kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (20.2.2013 12:52:14)
|
Odmah da znate, nisam ja pedantna, nisam vjerujte, to nemam sta lagati, ja sam prosjecna, ok mi je cisto kad gosti dolaze sve generalno predjem aposolutno sve bude tip top kad smo sami boga mi kako stignem, nisam ja bolesna da mi je krpa vazda u ruci, radije volim da kuham i to ne krijem, svako ima svoje mane i vrline, jbg ako sam ja prihvatila njegove, apsolutno sve, mora i on moje, ne moze on mene stimati kako mu pase, pretvarati zrelu osobu u kalup koji hoce, nisam ja od gline, i pustila sam mu na pocetku da me "ispravlja", ok obrisem kako kaze i to, ne zvocam, ali to ide na nerve i smeta bilo kojoj osobi da stalno prica jedno te isto, trubi svaki dan, on dodje s posla na kojem je aposolutna urednost pa naravno nije to kuca, to je firma i on tamo kontrolise sve, i sad on to prenosi u kucu, vrsi pritisak, zvoca, ja nekad namjerno ostavim nered, a onda me nervira dernjava pa sredim a opet imam osjecaj, ni to nije dovoljno, nije po njegovim mjerilima. On i neurednost veze za ljubav, kao ubila sam ljubav u njemu, ne zna ni sta osjeca, gleda me drugim ocima, jer nisam uredna onako kako on misli da svaka zena treba biti. sta on zna, zivio s mamom i sestrom i naucio zivjeti u apoteci oni su za mene bolesni..........kap ako padne na pod to se skace svi odreda da se obrise, dijete, ne dobog da se umrlja, to se odmah brise i ruke i sve, moje dijete ne zna sta znaci biti umrljano, cokoladom i slicno, ono se jadno i boji kao da to ne valja, cim joj prljave ruke ona mama brisi, jer su je ubili u pojam s tim, on i njegovi. sad se dijete redovno brise, nikad packice nema na njoj. kad vidim djecu na reklami kako su umrljana onim frutekom meni slatko, muzu odvratno. mislim halo, meni je to NORMALNO, i da se neko umrlja pa obrisat ce se, a njihova ti je prica, ma nije to problem nego isprljat ce namjestaj[sm=smiley29.gif]
|
|
|
|