kolacic -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (21.2.2013 22:40:46)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 meni bas smijesno to pretjerano ciscenje, tm bi mene izbacio nakon par dana[sm=smiley36.gif]i ja i mm smo lijeni i neuredni, meni sve prece od kuce[sm=smiley36.gif]sjecam se kad sam bila jednom kod jedne drugarice u njemackoj, ona previse pedantna i picajzla, i sve na svom mjestu ,cisto a ne kuha uopce. ja htjela napravit omlet a ona me napala gdje cu to przit, isprljacu joj sporet[sm=smiley36.gif]sporet joj samo za ukras sluzio, sve jela vani il gotovo kupi pa u mikrovalnu, a kasike i viljuske sve slozene cakum pakum u ladici, ono sve isto okrenute jedna na drugu ko sto stoje u kutiji kad se kupe[sm=smiley36.gif] takva je moja sveki, kopija, ja kad kuham ne gledam nista jel uprskano umrljano smije li se peci da ne ode rerna, meni je PRIMARNO da je ukusno i fino jelo, to sto usput havariju napravim u kuhinji[sm=smiley36.gif] mene nije briga. Oni svi uzivaju da ja kuham, al idu dalje od kuhinje, kad pravim jer mislim da ne mogu oni da gledaju da nesto se prospe, pokapa a da se automatski ne obrise[sm=jezicek.gif] cak najgluplji primjer, pravimo ja i sveki supu, halo supu najobicniju, i uzima ona serpu, pazite ovo i sipa vodu, ok ja je uzimam da je stavim na sporet da prokuha pa cemo samo ubaciti kesicu, cim sam je stavila, kida papir, brise gornji rub serpe jer je kanuo kap dvije vode kako je sipala, ja blehnem ko tele sta radi, ona samo meni kad je vidila kako gledam, joj ne mogu ja to da gledam[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ja to nikad ne radim. opet kazem, mozda neke od vas jesu takve, ili sam ja greska, nemam pojma, meni je bilo sega koji su to potezi i brzina[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|