|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
6.6.2011 14:01:16   
emi7908
Čestitam dame, želim vam laku i zdravu trudnoću... user posted image user posted image user posted image  divne vijesti...user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1801
7.6.2011 9:35:57   
10 mart 2009
IZVORNA PORUKA: emi7908

Čestitam dame, želim vam laku i zdravu trudnoću... user posted image user posted image user posted image  divne vijesti...user posted image

potpisujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1802
7.6.2011 11:37:49   
Cickolini
Gerberka cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image bas si nas obradovala user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1803
8.6.2011 14:02:40   
gerberka
user posted image user posted image user posted image  hvala vam cure

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 1804
9.6.2011 8:18:45   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: gerberka

i meni jutros test pokazao user posted image trudna sam!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam tek vidjela ovu prekrasnu vijest pa eto da ti pozelim najljepsih user posted image  mjeseci, da sve s hajrom i hairli prodje i da sto brze i lakse rodis svoje najmilije user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1805
10.6.2011 18:11:41   
Sandrich
Veliki pozdrav svim mamama i buducim mamama user posted image

Odavno sam prijavljena na ovaj forum al evo opet doslo vrijeme da se aktiviram user posted image

Danas mi je 28 dan od prosle menge i uradila sam test kad ono user posted image jos uvijek sam u soku i ne mogu da vjerujem.....imate li koji savjet za mene? jeli to to ili trebam cekati potvrdu ginica? zahvaljujem na bilo kakvom savjetu user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1806
10.6.2011 18:44:44   
animagical
cestitamuser posted image user posted image user posted image   ma to je to, ali svakako zakazi kod ginekologauser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1807
10.6.2011 19:01:27   
klemzi
IZVORNA PORUKA: Bambi09

IZVORNA PORUKA: gerberka

i meni jutros test pokazao user posted image trudna sam!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam tek vidjela ovu prekrasnu vijest pa eto da ti pozelim najljepsih user posted image  mjeseci, da sve s hajrom i hairli prodje i da sto brze i lakse rodis svoje najmilije user posted image user posted image user posted image
I ja tek sad vidjeh ovo, čestitam ti draga moja...da dragi Allah dž.š. usliša molitvu iz tvog potpisa...ljubim te..

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1808
10.6.2011 19:03:33   
klemzi
Sandrich, čestitam i tebi..to je to..ja bih sačekala malo, pa onda kod ginekologa, sad, ovako rano, ti neće imati puno toga za reći, samo će konstatovati trudnoću. Ali, ako želiš ići, neka je sa srećom user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1809
10.6.2011 19:04:41   
bananica
IZVORNA PORUKA: emi7908

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 1810
10.6.2011 19:11:08   
Sandrich
hvala vam puno!
zvala sam doktoricu ali mi je rekla tek za 10 dana da dodjem.a citam po forumu da se moze i beta ici izvadit pa sam u dilemi dal da idem u ponedeljak jer sam nestrpljiva user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1811
10.6.2011 19:13:26   
Semica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke buducim mamama...Zelim vam da sto bolje podnesete trudnocu,da sve bude ok i da donesete na svijet prekrasne, zdrave bebe

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1812
   [Obrisana poruka]
10.6.2011 20:36:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 1813
11.6.2011 15:59:33   
Majiii
Lijep pozdrav za sve članove!!! Upravo sam se registrovala :)
I ja sam trudna!!! :) Od 1. maja tačno, pa vi računajte :)...
Ja sam jako uplašena i zbunjena, malo je iznenada, iako s momkom živim već duže vrijeme, imam punoh 26. god., u oktrob. 27., ali planirali smo bebu za nekih 1,5-2 god., ali eto..malo smo preskočili neke korake (npr. vjenčanje), ali ima za to vremena :), to me ne brine...
Još do juče sam se ozbiljno bavila mišlju dal da zadržim bebu ili ne (vjer.iz tolikog straha, ne znam i zato što se osjećam nespremnom, ali kažu da za to nikad ne možeš ni biti spreman??? Imate iskustva, posavjetujte me :)...Mislim, bebu ćemo zadržati navjer., moj momak je presretan, ali ja baš nisam na čisto sa sobom, vjer. strah od svega što dolazi,  ne znam...Pomozite, savjeti će mi dobro doći... Hvala vam punouser posted image user posted image

Gaji, Maji, žiponja, medo, lavko i Graškonja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1814
11.6.2011 16:18:00   
mama75
IZVORNA PORUKA: Majiii

Lijep pozdrav za sve članove!!! Upravo sam se registrovala :)
I ja sam trudna!!! :) Od 1. maja tačno, pa vi računajte :)...
Ja sam jako uplašena i zbunjena, malo je iznenada, iako s momkom živim već duže vrijeme, imam punoh 26. god., u oktrob. 27., ali planirali smo bebu za nekih 1,5-2 god., ali eto..malo smo preskočili neke korake (npr. vjenčanje), ali ima za to vremena :), to me ne brine...
Još do juče sam se ozbiljno bavila mišlju dal da zadržim bebu ili ne (vjer.iz tolikog straha, ne znam i zato što se osjećam nespremnom, ali kažu da za to nikad ne možeš ni biti spreman??? Imate iskustva, posavjetujte me :)...Mislim, bebu ćemo zadržati navjer., moj momak je presretan, ali ja baš nisam na čisto sa sobom, vjer. strah od svega što dolazi,  ne znam...Pomozite, savjeti će mi dobro doći... Hvala vam punouser posted image user posted image

Ako vec zivite skupa, ako ste planirali bebu onda vam godina prije ili kasnije nista ne znaci. Sto si starija, sve teze podnosis tudnocu user posted image Zato, samo naprijed, misli pozitivno, budi sretna i uzivaj u trudnoci jer je to stvarno nesto prelijepo. Imam 2 djece i znam o cemu ti pricam user posted image sretno!

