kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (21.2.2013 23:24:34)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: kolacic IZVORNA PORUKA: Galicia Kolacicu, taj tvoj muz u tebe, on tebe ne pravi sretnom zenom ni malo. Zasto gubis svoje vrijeme i zivce na ljude koji to nisu zasluzili? eh draga, to sto sam sad zakljucila neke stvari, i sad mi je jasno, nakon svega, da sam zivjela u zabludi, jer sam nezrela uletila u brak sa ovakvim profilom, sad je druga prica..a dobili smo dijete i hiljadu je stvari oko nas zajednickih, lijepo je sve to gledati sa strane, ja sam vrlo analiticna i samokriticna (to se da primijetiti iz mojih postova) ali jedna stvar je posmatrati sa strane i davati svoj sud i upute kako da neko drugi zivi, a druga stvar je biti ta osoba, i zivjeti u braku u svojoj kozi, opasne su to stvari. Hiljadu puta ti se desi da jedno kazes drugarici i savjetujes je, a sebi isti savjet ne mozes dati ni primijeniti[sm=smiley1.gif] ja nisam primjetila, vise trazis izgovore za sebe, a on za sebe....meni ste bas nezreo par..on o ciscenju navalio, a to sto mu je zena neoprasena nikom nista[sm=zmeden.gif] Izvini, prihvatam ja svaki komentar, izgovore ne trazim nemam ja izgovore, ovdje su stvari crne i bijele, za sta izgovore trazim? I ovo neoprasena, zanimljivo ali na sta se odnosi? Budi malo preciznija ako nije problem..u kom smislu neoprasena..
|
|
|
|