|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
16.5.2011 12:20:37   
Arina
Drage moje...evo i ja docekala da se ovdje prijavim....Trudni smo!!!!
Testic je pokazao lijepeuser posted image  i nasa user posted image se zakacila....hvala Bogu!!
Eto osjecam se super ...sretno i lijepo....nastojimo sagledati novu situaciju i priviknuti se na to
Dok. cu vjerovatno u iducoj sed,jer bi bilo rano prije....
Svima saljem veliki zagrljai i da se sto prije prijavite ovdje user posted image

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 1751
16.5.2011 12:28:12   
Ina86
Iskrene cestitke draga, sad uzivaj i cuvaj se user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1752
16.5.2011 12:29:29   
Anica1
Cestitke Arina user posted image user posted image user posted image user posted image Ja nisam zurila sa pregledom prvim, dr mi je rekla da dodjem tek kada budem punih 7 sedmica jer se tada cuje srcule malouser posted image
Pridruzi nam se na "Razgovori u ocekivanju bebe"

Jos jednom cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1753
16.5.2011 12:30:41   
sheri
Arina, cestitam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lijepu i laganu trudnocu ti zelimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1754
16.5.2011 12:36:43   
Lulu_08
I ovdje da ti čestitam draga Arina, uživajte maxxxximalno!!!!!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 1755
16.5.2011 17:32:11   
Arina
hvalavam drage moje iskreno...polagano sad dalje...evo danas moje klasicno trudnicko spavanjeuser posted image ...joj bilo mi smjesno danas sam po prvi put to osjetila ali ono bas to je specificno...dokkrevet ugledam ma vec sam na pola zaspala....ha ha ha ...a inace ne bi zaspala popodne nikad ...nikad....a nije ni loseuser posted image

Djana moja ma ti sa mnom svukud ...i na porod cu te zvati....majke mi si srce mojeuser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1756
16.5.2011 17:35:38   
*pcelica*
Arina cestitam Zelim ti laganu trudnocu i uzivaj u njoj maximalno jer je to najljepsi poeriod u zivotu jedne zene user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 1757
16.5.2011 17:35:41   
Anoniman
Arina, cestitam mila sve najbolje ti zelim user posted image user posted image user posted image a to spavanje je sasvim normalno uopcetku trudnoce user posted image user posted image user posted image ja sam bila ko obehucena koka samo sam se zavaljivala user posted image

(odgovor članu Arina)
  Neposredna veza do poruke: 1758
16.5.2011 17:44:48   
Arina
pcelice felix hvala drage....jeste bas si u pravuko obunata....user posted image  to spavanje je bas ko carolija ..dok sjednes ...spavao biuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1759
16.5.2011 17:45:31   
Sonja
felix ja mislila da si se ti prijavila reko jupiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

cestitam buducim mamamauser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1760
16.5.2011 19:44:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja

felix ja mislila da si se ti prijavila reko jupiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

cestitam buducim mamamauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajd bizi tam (sto anel kaze) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 1761
4.6.2011 7:55:09   
smajli80
Jakoooooo sam srećna prije sat vremeana testić je pokazaouser posted image user posted image
Trudni smo!!!!!
Još uvijek ne mogu vjerovati!!!

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1762
4.6.2011 8:02:26   
Rimljankaa
CEstitammmmmm!!!! Zdravu trudnocu ti zelim i da aBd rodis zivu izdravu bebicu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 1763
4.6.2011 8:09:00   
smajli80
Hvaaaaaaala puuuuuno,user posted image ,bože moj kako je lijep osjećaj opet nositi malo biće u sebiuser posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1764
4.6.2011 11:15:47   
Ina86
IZVORNA PORUKA: smajli80

Jakoooooo sam srećna prije sat vremeana testić je pokazaouser posted image user posted image
Trudni smo!!!!!
Još uvijek ne mogu vjerovati!!!

Cestitke od user posted image i sve najboljeuser posted image user posted image user posted image uzivajuser posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 1765
4.6.2011 11:16:06   
gerberka
i meni jutros test pokazao user posted image trudna sam!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 1766
4.6.2011 11:17:43   
Ina86
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta je ovo danas, sve lijepe vijestiuser posted image user posted image bas mi je drago, cestitamuser posted image user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1767
4.6.2011 11:38:27   
sporty mamaa
Cestitke i od mene svim buducim mamama... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro ste vrijeme "izabrale", taman vam nece bit vruce kad bude najnapetijeuser posted image A ne ko mi sto moramo cijelo ljeto sa stomakom proguratuser posted image user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 1768
4.6.2011 12:00:05   
Anoniman
cestitam i ovdje mama user posted image user posted image sve najbolje greberka tako mi je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 1769
4.6.2011 12:10:46   
mala86
cestitke za sve user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1770
4.6.2011 12:11:54   
animagical
IZVORNA PORUKA: gerberka

i meni jutros test pokazao user posted image trudna sam!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wowuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam user posted image user posted image zelim ti od srca sve najbolje, da maleno bice pepo raste kod svoje mameuser posted image hej trudnjaco hehehuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1771
4.6.2011 12:24:17   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala animagical..ljubim te 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1772
4.6.2011 12:56:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: gerberka

cestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image puno srece, sve najbolje zelim....

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1773
4.6.2011 12:58:27   
veeseelaa
Gerbice moje iskrene čestitke, baš si me obradovalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubim

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1774
4.6.2011 13:01:09   
Lulu_08
gerberka duuuusooo cestitam od srca jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaa kako mi je dragooooooo, jes jes jes, sretnoooooooooo, javljam ti se na fb!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *