:37:45)

jesu li poceli javljati za nagrade?

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (20.3.2013 19:45:17)

djevojke sve koje imate druge mailove od onog s kojim ste registrovane ...pošaljite mi na pp

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (20.3.2013 19:49:53)

ah ...plaavuša... ne morate mi mail slati nego vaše ime i prezime, adresu... ako želite poklon dti nekom drugom onda nick te osobe, ime i prezime i adresu... :)))) jednostavnije je jer vas o ovome obavjestim u mailu[sm=smiley36.gif]

vila_7 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (1.4.2013 20:09:04)

jesu krenuli dijeliti nagrade?

Hannan -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (1.4.2013 20:56:10)

Ja sam svoju dobila prosle sedmice , i bas mi se svidja :) Hvala RR i DR.Pasha.

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (1.4.2013 23:32:35)

Ja jos nista nisam dobila, a osvojila sam dr.Pasha. Mail ne mogu otvoriti jer ne znam pasword[sm=zmeden.gif]

Hannan -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (2.4.2013 0:17:12)

Posalji Visnji pp sa imenom i iadresom (ako vec nisi).

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (2.4.2013 0:20:21)

IZVORNA PORUKA: Hannan

Posalji Visnji pp sa imenom i iadresom (ako vec nisi).

jesam davno

Honey3 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (2.4.2013 11:52:59)

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Ja jos nista nisam dobila, a osvojila sam dr.Pasha. Mail ne mogu otvoriti jer ne znam pasword[sm=zmeden.gif]

nisam ni ja...guzva,dok dodjemo na red[sm=jezicek.gif]

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (2.4.2013 16:04:52)

IZVORNA PORUKA: zaha

Ajde mi cemo dobiti kad ostali potrose[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (2.4.2013 18:59:03)

zaha moramo se dogovoriti ili na BB ili na druženju da ti dam ili ako ti je usut da prođeš pored moje zgrade...
ja sam poslla sporty mami u petak a još nije dobila... plašim se onog što su mi u pošti rekli da paketići često "nestanu"... [sm=zmeden.gif]

Maloprije mi je Silver navratila po svoje nagrade

Honey3 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (2.4.2013 19:08:13)

Visnja ja planiram na bb aBd,pa ako ti nije tesko moze na bb[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (2.4.2013 19:10:20)

Visnja ja planiram na bb aBd,pa ako ti nije tesko moze na bb[sm=smiley1.gif]

dogovoreno.... [sm=smiley1.gif]

DM -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (2.4.2013 19:10:20)

Mj paketić je stigao(da se ne brinete)
Hvala!

vila_7 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (2.4.2013 19:43:04)

i ja sam trebala dobiti melem od dr. Pashe i nista jos....

sporty mamaa -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (4.4.2013 18:17:54)

zaha moramo se dogovoriti ili na BB ili na druženju da ti dam ili ako ti je usut da prođeš pored moje zgrade...
ja sam poslla sporty mami u petak a još nije dobila... plašim se onog što su mi u pošti rekli da paketići često "nestanu"... [sm=zmeden.gif]

Visnja jucer mi je stiglo hvala[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] P.s. Paketic je bio otvoren, neko provjeravao. E sad dosla mi je krema za bebe, je li to to??? Ako je onda nista ne fali iako je bilo odljepljeno.

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (4.4.2013 20:15:38)

Visnja jucer mi je stiglo hvala[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] P.s. Paketic je bio otvoren, neko provjeravao. E sad dosla mi je krema za bebe, je li to to??? Ako je onda nista ne fali iako je bilo odljepljeno.

jeste to je to.... ma čudni su ovi u pošti...meni su liepo rekli da se desi ako je nekom zanimljiv paketić da jedostavno "nestane" ... tako da bih voljela da većini lično dam poklon na neki način ...ono što moram šaljem poštom "na sreću"

a juče sam im rekla kako tvoj paketić nije stigao i rekoše mi da je to možda zbog toga jer je bio Uskrs

ajd baš mi je drago da je sve stiglo pa makar i otvoreno [sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (9.4.2013 10:38:14)

Dobitnice poklon bona Lisca mogu da ga iskoriste u
Sarajke
BBI Centru u Sarajevu i
cura iz Zenice u
TC Dzananovic u Zenici

vila_7 -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (9.4.2013 20:33:21)

meni mog jos nema

Visnja RR -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (14.4.2013 11:07:36)

Bon za wellness dobitnice mogu iskoristiti samo sljedeci weekend petak, subota i nedjelja
Oni nece raditi poslije toga nekoliko sedmica
Br na koji se mogu najaviti kad ce doci je 061 745 863.
Ako neke ne budu mogle iskoristiti tad vidjet cemo kad ponovo pocnu raditi.

Kviki -> RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR (18.4.2013 13:10:54)

Samo da javim da su moje nagrade uredno stigle prošle sedmice [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 27 [28] 29   Sljedeća stranica >   >>