|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
17.4.2011 22:37:45   
MedinaA
Svim novim trudnicama zelimoo sretnu i bezbriznu trudnocu, lahki 9 mjeseci...

(odgovor članu MedinaA)
Neposredna veza do poruke: 1726
17.4.2011 22:44:16   
gerberka

Forum > [Trudnoća] > Trudnoća i porod > RE: Trudna sam!!!
IZVORNA PORUKA: Mlada mama 89

drage moje ja vam od srca cestitam znam kakav je taj osjecaj kada se ugledajuuser posted image ali ja sam nazalost juce ujutro dobila bolove i krvarenje tako da sam pobacila sada sam dosla iz bolnice i rekli su mi da naredna 3 mjeseca nesmijem ostati trudna jako sa potresena ali vama zelim sve najbolje od sveg srca juce sam zadnji put vidjela svoju bebicu na ultrazvuku da mi nema muza koji je bio uz mene to psihicki nebi podnijel jer sam vec 2dan na tabletama za smirenje

žao mi je draga user posted image izdrzi....pusa

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Mlada mama 89)
Neposredna veza do poruke: 1727
17.4.2011 22:56:23   
le_ella
IZVORNA PORUKA: Sonja

le_ella
le_ella
kojeg si se datuma tacno porodila ?

Nunichi hvala dragauser posted image user posted image user posted image pusa za puslicuuser posted image

08.02.2009

Boze, olaksaj, nemoj otezati,
Boze, svaki nam posao zavrsi sretno, Uslisaj Boze!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1728
18.4.2011 8:30:23   
Anica1
Senka27 cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim da smo sa terminima tu negdje ublizu user posted image moj je 05.12.2011.

(odgovor članu MedinaA)
Neposredna veza do poruke: 1729
18.4.2011 8:37:06   
Lulu_08
Mlada mama 87 žao mi je iskreno zbog tvog gubitka, ali glavu gore i nedaj se, biće ako Bog da bebice!!!

Senka 27 čestitam na trudnoći, vidim i ti si iz 2008. generacije, opaaa što je krenulo hehehehe...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu MedinaA)
Neposredna veza do poruke: 1730
18.4.2011 8:37:15   
senka27
hvala ti draga Anice i tebi takodje cestitke i sve nabolje

user posted image user posted image user posted image  da nam prodje brzo....user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 1731
18.4.2011 8:43:08   
senka27
Mlada mama i meni jako zao zbo tvoga gubitka ali nedaj se zelim ti sve najboljeuser posted image

A Djana hvala , nadam se da ces nam se ubrzo pridruziti...user posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 1732
18.4.2011 14:51:15   
sarah
Senka, pa cestitam draga user posted image
Znaci drugi krug? user posted image
Vidim ja ti sve nesto virkas na "Razgovori u iscekivanju bebe", vec si mi postala sumnjiva user posted image
Zelim ti ugodnu trudnocu i lagan porod user posted image
Ostalim novopecenim trudnicama takodje zelim sve najljepse user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 1733
18.4.2011 14:54:53   
M kao Mama
Vidim ove žene se zadale, opasno, sretno svima, a senka rekoh lija neki dan viriš na temi, sad ćeš nam saopćiti, mašala,

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1734
18.4.2011 15:04:52   
senka27
user posted image  Sarah jeste jeste drugi krug akoBogda da bude sve ok a hvala vam

mama Alma ja malo virila...tada smagala sada sam potvrdilauser posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1735
18.4.2011 16:47:48   
Mlada mama 89
Hvala vam puno na ljepim rijecima i podrsci nemate pojma koliko ste mi pomogle i zato cu ja isto za vas biti tu kada me budete trebale znam ovu trudnocu necu nikada zaboraviti ali kada mi drugi put trbuh krene rast onda cu misliti samo na svoju bebu jer ona ce biti centar moga svemira i da nije moga muza nebi izdrzala jer on je tu uvjek uz mene CURKE JOS JEDNOM VAM HVALA NA LIJEPIM RIJECIMA I PODRSCI VOLIMMMM VASSSSSS PUNOOOOO I LJUBIMMMMMMMMMMMM

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 1736
18.4.2011 16:49:10   
Anoniman
mlada mama zao mi je user posted image
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1737
18.4.2011 16:51:13   
emma.L
Mlada mama, jako mi je žao user posted image . Proletjet će tri mjeseca, a onda se opet vidimo ovdje.
Čestitke svim novopečenim mamama user posted image , uživajte!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 1738
28.4.2011 10:00:48   
Nina_Lana
E pa ne znam jesam li se i ovdje prijavila user posted image , evo i mene trudna user posted image ko kuca,,, 9.5. narucena na pregled, iako otprilike znam da je termin 1.1.2012 user posted image ...Cestitke svima koje naredni period uzivaju u trudnoci, a onima koje jos nisu ugledale svoj user posted image od sveg srca zelim da ga sto prije ugledajuuser posted image user posted image user posted image user posted image samo naprijed 

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1739
28.4.2011 10:02:55   
ivanak

IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

E pa ne znam jesam li se i ovdje prijavila user posted image , evo i mene trudna user posted image ko kuca,,, 9.5. narucena na pregled, iako otprilike znam da je termin 1.1.2012 user posted image ...Cestitke svima koje naredni period uzivaju u trudnoci, a onima koje jos nisu ugledale svoj user posted image od sveg srca zelim da ga sto prije ugledajuuser posted image user posted image user posted image user posted image samo naprijed 

hvala draga i opet da zaželim da prođe u najboljem redu.
e sad, za računjane termina... od zadnjeg datuma menzesa dodaš još 7 dana i to ti je termin poroda.... eto ndam se da sam malo pomogla.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 1740
29.4.2011 20:46:27   
anela1989
Eto danas i ja sam vam novi clan... Kasni 8 dana i ja kupim test kad ono pozitivan...e sad me zanima koliko su oni pouzdani... da li su vama ikad slagali :)

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 1741
29.4.2011 21:05:46   
kupina
anelauser posted image čestitam,ja mislim da je to to,znaju oni biti lazni,al u tvom slucaju ja mislim da nije,a ti se  cim prije javi doktoruuser posted image

< Poruku je uredio kupina -- 29.4.2011 21:11:32 >

(odgovor članu anela1989)
Neposredna veza do poruke: 1742
29.4.2011 21:06:58   
gerberka
anela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam draga, ponovi jos jedan ako si u nevjerici, ali kao sto kupina rece to je to user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 1743
29.4.2011 21:29:36   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: anela1989

Eto danas i ja sam vam novi clan... Kasni 8 dana i ja kupim test kad ono pozitivan...e sad me zanima koliko su oni pouzdani... da li su vama ikad slagali :)

Anela iskrene čestitke user posted image user posted image
Velika je šansa da test bude lažno negativan,ali lažno pozitivan  veoma rijetko............
Ako ne piješ i nisi pila u skorije vrijeme nikakve lijekove ili primala terapiju koja može pokazati lažno pozitivan test i ako je test ispravo urađen onda si trudna 99% a ovo 1% samo da ti ginekolog potvrdi ..user posted image
I čestitam još jednom na +  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 29.4.2011 21:30:24 >

(odgovor članu anela1989)
Neposredna veza do poruke: 1744
5.5.2011 15:51:07   
Silver
JA trudna user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva pravo pozitivna testa i zakazan ultrazvuk! prosto nemogu da vjeruujem da vise nisam "sama", da ovo tijelo sad pripada jos nekome user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 1745
5.5.2011 15:56:19   
ziki
Čestitam  silver i anela, želim vam školsku laganu trudnoću i još laganiji porod

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1746
5.5.2011 20:23:38   
malena27 RR
prenos postova:

IZVORNA PORUKA: Velika Krofnica

Prije nepunih 7 dana sam saznala da sam trudna. Još sam u šoku. Ovih dana samo čitam i istražujem jer nisam imala nikakvih saznanja o ovom novom svijetu za mene.

Odlučih da se učlanim na ovaj forum i postavljam pitanja koja se nižu i nižu u mojoj glavi.

Kako da znam da sam još trudna. Najradije bih išla svaki dan na pregled da potvrdim. Trudna sam mjesec dana, 6 sedmica i koji dan. Imam bolove na dnu stomaka i mučnine. Kada se to smiri, onda i zaboravim da sam trudna. Sve je isto.

Da li ste i vi imale ove strahove na početku trudnoće? Ne znam ni kako treba da se osjećam.

Hvala! user posted image

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Velika Krofnice, osjećaš se upravo kako treba user posted image

Trudnoća je novost uvijek, i prva i svaka slijedeća, najčešće nosi pomješane osjećaje straha, brige, radosti, planova za budućnost ...

Nema potrebe da se sekiraš, niti da mjenjaš svoje dnevne navike. Ono o čemu bi trebala razmisliti jesu možda stvari koje bi trebalo izbjegavati u trudnoći, a to je pušenje, konzumacija alkohola i pretjerivanje sa nezdravom hranom. Sve ostalo ide kao i do sad.

Dobro došla među trudnice, i predlažem da se prebaciš na temu Razgovori u očekivanju bebe (klikni ovdje http://www.ringeraja.ba/forum/razgovori-u-ocekivanju-bebe/m_816065/mpage_365/tm.htm#924374) gdje trudnice u raznim razdobljima trudnoće dijele svoja iskustva, brige i radosti.

IZVORNA PORUKA: Gucci

Ah i samnom ti je bila ista stvar... ja sam se na pocetku pored silnih mucnina i povracanja opterecavala glupostima... po cijeli dan bi razmisljala kako cu se brinuti o bebi, hocu li ja to znati, sta kad beba dobije temperaturu ili se razboli itd.itd. al nekako sam najvise razmisljala o tome sta ako me ufati postporodjajna depresijauser posted image mislim stvarno sam o glupostima razmisljala, onda me bilo strah jel sve uredu sa bebom, da sam mogla isla bi svaki dan na kontroluuser posted image muzu sam probijala glavu ovim stvarima, tek sad shvatam da ni njemu nije bilo lahko slusati meuser posted image uglavnom sad je sve proslo i sve mi je sve to smijesnouser posted image
valjda sve to mora tako biti, al ne brini se sve ce to proci i poslije ces moci uzivati u trudnociuser posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1747
5.5.2011 20:46:56   
Lulu_08
Cestitam svim novim trudnicama od srca!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1748
5.5.2011 21:32:53   
Hannica
Cestitke novim trudnicama.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1749
6.5.2011 9:37:22   
10 mart 2009
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sve nove trudnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *