Majiii
|
Hvala vam svima, još jednom, na podršci, zaista mi treba :)...Divni ste Sandrich, razumijem te kad kažeš da te strah kako će roditelji reagovati - sve sam to prošla, ustvari, čeka me još toga jer ne zna mnogo ljudi, ali to sam prošla, plakala ko luda, uh... (Dobro, kod tebe je "normalnija" situacija, zato se ne sekiraj, proće to ok sigurno, jer ja sam prvo rekla mami - ni momak mi nije znao, i plakala sam ko kišna godina i govorila da hoću abortus, da nisam spremna na dijete i sl., ali u petak sam otišla u kliniku, sa momkom, koji je od početka bio za to dijete, od početka naše veze želi bebu, a krenuo je samnom jer ja sam odlučila da nisam spremna sad za bebu i naravno da će me podržati, ali kad sam gore došla, uplatili smo čak sve, čekali...ja sam plakala, tresla se sva, pogledam u njeg i vidim da mu se svijet ruši, ko da me moli da to ne uradim - pa ipak je to naša beba, koju smo iz ljubavi napravili, planiramo zajedno biti uvijek, aBd, planirali smo bebu inače ubrzo...Onda je nešto u meni prelomilo, ustala sam, rekli smo doktoru da i nećemo (on se sav obradovao - dr. Begić, jer cijelo vrijeme nije mu jasno bilo zašto ne želim bebu) i onda smo izašli sa klinike a moj momak, kojeg nikad nisam vidjela da plače, plakao je ko malo djete od sreće Eto, ZNATE SAD MOJU CIJELU PRIČU :)...