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1815
11.6.2011 16:20:50   
klemzi
Majjiii draga, strah je logičan, ja sam jako željela bebu, ali kad sam saznala da sam trudna osjećanja su bila pomiješana, strah i sreća istovremeno, tako da te razumijem..ali samo zamisli da ćeš za devet mjeseci imati u naručju nešto najdivnije i najmirisnije i najljepše na planeti..tu svi strahovi padaju u vodu. A sve one stvari kojih se bojimo rješavaju se lako, kako dolaze..uživaj, druži se ovdje sa divnim ženama i uskoro ćeš, potpuno bezbrižna, akobogda, uživati u svakoj sekundi svoje trudnoće..user posted image user posted image user posted image

P.S. Dobro nam došla user posted image

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1816
11.6.2011 16:30:23   
Majiii
Hvala vam puno,rasplakali ste me :)... Nadam se da će strah vremenom bar malo nestati i da ću biti sigurnija i "stabilnija"...Naravno, uz vašu pomoć, također, jer će mi trebati :)

Gaji, Maji, žiponja, medo, lavko i Graškonja

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1817
11.6.2011 16:41:32   
sheri
majiii, strah ce nestati onog momenta kad te ta mala beba gurne iz stomaka. i taj strah ce zamjeniti neopisiva sreca, snaga, spremnost na sve samo da zastitis to malo u tebi. zato, glavu gore, uzivaj i budi sretna! zelim ti laganu i ugodnu trudnocuuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1818
11.6.2011 16:44:47   
Anoniman
Kad sam vidjela dvije crtice na testu, plakala sam, nazovem sestru da joj saopštim vijest i plačem... kaže ona meni bleso pa postat ćeš mama šta plačeš, rekoh nemam pojmauser posted image ... i danas dan ne znam što sam plakalauser posted image ...vjerovatno ovo što klemzi kaže pomješana osjećanja neočekivanost, sreća, strah...
A draga Majiii imaš čitavih 9 mjeseci da se ustabiliš i jedva ćeš čekati da držiš svoje dijete u rukama. Sretno draga i druži se sa nama brže će ti vrijeme proći user posted image

(odgovor članu Majiii)
  Neposredna veza do poruke: 1819
11.6.2011 16:56:01   
Ex Yu
draga majji slucajno naletih poslije dugo vremena i nemogu da ti neodgovorim kad sam vec procitala. nemas razlog nevjerovati u sebe i imati bilo kakav strah. sve je to normalno i kad se godinama trudis i napokon vidis + nisi spreman.
bila sam u istoj situaciji kao ti odprilike smo istih i godina. zivila sam s momkom vjencala sam se tek u 3mj. trudnoce i sad imam prekrasnog sina od 2 godine pravi momak koji se ustane ujutro i kaze mama buci pape idem gledat pingu ... iako je 7h ujutro nemozes oci otvorit to nesto malo je nesto najjace na svijetu, i nema nesto da nemozes za njega.

zato sretno i da nam se ovdje javis kao prava ponosna mama user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1820
11.6.2011 17:31:12   
Sandrich
Majiiii cestitam ti user posted image user posted image user posted image user posted image
znam kako se osjecas...meni je test juce pokazao user posted image , jos uvijek ne mogu da vjerujem.....strah me je da nesto ne krene po zlu,bojim se kako da kazem roditeljima jer nisam udata ali isto tako znam da to dijete zelim vise od icega na svijetu user posted image
sve te tvoje emocije su normalne,ali kao sto kazu ostale mame,vjerovatno je neopisiv osjecaj kad te dijete udari nogicom iz trbuscica user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 1821
11.6.2011 18:06:16   
Semica
Maji cestitke i od mene....to je nesto najljepse sto ti se moglo desiti...

ja sam se udala prije 2 mjeseca a vec sam skoro punih 7 mjeseci trudna...To uopce nije neki bauk...neka te to ne sikira previse...

ako ste vec skupa,volite se...sto onda ne bi imali jednu malu slatku bebicu koja ce upotpuniti vas odnosuser posted image user posted image

Cekamo te na temi razgovori u ocekivanju bebe user posted image

Cuvaj se i uzivaj u svakom danu svoje trudnoce!

user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1822
11.6.2011 18:45:25   
Sandrich
Semica lijepo je znati da ima jos neko a da se trudan udao user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 1823
11.6.2011 19:24:46   
gerberka
cickolini, bambi, klemzi , iman, Mirkica..sve moje drage  cure, hvala na čestitci..pa nijedna me nije zaboravila user posted image i ja vama zelim sve naj od srca user posted image sandrich, maji čestitam dušice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čiji još user posted image očekujemo..ko je ono primio pregnyl..samedi draga gdje si???? 

< Poruku je uredio gerberka -- 11.6.2011 19:26:31 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1824
11.6.2011 19:39:20   
Sandrich
hvalaaaaaaa mada ja jos uvijek ne vjerujem dok mi doktor to ne potvrdi user posted image
cestitke i od mene svimaa user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *