|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
4.6.2011 13:02:15   
veeseelaa
a gdje je meni gerbica na fb? ovo nema smisla user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1776
4.6.2011 13:15:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a gdje je meni gerbica na fb? ovo nema smisla user posted image

imas pp veeseelaauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1777
4.6.2011 13:19:04   
reallove
IZVORNA PORUKA: gerberka

i meni jutros test pokazao user posted image trudna sam!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitam mila

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1778
4.6.2011 13:43:57   
samedi
Wow,gerberka cestitaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image tako sam sretna zbog tebe i svih novih trudnica!! user posted image user posted image user posted image

I sama sam u iscekivanju,moja user posted image evo kasni 4. dan user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1779
4.6.2011 14:41:47   
gerberka
samedi hajde obraduj nas user posted image i hvala ti na čestitkama user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 4.6.2011 14:42:12 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1780
4.6.2011 14:47:16   
balasgirl
jeeeeeee gerbiiiiiii, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1781
4.6.2011 17:07:12   
Skvo RR
Iskrene cestitke i od nas.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1782
4.6.2011 17:15:00   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1783
4.6.2011 17:21:10   
InLove

i meni jutros test pokazao user posted image trudna sam!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene cestitke mila!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1784
4.6.2011 17:34:30   
Mirkica

neka ti je sa srecom , da insallah rodis zivo i zdravo djete , uzdaj se u Boziju miliost i sve ce biti kako treba punoooooooo srece draga moja neka vas ALlah cuva

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1785
4.6.2011 17:34:40   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Srce moje drago ljubim te puno i od srca ti zelim NAJLJEPŠU trudnoću ovog svijeta, ljubi tetka svoje pile malo u pupi mrvu svoju slatku, ovo je jos jedan od sretnih dana u mom zivotu, ljubimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Medi_87 -- 4.6.2011 17:41:15 >

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1786
4.6.2011 17:50:12   
R&T@
Cestitam, gerberka mila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bas, bas si me obradovala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelim ti laganu trudnocu i jos laksi poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1787
4.6.2011 18:03:34   
gerberka
drage moje, hvala vam na čestitkama ovdje, na pp, na mob
Čitam ih i plačem od sreće.
U vašim porukama je toliko sreće, toliko nadanja i toliko dobrih vibracija.
I mob mi zvoni od mojih drugarica, a i moja me Medi nazvala user posted image user posted image user posted image
svaka mi je poruka beskrajno draga

za sve moje forumašice, virualne prijateljice: hvala vam, hvala vam, hvala vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1788
4.6.2011 18:10:32   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image ljubim

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1789
4.6.2011 18:15:38   
henna ze
draga  gerbice, želim ti puno puno sreće, da sve prodje kako treba i da grliš svoje malo bebče..jako sam se obradovala..ma nema veze što već 4 godine se dogovaramo za kafu..pićemo kad se beba rodi ako Bog da..pusa velika

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1790
4.6.2011 18:19:39   
hatepsut
user posted image gerberka,zelim ti sve najbolje !

< Poruku je uredio hatepsut -- 4.6.2011 18:20:12 >

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1791
4.6.2011 18:24:35   
gerberka
hatepsut user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1792
4.6.2011 18:25:33   
gerberka
IZVORNA PORUKA: henna ze

draga  gerbice, želim ti puno puno sreće, da sve prodje kako treba i da grliš svoje malo bebče..jako sam se obradovala..ma nema veze što već 4 godine se dogovaramo za kafu..pićemo kad se beba rodi ako Bog da..pusa velika

ti si očito nešto zeznula, al nema veze..hvala na čestitkama od srcauser posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1793
4.6.2011 18:25:40   
Medi_87
IZVORNA PORUKA: henna ze

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1794
4.6.2011 18:32:54   
N_N
gerberka, čestitam ti od user posted image na trudnoći! Želim ti laganih user posted image i prekrasnu user posted image Sreeetno!! user posted image user posted image

< Poruku je uredio N_N -- 4.6.2011 18:33:21 >

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1795
4.6.2011 18:34:28   
henna ze
a može bit..hajd nema veze...čestitke stoje u svakom slučaju

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 1796
6.6.2011 12:52:56   
Pantera.
Evo da se i ja prijavim OPET user posted image user posted image .. Već imam bebusaru od godinu i 3 mjeseca a hvala Bogu opet sam trudna već 6 sedmica user posted image user posted image user posted image

eheto...

Arhitekti svoje greške pokrivaju mramorom, liječnici zemljom, a žene dekolteom...

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1797
6.6.2011 12:55:33   
reallove
cestitamuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Pantera.)
Neposredna veza do poruke: 1798
6.6.2011 13:30:24   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Pantera.

Evo da se i ja prijavim OPET user posted image user posted image .. Već imam bebusaru od godinu i 3 mjeseca a hvala Bogu opet sam trudna već 6 sedmica user posted image user posted image user posted image

eheto...

čestitam draga user posted image user posted image user posted image  zdravu, laku i ugodnu trudnoću ti želim od srca.
bas su meni super te male razlike među djecom, a i ti mama hrabrica prava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pantera.)
Neposredna veza do poruke: 1799
6.6.2011 13:47:10   
sunce27

Sve najbolje, kako lijepa vijest user posted image

< Poruku je uredio sunce27 -- 6.6.2011 13:54:42 >

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *